• 588952閱讀
  • 33884回復

◤紅軍研究所◢ - ☆ You'll Never Walk Alone ☆ 永不言敗! [復制鏈接]

上一主題 下一主題
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 19995  發表于: 2013-01-15
其實點先叫off side
我係第二度見到有d人為vidic入個球嘈緊有無offside....講到我都亂埋....有無邊位可以解答比我聽
ps我覺得無offside的.....
離線Zxen
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 19996  發表于: 2013-01-15
回 K.B 的帖子
K.B:Suso has deleted his twitter account. After an LFC fan trolled him. The '' LFC '' fan created a fake female twitter account, and they both texted each other/flirted. Suso's girlfreind as also dumped him.
咁cute蠢!?[表情]  (2013-01-14 17:31) 

不是吧?
離線Zxen
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 19997  發表于: 2013-01-15
回 posouth 的帖子
posouth: 係, 已經三幾年無玩了, 都係全利陣開心下. 之前前鋒無人到要擺Yesil, 宜家終於三箭了.
By the way, Carroll好番未? 始終係我地的asset, 希望有我地的醫生跟下.....[表情]
 (2013-01-14 13:32) 

你可以开两对呀! 一对认真玩一对全利阵.

Carroll要到23rd Jan或更迟才能出来.
離線Zxen
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 19998  發表于: 2013-01-15
Liverpool close on Forren move
http://soccernet.espn.go.com/news/story/_/id/1299738/liverpool-set-seal-forren-deal?cc=4716&dfg

好劲的? 签到正宗left back都好~
離線K.B
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 19999  發表于: 2013-01-15
回 Zxen 的帖子
Zxen:Liverpool close on Forren move
http://soccernet.espn.go.com/news/story/_/id/1299738/liverpool-set-seal-forren-deal?cc=4716&dfg
好劲的? 签到正宗left back都好~
[表情] [表情]  (2013-01-15 07:31) 

艾加型中堅-3-
試腳四天 傳愛華頓都好有興趣
離線K.B
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 20000  發表于: 2013-01-15
回 怒射角球旗 的帖子
怒射角球旗:其實點先叫off side[表情]
我係第二度見到有d人為vidic入個球嘈緊有無offside....講到我都亂埋....有無邊位可以解答比我聽[表情]
ps我覺得無offside的..... (2013-01-15 01:34) 

其實場波抵輸
所以都唔想執著offside:]

d人話遺滴雙手比evra前
即是evra波撞頭嗰下 遺滴係除gk外最接近底線
個波撞落佢度入網就係offside

但個人覺得佢地兩位係平排=_=
離線Zxen
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 20001  發表于: 2013-01-15
回 K.B 的帖子
K.B:艾加型中堅-3-
試腳四天 傳愛華頓都好有興趣 (2013-01-15 09:24) 

哇...不是left back吗?
離線Zxen
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 20002  發表于: 2013-01-15
回 K.B 的帖子
K.B:其實場波抵輸
所以都唔想執著offside:]
d人話遺滴雙手比evra前
....... (2013-01-15 09:32) 

遺滴
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 20003  發表于: 2013-01-15
回 Zxen 的帖子
Zxen:遺滴
[表情] (2013-01-15 10:16) 

離線K.B
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 20004  發表于: 2013-01-15
回 Zxen 的帖子
Zxen:哇...不是left back吗?
[表情] (2013-01-15 10:16) 

呢件好似話未到米活已經俾修咸頓正式落BID搶左了 - -
離線Zxen
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 20005  發表于: 2013-01-15
回 K.B 的帖子
K.B:呢件好似話未到米活已經俾修咸頓正式落BID搶左了 - - (2013-01-15 19:27) 

又帮人scout....
離線reve
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 20006  發表于: 2013-01-16
southampton真係bid佐forren,搞到宜家個melwood trial都取消了。。。除非宜家我哋唔trial就直接bid,如果唔係都真係byebye得∼

雖然我覺得呢個位唔需要買人住,更加唔知道佢咩料。
keep walking, keep scoring, let's do it again!!! YNWA
離線K.B
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 20007  發表于: 2013-01-16
今日傳聞

史尼達仍有機會

錢+艾沙迪 換 施安迪莊

連拿暑假去馬會 我地簽valdes@0@
離線K.B
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 20008  發表于: 2013-01-16
其實amc個位
點解唔諗下kaka嘅呢-0-"
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 20009  發表于: 2013-01-16
回 K.B 的帖子
K.B:
今日傳聞
史尼達仍有機會
錢+艾沙迪 換 施安迪莊
.......

Sneijder一路聽緊都係去土甲, 好難想像我地比得起咁高人工, 超過哂隊長.

經過J.Cole呢次要貼的士錢先送得走, 對人工好敏感......
Klopp Best XI. Thank you for all the memories in the last 9 years!!