• 588734閱讀
  • 33883回復

◤紅軍研究所◢ - ☆ You'll Never Walk Alone ☆ 永不言敗! [復制鏈接]

上一主題 下一主題
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 20985  發表于: 2013-06-02
回 K.B 的帖子
K.B:希古恩話想走
雖然目的地傳係祖記
但如果皇馬想買蘇7
我認為應該要同皇馬傾傾15-20m+希古恩
....... (2013-06-02 12:48) 

如果suarez真係要被賣走, i only want cash.... 仲要係50m
離線K.B
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 20986  發表于: 2013-06-02
之前賣ft9賣左50m就用35黎買個唔用嘅卡9
如果係咁我寧願用球員搭單 好過亂黎....

同埋你賣左50m
全世界都知你有錢
一定拑住搶
原本10m嘅賣到2,30

所以覺得有得換寧願換-.-
離線呀威
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 20987  發表于: 2013-06-02
希古恩講到明話今季走,高層快d 郁手啦
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 20988  發表于: 2013-06-02
回 K.B 的帖子
K.B:之前賣ft9賣左50m就用35黎買個唔用嘅卡9
如果係咁我寧願用球員搭單 好過亂黎....
同埋你賣左50m
全世界都知你有錢
....... (2013-06-02 17:33) 

咁又唔係咁講呀.... 而家用錢比較可信賴, 同嗰時好唔同
我情願俾BR團隊有舊錢用, upgrade下個後防先....

higuain唔係唔好, 不過一黎應該唔會有興趣黎 (俾我都揀juve啦, fans另計), 二黎, 起碼都要加30m我先滿意 (唔好唔記得higuain而家係講到明走呢個情況, 叫價能力都低左), 但madrid方面一定唔肯....

carroll單deal, 其實都係torres money - 15m, 所以你反而可以當係cash + player

搶就冇得講, 睇點同人bargain, 同埋買咩人啦, 一係就好似而家買定aspas咁, 未雨綢繆....
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 20989  發表于: 2013-06-02
回 呀威 的帖子
呀威:希古恩講到明話今季走,高層快d 郁手啦 (2013-06-02 18:05) 

我真係覺得佢唔會有興趣黎.... 25歲, 同我地一齊踢英超唔踢歐洲賽.... 機會極微....
我諗真係要target d年輕d嘅先有大d機會....
離線K.B
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 20990  發表于: 2013-06-03
回 sikingthegreat 的帖子
sikingthegreat:咁又唔係咁講呀.... 而家用錢比較可信賴, 同嗰時好唔同
我情願俾BR團隊有舊錢用, upgrade下個後防先....
higuain唔係唔好, 不過一黎應該唔會有興趣黎 (俾我都揀juve啦, fans另計), 二黎, 起碼都要加30m我先滿意 (唔好唔記得higuain而家係講到明走呢個情況, 叫價能力都低左 .. (2013-06-02 22:50)

同意佢理應唔會黎 佢心應想過祖記

不過正正係因為我地得英超無歐洲賽
拎住50M都係買唔到D咩有保證既
所以先諗 一係就錢+球員
一係就唔賣喇 橫掂有3年約

認真 利物浦近年有咩DEAL係DEAL得好
HAHA 我認唔多唔少受卡9單野影響左 (近期 & 實在太突出)
雖然有一半原因係FT9走得急 但當時入左蘇7 唔買唔一定死
大拿拿又係5千萬 我就係怕又係一個BAD DEAL

仲有 而家仲有咩即食有保証既前鋒捒而又肯黎
基本上真係無.... 你賣左蘇7 拎住5千萬又如何...................
咁我寧願用皇馬渴望得到蘇7心態令佢地搞到希古恩被動

[ 此帖被K.B在2013-06-03 00:26重新編輯 ]
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 20991  發表于: 2013-06-03
回 K.B 的帖子
K.B:同意佢理應唔會黎 佢心應想過祖記
不過正正係因為我地得英超無歐洲賽
拎住50M都係買唔到D咩有保證既
....... (2013-06-03 00:24) 

所以點都係留到佢最好~~
同埋賣佢除左實力上有影響, 作為球會嘅形象都一樣....
如果下年第5, 但coutinho / sterling / suso 或者是旦一個踢得好好, 唔通又賣? 行arsenal條路唔見得會成功....
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 20992  發表于: 2013-06-03
btw原來pepe之前拍左一段片.... 定可以話係微電影? 又幾得意喎~~

http://www.youtube.com/watch?v=4eEcDkSrSYo&feature=youtu.be
離線謝拉傑
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 20993  發表于: 2013-06-03
乜原來希古恩成名咁耐都只係25歲....... 咁當打......

真係好浪費......
離線謝拉傑
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 20994  發表于: 2013-06-03
我覺得S7同史基泰爾應該都走硬咖啦,不過睇下禁到皇馬俾幾多錢出黎啦......
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 20995  發表于: 2013-06-03
http://www.liverpoolecho.co.uk/sport/football/football-news/craig-bellamy-lifts-lid-life-4041459

bellamy自傳的一小部份....

形容kenny, 就係great man....   但肯定同佢做野係會幾開心嘅~~

rafa就相反, 學到好多野, 同埋對敵方嘅準備絕對係冇得頂, 不過跟佢做野就會好悶, 冇自由度可言....

anyway 都幾值得一讀~~
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 20996  發表于: 2013-06-03
benteke嘅傳聞傳左咁耐, 終於傳到我地~~
本來領先嘅arsenal, 應該會買到higuain, 咁就要唔到benteke.... 可能會俾我地執到~~
不過style都係唔太夾.... 唔知BR係咪真係有興趣就真....
離線K.B
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 20997  發表于: 2013-06-04
回 sikingthegreat 的帖子
sikingthegreat:http://www.liverpoolecho.co.uk/sport/football/football-news/craig-bellamy-lifts-lid-life-4041459
bellamy自傳的一小部份....
形容kenny, 就係great man.... [表情] [表情]  但肯定同佢做野係會幾開心嘅~~
....... (2013-06-03 23:11) 

比拿美大情大性
絕對會寫出最真一面
值得一看

其實rb同摩連奴嘅分別就係度
戰術上能力上差不多 但個人性格決定一切
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 20998  發表于: 2013-06-04
Henrikh Mkhitaryan 呢个边位??
離線K.B
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 20999  發表于: 2013-06-04
呢件無睇過

但話好快