• 588685閱讀
  • 33882回復

◤紅軍研究所◢ - ☆ You'll Never Walk Alone ☆ 永不言敗! [復制鏈接]

上一主題 下一主題
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 21150  發表于: 2013-06-22
luis alberto, almost there~~

Alberto: "I'm very much looking forward to it,

I'm going to a club like Liverpool, a new culture, a new language, I have to adapt quickly but I'm really looking forward to this big step.

There are many Spaniards in England and they are doing quite well.

Seeing all of them succeeding there motivates me even more."
離線加歷查
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 21151  發表于: 2013-06-22
本來想睇suso, 不過無link
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 21152  發表于: 2013-06-22
傳得咁勁新特蘭個龍? 咁都10M頭, 有D貴......
Klopp Best XI. Thank you for all the memories in the last 9 years!!
離線K.B
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 21153  發表于: 2013-06-22
米奴列都差不多了

有人話9m有人話11
離線Zxen
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 21154  發表于: 2013-06-22
回 sikingthegreat 的帖子
sikingthegreat:luis alberto, almost there~~[表情] [表情]
Alberto: "I'm very much looking forward to it,
....... (2013-06-22 02:19) 

欢迎~
離線Zxen
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 21155  發表于: 2013-06-22
回 posouth 的帖子
posouth:傳得咁勁新特蘭個龍? 咁都10M頭, 有D貴......[表情]  (2013-06-22 08:57) 

因为年轻? 25岁
離線reve
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 21156  發表于: 2013-06-22
我諗BR買mignolet好大可能為下下季pepe去巴塞作準備,巴塞VV再踢多一季,可能一早已經同我哋同埋pepe做好協議,一季之後加盟。
所以BR急急買一個龍黎train一季,雖然10m左右真係貴佐,不過希望啱用啦!!

同埋mignolet應該無可能home ground下哇??
keep walking, keep scoring, let's do it again!!! YNWA
離線Zxen
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 21157  發表于: 2013-06-22
回 reve 的帖子
reve:我諗BR買mignolet好大可能為下下季pepe去巴塞作準備,巴塞VV再踢多一季,可能一早已經同我哋同埋pepe做好協議,一季之後加盟。
所以BR急急買一個龍黎train一季,雖然10m左右真係貴佐,不過希望啱用啦!!
同埋mignolet應該無可能home ground下哇?? (2013-06-22 10:02) 

Belgium人
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 21158  發表于: 2013-06-22
回 reve 的帖子
reve:我諗BR買mignolet好大可能為下下季pepe去巴塞作準備,巴塞VV再踢多一季,可能一早已經同我哋同埋pepe做好協議,一季之後加盟。
同埋mignolet應該無可能home ground下哇?? (2013-06-22 10:02) 

not home grown

其實pepe都太耐冇人同佢爭.... 有返個咁上下嘅, 可能真係會刺激到佢打返前幾年嘅極高水準
加上正如你講, 做到準備, 有咩事我地都可以慢慢同人bargain, 到時更加可以歡迎富豪球隊出高價搶~~

慘就慘在今年係世界杯年, 要mignolet黎做sub對佢有d唔抵 (雖然佢都好大機會爭唔羸courtois)
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 21159  發表于: 2013-06-22
suso - (to help you) achieve greatness

發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 21160  發表于: 2013-06-22
回 加歷查 的帖子
[url=http://bbs.hkbff.net/u.php?username=加歷查]加歷查[/url]:本來想睇suso, 不過無link[表情] [表情]  (2013-06-22 02:31) 

http://www.youtube.com/watch?v=XRmJ4pKVg80

尋晚對us u-20 嘅片段~~
主要打個right winger位, 算幾唔錯, 造就第3球個through pass幾靚~~

都有打一個類似今季gerrard嘅位, 少少deep嘅playmaker, 都好好, 個中場控得幾好~~

總括黎講係全場第2好表現嘅球員, 僅次於deulofeu~~
[ 此帖被sikingthegreat在2013-06-22 13:44重新編輯 ]
離線K.B
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 21161  發表于: 2013-06-22
米奴列10m其實ok
英超正選keeper 數據靚仔 後生

我個人覺得10m以內係接受有餘....

唯一真係擔心佢高空波....
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 21162  發表于: 2013-06-22
回 K.B 的帖子
K.B:米奴列10m其實ok
英超正選keeper 數據靚仔 後生
我個人覺得10m以內係接受有餘....
....... (2013-06-22 13:44) 

少少啦, 睇返而家d 後生d嘅keeper, 應付高空波冇咩邊個俾到絕對信心.... 可能整體上focus太多喺technical training, training都好少機會要應付高空波....

但佢d reflex真係極快, 成個style同de gea幾似, 不過當然, 就唔夠de gea好....
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 21163  發表于: 2013-06-22
假如買佢唔係打sub,係打正呢?
我始終覺得reina會走...我覺得買左米奴列係高招...話明比barca同reina聽..我地有人可以頂你...唔會再犯個d「愛回家」系列比人壓價咁白痴...
11m買個25years old 既正選我覺得平tim
[ 此帖被怒射角球旗在2013-06-22 14:31重新編輯 ]
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 21164  發表于: 2013-06-22
回 怒射角球旗 的帖子
怒射角球旗:假如買佢唔係打sub,係打正呢?
我始終覺得reina會走...我覺得買左米奴列係高招...話明比barca同reina聽..我地有人可以頂你...唔會再犯個d「愛回家」系列比人壓價咁白痴...
11m買個25years old 既正選我覺得平tim (2013-06-22 14:29) 

係架, 如果話買mignolet返黎坐bench, 真係唔太可信.... 一黎係world cup year, 二黎我地都唔係有錢到咁....

所以我話買定先係好事.... 起碼唔係好似以前咁, 賣完先買.... 賣完pepe全世界都知你搵緊keeper, mignolet可能要double price先買到....

pepe都講過, 願意留隊, 但barca想買佢的話佢會考慮.... 即係咁, 佢自細support barca, 老豆又踢過, 佢而家d仔女又剛好係入學年齡, 種種原因加加埋埋, 如果想返spain真係唔奇, 再加上呢幾年, 佢都有offer啦, 一樣選擇留隊, 已經證明佢唔係見錢開眼嗰d.... keeper黎講, 呢d機會真係唔係年年有, 呢一兩年可能真係最後機會, 所以我唔會怪佢.... 只希望佢唔好公開講出黎, 咁人地都冇咁易壓我地價....

而另一方面, 我地球會有見及此, 先做定準備, pepe為自己利益著想, 球會都要考慮返自身利益, 有定mignolet喺到做準備絕對正確.