• 588858閱讀
  • 33884回復

◤紅軍研究所◢ - ☆ You'll Never Walk Alone ☆ 永不言敗! [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 20355  發表于: 2013-03-12
回 freezefox 的帖子
freezefox:
買到古天奴真係執到寶!佢絕對會係利記未來既希望!

當佢同Sterling同Suso一人爆半季都夠爽如果PC仔或者assaidi有機上埋位就4個夠哂數了.

前面就, 都係覺得對Yesil的期望仲大過borini.......
Klopp Best XI. Thank you for all the memories in the last 9 years!!
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 20356  發表于: 2013-03-12
回 posouth 的帖子
posouth:當佢同Sterling同Suso一人爆半季都夠爽[表情]如果PC仔或者assaidi有機上埋位就4個夠哂數了.
前面就, 都係覺得對Yesil的期望仲大過borini.......
 (2013-03-12 18:18) 

我諗佢地幾個既上陣機會都唔會太多的了。或者杯賽都仲會比佢地玩下既。

YFF 已死!!這是 Fantrax 的新時代!!
離線K.B
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 20357  發表于: 2013-03-12
posouth:當佢同Sterling同Suso一人爆半季都夠爽[表情]如果PC仔或者assaidi有機上埋位就4個夠哂數了.
 (2013-03-12 18:18) 

其實今日我都仲未知borini有咩作用- -
希望佢來季可以show到俾我睇@@
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 20358  發表于: 2013-03-12
回 K.B 的帖子
K.B:其實今日我都仲未知borini有咩作用- -
希望佢來季可以show到俾我睇@@ (2013-03-12 20:16) 

又有borini, allen, 又有sturridge, coutinho, 唔知班主夏季有幾肯科水呢.... 兩個中堅係必要.... 仲有cover for lucas, enrique 同gerrard....
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 20359  發表于: 2013-03-14
回 sikingthegreat 的帖子
sikingthegreat:
又有borini, allen, 又有sturridge, coutinho, 唔知班主夏季有幾肯科水呢.... 兩個中堅係必要.... 仲有cover for lucas, enrique 同gerrard....[表情]

講開謝佬, 諗起上場講波佬話謝拉特今季踼足聯賽每一分鐘. 好耐無見過佢健健康康了, 咁多季以來都係要當佢同Agger一人只踼到半季....

希望謝佬今季入球助功有「雙雙」!
Klopp Best XI. Thank you for all the memories in the last 9 years!!
離線K.B
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 20360  發表于: 2013-03-14
posouth:講開謝佬, 諗起上場講波佬話謝拉特今季踼足聯賽每一分鐘. 好耐無見過佢健健康康了, 咁多季以來都係要當佢同Agger一人只踼到半季....
希望謝佬今季入球助功有「雙雙」! [表情]
 (2013-03-14 14:45) 

其實有時真係唔知點解唔放佢抖下-0-
好似之前對韋根領先4球 對史雲斯領先5球 都唔放佢休息下

後備席仲有人架ma - -
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 20361  發表于: 2013-03-15
利物浦生日快樂
YNWA
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 20362  發表于: 2013-03-15
回 K.B 的帖子
K.B:
其實有時真係唔知點解唔放佢抖下-0-
好似之前對韋根領先4球 對史雲斯領先5球 都唔放佢休息下
後備席仲有人架ma - -
大家都想俾多D機會軒仔啫.

其實睇返今季個打法都轉變得幾大. 季初一路打tika taka, 好多possession得黎咬唔入既. 宜家有前面2S加古仔三隻快馬, 專門打快放, 最緊要史毒同古仔都hold到波. 好耐沒試過feel到輸緊都追得番果隻.

離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 20363  發表于: 2013-03-15
posouth:大家都想俾多D機會軒仔啫. [表情]
其實睇返今季個打法都轉變得幾大. 季初一路打tika taka, 好多possession得黎咬唔入既. 宜家有前面2S加古仔三隻快馬, 專門打快放, 最緊要史毒同古仔都hold到波. 好耐沒試過feel到輸緊都追得番果隻.
[表情]
....... (2013-03-15 11:11) 

真心覺得軒達臣打達中間先係佢最佳位置。迫佢打方只係累死佢。

YFF 已死!!這是 Fantrax 的新時代!!
離線Zxen
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 20364  發表于: 2013-03-15
快手呀!!
free worldwide delivery when you spend over 40 pound!! - ends 18.3.2013~

http://store.liverpoolfc.tv/warrior/s/c

離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 20365  發表于: 2013-03-16
回 Zxen 的帖子
Zxen:
快手呀!!
free worldwide delivery when you spend over 40 pound!! - ends 18.3.2013~
http://store.liverpoolfc.tv/warrior/s/c
.......
唔喇, 有機會有日去英國先買. 上次漏算咗關稅呢點, 加埋庸到喊....

早D訓, 聽日等睇波, check到電視有直播!

離線bennylau127
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 20366  發表于: 2013-03-16
posouth:唔喇, 有機會有日去英國先買. 上次漏算咗關稅呢點, 加埋庸到喊....[表情]
早D訓, 聽日等睇波, check到電視有直播! [表情]
....... (2013-03-16 11:50)

我見佢主埸 好抵! 稅果度好貴?
[ 此帖被bennylau127在2013-03-16 12:06重新編輯 ]
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 20367  發表于: 2013-03-16
回 bennylau127 的帖子
bennylau127:
我見佢主埸 好抵! 稅果度好貴?

買$40幾蚊野, 比咗三十幾蚊清關稅, hurt so bad.

唔係季中母會邊有錢買人.......

離線reve
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 20368  發表于: 2013-03-16
回 Zxen 的帖子
Zxen:快手呀!!
....... (2013-03-15 19:39) 

LFC Adult Home S/S Shirt 12/13
£15.00 Was: £45.00

齊碼啊!!!
keep walking, keep scoring, let's do it again!!! YNWA
離線reve
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 20369  發表于: 2013-03-16
諗住印隊長,但係今年係咪應該印佐查叔先!!?
keep walking, keep scoring, let's do it again!!! YNWA