• 588782閱讀
  • 33884回復

◤紅軍研究所◢ - ☆ You'll Never Walk Alone ☆ 永不言敗! [復制鏈接]

上一主題 下一主題
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 20790  發表于: 2013-05-23
他首发时,利物浦场均进球最少,场均丢球最多,胜率第二低(超过20场首发的胜率他最低),他不首发时,利物浦场均进球最多,场均失球最少,胜率第二高(超过20场未首发的胜率他最高),他首发时利物浦比他不首发是场均少进0.69球,多丢0.53球,他首发时利物浦胜率比他不首发时低23.9%。他是Joe Allen

離線Zxen
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 20791  發表于: 2013-05-23
回 leoleo_leoleo 的帖子
leoleo_leoleo:他首发时,利物浦场均进球最少,场均丢球最多,胜率第二低(超过20场首发的胜率他最低),他不首发时,利物浦场均进球最多,场均失球最少,胜率第二高(超过20场未首发 .. (2013-05-23 00:20) 

轮换和根据对手布阵好重要. 只要BR适时用Joe Allen我们就赢了. 不应该场场都出他, 也不应该场场都不出. 要多控球时出他就对了.
在線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 20792  發表于: 2013-05-23
基數細,咁既統計不能作準。

YFF 已死!!這是 Fantrax 的新時代!!
離線bennylau127
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 20793  發表于: 2013-05-23
回 Zxen 的帖子
Zxen:轮换和根据对手布阵好重要. 只要BR适时用Joe Allen我们就赢了. 不应该场场都出他, 也不应该场场都不出. 要多控球时出他就对了.
 (2013-05-23 01:00) 

ALLEN 岩岩黎時 表現都好好 不過可能真係有傷後
踢得好就住就住 希望下季有表現 可以同LUCAS 輪住踢
離線K.B
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 20794  發表于: 2013-05-23
其實lucas個位後備應該係一隻跑動型防中
allen個位理應前半格 即隊長個位 同隊長輪住踢囉
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 20795  發表于: 2013-05-23
回 K.B 的帖子
K.B:其實lucas個位後備應該係一隻跑動型防中
allen個位理應前半格 即隊長個位 同隊長輪住踢囉 (2013-05-23 09:34) 

跑動型 我唸起hendo
離線K.B
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 20796  發表于: 2013-05-23
hendo我諗被定型做攻擊型d
10號位or兩邊or隊長個位都ok

但10號位正選應該都眾望所歸係古天奴
打得咁出色 艾歷臣單嘢靜晒

所以中場來來去去最薄個位就係防中
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 20797  發表于: 2013-05-23
回 K.B 的帖子
K.B:hendo我諗被定型做攻擊型d
10號位or兩邊or隊長個位都ok
但10號位正選應該都眾望所歸係古天奴
打得咁出色 艾歷臣單嘢靜晒
....... (2013-05-23 10:39) 

hendo 我覺得打隊長個位都幾好 協防同傳波都好好 而且跑動多 助攻助守都ok
在線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 20798  發表于: 2013-05-23
回 bennylau127 的帖子
bennylau127:hendo 我覺得打隊長個位都幾好 協防同傳波都好好 而且跑動多 助攻助守都ok
 (2013-05-23 11:00) 

總之唔可再要佢打兩翼了。害左佢又害左隊波。

發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 20799  發表于: 2013-05-23
回 freezefox 的帖子
freezefox:總之唔可再要佢打兩翼了。害左佢又害左隊波。 (2013-05-23 11:08) 

講開 翼
其實左翼都要買番隻當打既...
古仔 /波仔打左都唔係辦法...
在線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 20800  發表于: 2013-05-23
回 bennylau127 的帖子
bennylau127:講開 翼
其實左翼都要買番隻當打既...
古仔 /波仔打左都唔係辦法... (2013-05-23 12:36) 

其實好睇領隊想排個咩陣。如果排433,咁都無咩所謂。史毒、S7、古天奴或唐寧三個係前面插黎插去,都分唔到邊個係中鋒邊個係翼鋒的了。

如果打4231,咁就有少少頭痕。不過我地兩閘既攻力咁強(我嫌佢地太強………),都可以勉強彌補兩翼不足既問題既。

當然,兵源無人嫌多。但呢個位應該排到去第三四個位了。中堅一定行第一,防中同閘第二、三。再黎先講翼。

離線K.B
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 20801  發表于: 2013-05-23
但岩岩又傳富咸想借19號 但球會只想賣

翼黎講 走埋11 真係無乜 仲有31號嘅

同埋7同15 睇你點睇la 邊個正前邊個拉邊定真係433互插呢 都要配合

發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 20802  發表于: 2013-05-23
回 freezefox 的帖子
freezefox:其實好睇領隊想排個咩陣。如果排433,咁都無咩所謂。史毒、S7、古天奴或唐寧三個係前面插黎插去,都分唔到邊個係中鋒邊個係翼鋒的了。
如果打4231,咁就有少少頭痕。不過我地兩閘既攻力咁強(我嫌佢地太強………),都可以勉強彌補兩翼不足既問題既。
....... (2013-05-23 12:44) 

中堅 KOLO 同希臘仔簽得成就應該夠晒人
左閘 暫時都係傳得一件
防中 好似無提過
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 20803  發表于: 2013-05-23
轉會傳聞

GK: Asmir Begovic 25 age  8-10M

DC: Kyriakos Papadopoulos  21 Age 12-15M
       Kolo Toure 32 age free

LB: Lucas Digne 19 age 8m

Wing: Diego Capel 25 age 4M

Christian Tello  21 age 10M
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 20804  發表于: 2013-05-23
Diego Capel  , 打機好樣衰