• 588899閱讀
  • 33884回復

◤紅軍研究所◢ - ☆ You'll Never Walk Alone ☆ 永不言敗! [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線魚蛋
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 20175  發表于: 2013-01-31
sky sports傳緊butland去史篤

發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 20176  發表于: 2013-02-01
回 怒射角球旗 的帖子
怒射角球旗:古天奴夠膽著10號[表情] 真心希望佢配得起件10號。 (2013-01-31 22:54) 

一,兩年內希望起碼去到king luis嘅影響力, 之後, 期望更大!!
離線魚蛋
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 20177  發表于: 2013-02-01

Liverpool FC ‏@LFC  
Daniel Pacheco has joined Sociedad Deportiva Huesca on loan until the end of the season.
本帖提到的人: @LFC
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 20178  發表于: 2013-02-01
回 魚蛋 的帖子
魚蛋:Liverpool FC ‏@LFC    
Daniel Pacheco has joined Sociedad Deportiva Huesca on loan until the end of the season. (2013-02-01 00:12) 

等埋loan coates去wigan
最後希望買/借個防中返黎....
離線leohmygod.
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 20179  發表于: 2013-02-01
回 魚蛋 的帖子
魚蛋:Liverpool FC ‏@LFC    
Daniel Pacheco has joined Sociedad Deportiva Huesca on loan until the end of the season. (2013-02-01 00:12) 

呢幾年係咁外借出去都仲未上到位 都真係幾灰
離線reve
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 20180  發表于: 2013-02-01
Liverpool have confirmed Alexander Doni has joined Brazilian side Botafogo SP.
keep walking, keep scoring, let's do it again!!! YNWA
離線魚蛋
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 20181  發表于: 2013-02-01
三百幾萬都唔簽butland
英人+有潛質完全符合條件喎
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 20182  發表于: 2013-02-01
回 魚蛋 的帖子
魚蛋:三百幾萬都唔簽butland[表情]
英人+有潛質完全符合條件喎[表情]  (2013-02-01 10:12) 

不過butland想有正選打又真嘅....
以為begovic即走添....
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 20183  發表于: 2013-02-01
今個轉會窗表現算合格有餘架喇~~ 清走左d高薪冇用人 (j.cole, doni), 再買左d有實力 / 潛質嘅後生仔 (sturridge, coutinho)~~
扣左d分係冇買到back-up 防中.... 同埋冇借走coates....
不過得返聯賽同europa, 唔買防中住都應該唔死得嘅~~

而家睇返, sturridge + coutinho >> dempsey + sigurdsson
離線K.B
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 20184  發表于: 2013-02-01
butland 3.3m

比傳聞asking price 3.5m還要低

買左借返去伯記打正選都得掛....

如果連拿季尾走 都要人接班架?

6m想追位置唔缺人嘅ince 球會亦都唔係無錢丫

當真諗唔明......
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 20185  發表于: 2013-02-01
回 sikingthegreat 的帖子
sikingthegreat:
今個轉會窗表現算合格有餘架喇~~ 清走左d高薪冇用人 (j.cole, doni), 再買左d有實力 / 潛質嘅後生仔 (sturridge, coutinho)~~
扣左d分係冇買到back-up 防中.... 同埋冇借走coates....
不過得返聯賽同europa, 唔買防中住都應該唔死得嘅~~
.......

唔覺唔覺使咗20M, 諗起sigurdsson宜家都仲係唔gur, 差小小人工, 去熱刺坐冷板.

Klopp Best XI. Thank you for all the memories in the last 9 years!!
離線K.B
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 20186  發表于: 2013-02-01
sahin又真係難明
summer死爭難爭爭返黎
話佢打得唔好 但事實又真 要人打10號位 根本唔係佢個位
klopp都話我地用得佢好出奇

總之我覺得球會買賣人政策係勁得意
好似岩岩走嘅doni, 60k後備gk, 出場五隻手指數晒

除左資源錯配 諗唔到咩詞形容
離線謝拉傑
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 20187  發表于: 2013-02-01
回 posouth 的帖子
posouth:唔覺唔覺使咗20M, 諗起sigurdsson宜家都仲係唔gur, 差小小人工, 去熱刺坐冷板.
[表情]
 (2013-02-01 11:41) 

佢自己LAW黎.......
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 20188  發表于: 2013-02-01
回 posouth 的帖子
posouth:唔覺唔覺使咗20M, 諗起sigurdsson宜家都仲係唔gur, 差小小人工, 去熱刺坐冷板.
[表情]
 (2013-02-01 11:41) 

唔多掂啦sigurdsson而家睇返.... 有coutinho開心好多~~
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 20189  發表于: 2013-02-01
回 K.B 的帖子
K.B:sahin又真係難明
summer死爭難爭爭返黎
話佢打得唔好 但事實又真 要人打10號位 根本唔係佢個位
klopp都話我地用得佢好出奇
....... (2013-02-01 11:43) 

所以呢個winter我覺得算係好唔錯喇....
放j cole, 放doni, 放sahin, 呢度都講緊230k + 一個禮拜.... 即係一個月慳左1m....

sahin真係跟唔上個速度, 有時d球員係踢唔出水準 (踢法問題, 風格問題, 文化問題 etc), 我覺得情有可願, 起碼一月即刻放返走, 都算ok啦~~

doni就奇怪d, 一早都知冇可能搶羸pepe.... 唔明咁貴人工搵佢返黎做咩.... 仲要唔係home grown添....