• 588971閱讀
  • 33884回復

◤紅軍研究所◢ - ☆ You'll Never Walk Alone ☆ 永不言敗! [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線謝拉傑
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 19890  發表于: 2013-01-03
岩岩睇完幾個入波,點解都係中後場俾前然後就空哂任射咁筍......
離線謝拉傑
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 19891  發表于: 2013-01-03
回 posouth 的帖子
posouth:好迷惘, 應該連贏兩場3:0開心D, 定終於有新人加盟開心D? 定開心同一日車仔輸俾QPR? 定J.Cole可能放得走?
2013 I like!! [表情] [表情]  (2013-01-03 11:05) 

好有新球季feel!不過我地係負分開始......

唔緊要,再一次成為下半季第一名都唔錯!
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 19892  發表于: 2013-01-03
回 謝拉傑 的帖子
謝拉傑:
岩岩睇完幾個入波,點解都係中後場俾前然後就空哂任射咁筍......[表情] [表情] [表情] [表情] [表情]  

隊長一放長波我就諗「又黎....」, 點知又搞掂咗. GJ同Allen果兩次越位真係半個身位都無, 好可惜.

兩星期後原來咁刺激, 利曼大戰, 加曼城對阿記.
Klopp Best XI. Thank you for all the memories in the last 9 years!!
離線謝拉傑
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 19893  發表于: 2013-01-03
回 posouth 的帖子
posouth:隊長一放長波我就諗「又黎....」, 點知又搞掂咗. GJ同Allen果兩次越位真係半個身位都無, 好可惜. [表情]
兩星期後原來咁刺激, 利曼大戰, 加曼城對阿記.
 (2013-01-03 11:17) 

無左卡達莫,新特蘭個中場Cover真係好差......

大戰...... 希望可以重拾以往Big 4對決最佳成績......
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 19894  發表于: 2013-01-03
回 謝拉傑 的帖子
謝拉傑:我咪話有3個選擇囉......
3個選擇都係今季用過而比Downing打左後係更有果效(更有果效唔代表個效果係好!),而且都係用番後防球員打後防!
Paul Robinson今季出都未出過,推佢打正選的機會真係唔會大......
....... (2013-01-03 11:03) 

我覺得WISDOM 打得唔錯哎。今季出黎打正選咁多場都有好表現。值得比多D 機會佢既。

YFF 已死!!這是 Fantrax 的新時代!!
離線謝拉傑
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 19895  發表于: 2013-01-03
睇完賽程原來我地黎緊係地獄賽程......

@MU
NOR
@ARS
@MAC  
WBA
@Zenit
Zenit

離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 19896  發表于: 2013-01-03
回 謝拉傑 的帖子
謝拉傑:睇完賽程原來我地黎緊係地獄賽程......
@MU
NOR
@ARS
....... (2013-01-03 11:27) 

打老虎先係好賽程。對住一堆下游球隊先係地獄賽程。

離線謝拉傑
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 19897  發表于: 2013-01-03
回 freezefox 的帖子
freezefox:我覺得WISDOM 打得唔錯哎。今季出黎打正選咁多場都有好表現。值得比多D 機會佢既。 (2013-01-03 11:26) 

佢幾好丫! 同Kelly都幾相似下!

有速度,身體對抗性比Kelly可能仲好少少,當然經驗就爭d啦......

但見佢之前打到尾段都仲可以高速回防追番對手,都幾肯搏!

但我估Kelly出番黎,佢又要等機會了......
離線謝拉傑
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 19898  發表于: 2013-01-03
freezefox:打老虎先係好賽程。對住一堆下游球隊先係地獄賽程。[表情] (2013-01-03 11:29) 

遇弱愈弱......

但係今季主場對MAC和波、對MU同ARS都係輸波收場...... 呢條formula可能已經唔岩用......
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 19899  發表于: 2013-01-03
回 謝拉傑 的帖子
謝拉傑:佢幾好丫! 同Kelly都幾相似下!
有速度,身體對抗性比Kelly可能仲好少少,當然經驗就爭d啦......
....... (2013-01-03 11:30) 

就係經驗差D 先要比多D 機會佢上場嘛。一路無得上場咪一路經驗差囉。

我贊成正正經經用後防打番後防架。個陣用唐寧打閘都係無辦法之中既辦法,被迫既。對球隊,對唐寧本人,都唔係好事。

唐寧如果打番起(係已經打番起,係唔知可唔可以維持到者),左右中場一定係佢最佳位置。絕對唔會係閘。

佢無表現個陣就話甘心打住閘先者,有表現,佢仲邊肯同你安安份份打閘哎。

離線K.B
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 19900  發表于: 2013-01-03
回 謝拉傑 的帖子
謝拉傑:我咪話有3個選擇囉......
3個選擇都係今季用過而比Downing打左後係更有果效(更有果效唔代表個效果係好!),而且都係用番後防球員打後防!
Paul Robinson今季出都未出過,推佢打正選的機會真係唔會大......
....... (2013-01-03 11:03) 

你有你嘅道理

事實琴晚都係出wisdom
其實個人覺得wisdom失位都唔少
最深刻係對everton

其實所有選擇都治標唔治本
如果認為robinson未ready
又唔想亂放球員
事實上應該買隻左閘
唔明點解一直傳都無傳過
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 19901  發表于: 2013-01-03
回 K.B 的帖子
K.B:你有你嘅道理[表情]
....... (2013-01-03 11:38) 

其實我地好多位都要買人架啦………

有冇錢,有冇人肯黎咁解者。

發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 19902  發表于: 2013-01-03
回 K.B 的帖子
K.B:joe cole 報稱去左西咸 medical 了
free transfer, 但之前傳佢想利物浦俾$$佢離開
唔知是咪真
連帶如果送走sahin
....... (2013-01-03 10:52) 

joe cole pay-off fee: 3m
好過唔走....
離線謝拉傑
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 19903  發表于: 2013-01-03
freezefox:就係經驗差D 先要比多D 機會佢上場嘛。一路無得上場咪一路經驗差囉。[表情]
我贊成正正經經用後防打番後防架。個陣用唐寧打閘都係無辦法之中既辦法,被迫既。對球隊,對唐寧本人,都唔係好事。
....... (2013-01-03 11:35) 

我明....... 但係如果你俾我揀你會一係煲熟Kelly、一係炆林Wisdom,我會揀前者.......
離線謝拉傑
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 19904  發表于: 2013-01-03
回 K.B 的帖子
K.B:你有你嘅道理[表情]
....... (2013-01-03 11:38) 

老狐講得岩,依家隊波咁樣,想搵件好野肯黎都好難......