• 588852閱讀
  • 33884回復

◤紅軍研究所◢ - ☆ You'll Never Walk Alone ☆ 永不言敗! [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線K.B
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 20385  發表于: 2013-03-17
大家應該有踢開街波架何?

我可以肯定-0-!! 3:1果球我打中堅唔會比 skrtel 差 起馬我唔會連最後申腳都無呀
離線mcmanfowan
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 20386  發表于: 2013-03-17
回 K.B 的帖子
K.B:大家應該有踢開街波架何?
我可以肯定-0-!! 3:1果球我打中堅唔會比 skrtel 差 起馬我唔會連最後申腳都無呀[表情] [表情]  (2013-03-17 01:30) 

呢場skrtel 的確係打得差, 不過其實第三球我反而唔係好怪skrtel, 怪就怪中場空晒, 比人帶到順晒... 對手踩行油咁走沖埋黎, 跟本只可以向後"吞", "行" 住先, 佢個身向住右邊, 對左個前鋒向佢左邊推, 身都未轉得切人哋就起左腳...
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 20387  發表于: 2013-03-17
成日比人睇死,話我地海鮮波………次次想反駁都無話可說。因為我地真係海鮮波。仲要係日日鮮個隻!

你點想象到上場對熱刺個隊波,今場可以打成咁?

YFF 已死!!這是 Fantrax 的新時代!!
離線reve
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 20388  發表于: 2013-03-17
無睇,咩料?!
keep walking, keep scoring, let's do it again!!! YNWA
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 20389  發表于: 2013-03-17
回 reve 的帖子
reve:無睇,咩料?![表情] [表情] [表情]  (2013-03-17 02:12) 

我想話你知架, 不過又唔想犯版規, 所以答唔到你.....
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 20390  發表于: 2013-03-17
回 posouth 的帖子
posouth:應該都有前七既, 叫做壓過WBA....靠得失球個隻. 即係自08/09後的成績係第7->6->8->7.
以前的中上游紐卡素, 熱刺, 維拉果D, 都叫間中可以擠身下頭五. 4年喇, 何年何月先可以有D利物浦大戰AC/皇馬/拜仁的賽程睇下? 我好多年冇星期二/三睇波了. [表情]
 (2013-03-17 01:21) 

如果7月約戰友賽的話, 有可能有得睇嘅....
離線reve
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 20391  發表于: 2013-03-17
回 sikingthegreat 的帖子
sikingthegreat:我想話你知架, 不過又唔想犯版規, 所以答唔到你.....[表情] (2013-03-17 02:21) 

keep walking, keep scoring, let's do it again!!! YNWA
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 20392  發表于: 2013-03-17
回 reve 的帖子
reve:
[表情]
只可以話今舖唔係輸球證, 唔係紅牌, 唔係十二碼, 連中柱中眉劇本都無跟. 除咗大雨咗少少之外, 衰自己.

Klopp Best XI. Thank you for all the memories in the last 9 years!!
離線reve
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 20393  發表于: 2013-03-17
睇咗少少精華,skrtel真係雪得太耐,好多甩漏
點解要逼我掛住查叔  
離線joN3
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 20394  發表于: 2013-03-17
回 freezefox 的帖子
freezefox:成日比人睇死,話我地海鮮波………次次想反駁都無話可說。因為我地真係海鮮波。仲要係日日鮮個隻!
你點想象到上場對熱刺個隊波,今場可以打成咁? (2013-03-17 01:39) 

上場對熱刺都唔係好好姐

發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 20395  發表于: 2013-03-17
回 joN3 的帖子
joN3:上場對熱刺都唔係好好姐
[表情] (2013-03-17 13:51) 

係呀, 真係好睇一兩下lucky break break去邊面....

而家隊波仲成長緊, 表現會冇咁穩定, 如果一開波早早入一粒, 會好打好多, 如果先失一粒, 就變得好難打....

對tot嗰場唔係walker, defoe, sigurdsson送禮, 邊有得羸.... 除左頭廿幾分鐘, 之後都俾tot佔優勢....
離線英俊
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 20396  發表于: 2013-03-17
posouth:應該都有前七既, 叫做壓過WBA....靠得失球個隻. 即係自08/09後的成績係第7->6->8->7.
以前的中上游紐卡素, 熱刺, 維拉果D, 都叫間中可以擠身下頭五. 4年喇, 何年何月先可以有D利物浦大戰AC/皇馬/拜仁的賽程睇下? 我好多年冇星期二/三睇波了. [表情]
 (2013-03-17 01:21) 

紐卡素同維拉頂多都係入下前6,都係無得打歐聯
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 20397  發表于: 2013-03-17
回 英俊 的帖子
英俊:
紐卡素同維拉頂多都係入下前6,都係無得打歐聯[表情]

係呀, 所以都唔敢提歐聯, 只係希望正正經攞個第五打歐霸, 唔使好似上季咁靠FA Cup final先入到, 唉.

維拉好似廢咗好耐, 或者講愛記好D.
Klopp Best XI. Thank you for all the memories in the last 9 years!!
離線英俊
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 20398  發表于: 2013-03-17
posouth:係呀, 所以都唔敢提歐聯, 只係希望正正經攞個第五打歐霸, 唔使好似上季咁靠FA Cup final先入到, 唉.
維拉好似廢咗好耐, 或者講愛記好D.
 (2013-03-17 16:34) 

拖肥踢過一年歐聯...真係唔差

如果係aim 第5打歐霸,其實你拎fa cup同聯賽杯都ok丫...

上年排第7,今年有機會第5,同佢的要求都差唔幾...
離線reve
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 20399  發表于: 2013-03-17
已入手!!
LFC Adult Home S/S Shirt 12/13 Medium Red
Personalisation: 23|Carragher|APREM1

£28.00