• 588908閱讀
  • 33884回復

◤紅軍研究所◢ - ☆ You'll Never Walk Alone ☆ 永不言敗! [復制鏈接]

上一主題 下一主題
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 20130  發表于: 2013-01-28
又係例牌對住d高q大棍就出事....
離線reve
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 20131  發表于: 2013-01-28
robinson果球,隊長中楣,之後我已經無曬希望。。。。。。。。。頂
keep walking, keep scoring, let's do it again!!! YNWA
離線TuNg
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 20132  發表于: 2013-01-28
sterling今場又係好唔掂
離線CopoeL
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 20133  發表于: 2013-01-28
回 sikingthegreat 的帖子
sikingthegreat:又係例牌對住d高q大棍就出事....[表情] [表情]  (2013-01-28 01:58) 

3球1球甩手,2球唔夠人頂
離線可可粉
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 20134  發表于: 2013-01-28
Oldham v Everton
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 20135  發表于: 2013-01-28
回 reve 的帖子
reve:robinson果球,隊長中楣,之後我已經無曬希望。。。。。。。。。頂 (2013-01-28 01:58) 

robinson自己射完俾suarez話, 仲要用咩off黎回應....
真係唔要得.... 今季餘下落黎應該都係reserves見~~

中楣又係好傷.... 次次都係咁.... 一係就俾人血肉長城block晒.... 一係就俾人拉跌又當冇事發生.... 樣樣都出齊....
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 20136  發表于: 2013-01-28
回 sikingthegreat 的帖子
sikingthegreat:又係例牌對住d高q大棍就出事....[表情] [表情]  (2013-01-28 01:58) 

都唔關事,根本防守有問題,左右衛咁容易比人cross

對住高大有話唔夠人頂,對住快(例benteke)又話轉身慢,對住好,coates輸曬,經驗輸曬.
離線加歷查
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 20137  發表于: 2013-01-28
全力英超
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 20138  發表于: 2013-01-28
回 leoleo_leoleo 的帖子
leoleo_leoleo:都唔關事,根本防守有問題,左右衛咁容易比人cross
對住高大有話唔夠人頂,對住快(例benteke)又話轉身慢,對住好,coates輸曬,經驗輸曬. (2013-01-28 02:10) 

點會唔關事....
對親d physical隊伍, 高大球員轟頭槌就出事....
cross都算, 係咁cross始終會cross到, 但coates 6呎8, 第一球輸晒俾smith.... 個smith年半前先剛剛大學畢業踢緊街波咋....
第三球robinson就跳都唔跳.... (雖然人地咁頂法, 俾佢頂多幾次都未必頂得返咁樣出黎....)

btw對住benteke唔係轉身慢, 係輸身位+頭槌..... 對mansfield, stoke, villa, everton, 再到而家oldham.... 全部都係輸呢家波....
離線K.B
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 20139  發表于: 2013-01-28
可以同robinson講拜拜喇
同阿蘇講fxxk off
射完腳波 BR個樣勁唔滿意
條左邊又吉晒
佢想扔界外球隊友都唔俾佢扔

Brendan very unhappy post match interview: "The young players were very disappointing today, you give them a chance but they didnt take it."
肯定有佢份啦-0- coates 可能都入埋數

仲有3,4日 唔知夠唔夠時間robinson搵間球會呢-0-
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 20140  發表于: 2013-01-28
回 K.B 的帖子
K.B:可以同robinson講拜拜喇
同阿蘇講fxxk off
射完腳波 BR個樣勁唔滿意
條左邊又吉晒
佢想扔界外球隊友都唔俾佢扔
....... (2013-01-28 11:32) 

我諗又唔會即刻扔robbo走嘅.... 不過今季都係reserves見啦~~
佢嗰句咁樣射左佢, 唔止suarez, 我睇住都想鬧佢....

coates應該會係踢左代表我地嘅最後一場架喇....

jones可能仲ok, 不過我真係真係情願出gulasci....
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 20141  發表于: 2013-01-29
回 加歷查 的帖子
[url=http://bbs.hkbff.net/u.php?username=加歷查]加歷查[/url]:
全力英超[表情] [表情]  

全力轉會市場

聽講Coutinho今日喺merseyside已經過咗體測, 聽日會宣佈喎.
Klopp Best XI. Thank you for all the memories in the last 9 years!!
離線K.B
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 20142  發表于: 2013-01-29
聽聞br唔滿意skrtel表現
對阿會出歷查
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 20143  發表于: 2013-01-29
in carra we trust
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 20144  發表于: 2013-01-29
回 K.B 的帖子
K.B:聽聞br唔滿意skrtel表現
對阿會出歷查 (2013-01-29 11:48) 

carragher vs walcott..............

我真係唔忍心睇....

不過如果作客, 縮到好後黎打, 又未必會死嘅....