• 588751閱讀
  • 33883回復

◤紅軍研究所◢ - ☆ You'll Never Walk Alone ☆ 永不言敗! [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線K.B
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 20880  發表于: 2013-05-26
唐寧一係賣俾富咸 一係留 唔好陣間又話借!
離線K.B
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 20881  發表于: 2013-05-26
其實已有心理準備連拿走
基本上叫做等於一個時代嘅終結
近年最強嗰隊利物浦唔計隊長走淨連拿only

球隊重建緊 走晒班舊人唔出奇 雖然好buy連拿
如果係真 希望新keeper係岩打法同潛力股
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 20882  發表于: 2013-05-26
回 K.B 的帖子
K.B:其實已有心理準備連拿走
基本上叫做等於一個時代嘅終結
近年最強嗰隊利物浦唔計隊長走淨連拿only
球隊重建緊 走晒班舊人唔出奇 雖然好buy連拿
....... (2013-05-26 22:11) 

岩既...如果佢返barca...我都會支持佢...
而且pepe都30啦/....返barca更大機會得到佢一直係空白既個人榮譽.....
但最緊要係要找到個年輕又岩br既keeper...我硬係覺得begovic似係吹水...佢唔似br個種要求踢11個人,而唔係10個人加1個keeper既踢法....
離線Zxen
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 20883  發表于: 2013-05-27
Skrtel would listen to offers
http://espnfc.com/news/story/_/id/1460516/skrtel-listen-offers?cc=3436

不知他会留会走..
離線加歷查
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 20884  發表于: 2013-05-27
pepe睇佢d反擊真係一件賞心樂事

begovic好似純stopper...

vorm就算啦

zieler同ter stegen, 唔識評, 無睇過佢地踢
離線加歷查
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 20885  發表于: 2013-05-27
我走左之後, 邊個會做副隊
離線Zxen
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 20886  發表于: 2013-05-27
回 加歷查 的帖子
[url=http://bbs.hkbff.net/u.php?username=加歷查]加歷查[/url]:我走左之後, 邊個會做副隊[表情]  (2013-05-27 06:45) 

Funniest moment in training

Rafa getting hit by a stray ball was funny. There was a similar moment with Joe Corrigan where he nearly got knocked out. I remember Robbie [Fowler] doing a trick on Xabi Alonso where he flicked it over his head and scored. You should have seen Alonso's face. He was embarrassed.

http://www.liverpoolfc.com/news/latest-news/how-fowler-embarrassed-alonso
離線bennylau127
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 20887  發表于: 2013-05-27
REAL MADRID OFFER BENZEMA, DI MARIA TO LIVERPOOL FOR SUAREZ

http://www.tribalfootball.com/articles/real-madrid-offer-benzema-di-maria-liverpool-suarez-3959760#.UaH5gkA9HpU

2換1 再加錢!?
離線K.B
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 20888  發表于: 2013-05-27
回 bennylau127 的帖子
bennylau127:REAL MADRID OFFER BENZEMA, DI MARIA TO LIVERPOOL FOR SUAREZ
http://www.tribalfootball.com/articles/real-madrid-offer-benzema-di-maria-liverpool-suarez-3959760#.UaH5gkA9HpU
2換1 再加錢!? (2013-05-27 10:06) 

呢兩件肯黎咩
離線K.B
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 20889  發表于: 2013-05-27
Chelsea have offered Torres back to liverpool for the sum that Chelsea have to pay Liverpool this summer. It is believed to be £15m

呢條數之前都傳過下
近日又舊事重提
巴打們點睇
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 20890  發表于: 2013-05-27
回 K.B 的帖子
K.B:Chelsea have offered Torres back to liverpool for the sum that Chelsea have to pay Liverpool this summer. It is believed to be £15m
呢條數之前都傳過下
近日又舊事重提
巴打們點睇 (2013-05-27 11:15) 

堅唔堅呀?

YFF 已死!!這是 Fantrax 的新時代!!
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 20891  發表于: 2013-05-27
回 K.B 的帖子
K.B:Chelsea have offered Torres back to liverpool for the sum that Chelsea have to pay Liverpool this summer. It is believed to be £15m
呢條數之前都傳過下
近日又舊事重提
巴打們點睇 (2013-05-27 11:15) 

15M 其實有D多
T9 明顯唔及之前
而且T9 打法 單打獨鬥 451 會比較岩
433 就...

人腳上 同STUR又要爭位...
10M就OK
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 20892  發表于: 2013-05-27
回 bennylau127 的帖子
bennylau127:15M 其實有D多
T9 明顯唔及之前
而且T9 打法 單打獨鬥 451 會比較岩
433 就...
....... (2013-05-27 12:25) 

15M 其實真係唔算貴。

問題係,買番佢番黎對球隊係咪有利。係既,15M 抵到爛添。唔係既,10M都嫌多。

我個人十分喜歡托利斯,季尾亦見佢狀態有所回復。不過,托利斯仲夾唔夾到宜家利記既陣式?我同意你所講,佢係要打單箭頭先係最岩佢打。群星拱照托利斯,等佢係前面有足夠既空間自己搵食。但宜家利記仲可以提供一個咁既空間比佢發揮咩?我自己都存疑。佢同S7、史毒,夾唔夾到呢?我亦無信心。

不過,世事無絕對,當初史毒過黎,有邊個估到佢同S7 可以夾得咁絕?全世界都跌哂眼鏡。至少,有古天奴既妙絕傳送,托利斯係供應上應該比係車仔時有更多發揮機會。呢個係唯一一個我覺得佢仲有少少機會係利記立足既理據。

YFF 已死!!這是 Fantrax 的新時代!!
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 20893  發表于: 2013-05-27
回 freezefox 的帖子
freezefox:15M 其實真係唔算貴。
問題係,買番佢番黎對球隊係咪有利。係既,15M 抵到爛添。唔係既,10M都嫌多。
....... (2013-05-27 12:37) 

其實我都好鍾意T9,  我係鍾意佢先開始睇利記
15M 對於而家利記其實都唔係小數目, 正如你之前講, 中堅+閘>防中>翼同前鋒,
買齊之前果堆重有錢都可以一試(連拿走既 重要買龍門),
不過總覺得利記會買T9 可能係用賣S7果筆錢...

如果最後佢真係返黎我都好開心, 但睇左咁多年 對佢打442 / 433 真係無咩信心
離線K.B
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 20894  發表于: 2013-05-27
堅唔堅唔知 始終都係傳聞:]

但重點係嗰15m係利記AR
就咁睇應該係唔包落今年轉會budget

橫掂欠個射手 唔洗郁budget嘅情況下可以加個t9
何樂而不為haha

ps:成事之後fsg count as 15m budget另計haha