• 588787閱讀
  • 33884回復

◤紅軍研究所◢ - ☆ You'll Never Walk Alone ☆ 永不言敗! [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線bennylau127
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 20760  發表于: 2013-05-21
回 Zxen 的帖子
Zxen:借出去练练都好, 但我们没剩下几个人了
[表情] (2013-05-21 14:12) 

ROBINSON同WILSON都未夠經驗(特別係ROBINSON)
COATES 如果可以出盃賽正選 間中聯賽出下都OK
離線Zxen
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 20761  發表于: 2013-05-21
回 bennylau127 的帖子
bennylau127:ROBINSON同WILSON都未夠經驗(特別係ROBINSON)
COATES 如果可以出盃賽正選 間中聯賽出下都OK  (2013-05-21 14:20) 

不够经验越要给他们多机会上场. Skertel最好在新季前找回状态.
主场对中下球队都应该给Coates试试.

發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 20762  發表于: 2013-05-21
回 Zxen 的帖子
Zxen:不够经验越要给他们多机会上场. Skertel最好在新季前找回状态.
主场对中下球队都应该给Coates试试.
[表情] (2013-05-21 14:28) 

係下季要爭D成績下
佢地都係借出去比較好
COATES就有4個中堅先借出去 唔係都要留隊
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 20763  發表于: 2013-05-21
無傷無病既話,我對中前場現有既陣容好满意。亦唔太擔心。

不過,後防真係要執執………點都要買番一個半個黎坐鎮下先得。

YFF 已死!!這是 Fantrax 的新時代!!
離線Gabriel
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 20764  發表于: 2013-05-21
我覺得要多個高質素中堅就夠,要俾D壓力Skrtel同Agger
離線Gabriel
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 20765  發表于: 2013-05-21
回 posouth 的帖子
posouth:
石頭爆出黎既? [表情]

有唔應該出現既用詞
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 20766  發表于: 2013-05-21
回 freezefox 的帖子
freezefox:無傷無病既話,我對中前場現有既陣容好满意。亦唔太擔心。
不過,後防真係要執執………點都要買番一個半個黎坐鎮下先得。 (2013-05-21 15:57) 

中前埸 始終都要保番隻左翼
3M簽果隻 簽黎都唔用下, STERLING都係得閒出下,
比較擔心係無左COUNTINHO 隊波會點, 而家D創造性去晒佢度,
佢唔出就應該得SUSO/HENDO 頂佢個位

後防 本身呢兩季都唔叫穩 中堅同左閘都一定要補人,
右邊就有GJ KELLY WISDAM 應該夠做
離線Gabriel
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 20767  發表于: 2013-05-21
bennylau127:中前埸 始終都要保番隻左翼
比較擔心係無左COUNTINHO 隊波會點, 而家D創造性去晒佢度,
....... (2013-05-21 16:52) 

Allen
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 20768  發表于: 2013-05-21
回 Gabriel 的帖子
Gabriel:Allen[表情] (2013-05-21 16:53) 

ALLEN頂LUCAS
HENDO頂G8
SUSO/S33 頂 COUNTINHO
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 20769  發表于: 2013-05-21
可能我要求高...
我覺得起馬要多一個前風(假如無carroll)..最好就係有經驗老將...又肯打sub...終始阿so係個變數..我唔知佢會唔會又比人停賽....sturr又啞火(好似對qpr咁)...得返一個仲係唔太適應英超既波仔...其實都幾擔心下....
翼就ibe比到驚喜我...但簽多個有級數既會更好..但都唔一定既....假如br用多d assadi,ibe..加埋唐0其實都夠做....
正式防中我地得lucas一個...我一直好怕會好似國王個時lucas傷勁耐....假如真係咁唔好彩傷左...其實hendo,allen,隊長三個既話中場防守力應該都仲ok...
所以中前場大部分都ok既...

後面我認同Gabriel話要多一個中堅其實就夠....但要找到一個岩既人選好難...新既中堅我expect佢係part agger...skertel,coatas打sub...正正常常就應該無問題...
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 20770  發表于: 2013-05-21
bennylau127:中前埸 始終都要保番隻左翼
....... (2013-05-21 16:52) 

暫時全隊都睇唔到有邊個可以做到古天奴做既野。

YFF 已死!!這是 Fantrax 的新時代!!
離線K.B
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 20771  發表于: 2013-05-21
Kyriakos Papadopolous and Kolo Toure to complete their moves on the 1st of July. Price to sign
Kyriakos is £12million (?17 million) and Toure on a free transfer. 

之前傳一件後生一件具經驗
難道真係呢兩位!?
離線Zxen
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 20772  發表于: 2013-05-21
bennylau127:係下季要爭D成績下
佢地都係借出去比較好
COATES就有4個中堅先借出去 唔係都要留隊 (2013-05-21 14:48) 

成绩好重要, 我好想赢球同时年轻的都有机会正选
離線Zxen
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 20773  發表于: 2013-05-21
回 freezefox 的帖子
freezefox:暫時全隊都睇唔到有邊個可以做到古天奴做既野。[表情] (2013-05-21 17:37) 

突然好怕Coutinho没下场是会怎样..
離線Zxen
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 20774  發表于: 2013-05-21
回 怒射角球旗 的帖子
怒射角球旗:可能我要求高...
我覺得起馬要多一個前風(假如無carroll)..最好就係有經驗老將...又肯打sub...終始阿so係個變數..我唔知佢會唔會又比人停賽....sturr又啞火(好似對qpr咁)...得返一個仲係唔太適應英超既波仔...其實都幾擔心下....
翼就ibe比到驚喜我...但簽多個有級數既會更好..但 .. (2013-05-21 17:37) 

讲的好..
这让我不由得想到要轮换(压力, 新人上阵, 轮休).

后防就真如你们所说, 买多个人, 搭挡Agger, Skertel & Coates sub..或Skertel + Coates正选让Agger + partner轮休(FA Cup/主场/差队). Winger要适时出Downing/Sterling/Assadi/Ibe. 中场方面Allen在要赢控球时出, 主场就要给Suso机会.

但这些是要检立在以赢球为基础.....