• 588678閱讀
  • 33882回復

◤紅軍研究所◢ - ☆ You'll Never Walk Alone ☆ 永不言敗! [復制鏈接]

上一主題 下一主題
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 21180  發表于: 2013-06-22
睇d人translate話alberto係採訪中講「我希望我們一起努力讓利物浦再一次站在世界之巔」...識講野....好期待佢...
開始對下季有d希望
快d買埋mxxxxxxxxxxx之後汁埋中堅位,留低s7..咁就正啦
但sam哥上面張圖...睇來買mxxxxxxxxx有d難度
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 21181  發表于: 2013-06-22
後防呢樣真係....官網之前有個投票係選邊前中後邊方面最需要增兵, 後防有7成人投咗

By the way, 想多謝下Henry哥, no news is good boss. 唔使個領隊係錢方面拉鋸拉到上哂頭條咁, 以前買人邊有得咁順!
Klopp Best XI. Thank you for all the memories in the last 9 years!!
離線魚蛋
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 21182  發表于: 2013-06-22
興奮之餘其實其他幾隊都有大單簽約
加上本身已有既差距
希望s7走唔成先可以望吓前4
不過真係要讚今年買人夠主動果斷!
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 21183  發表于: 2013-06-22
我終於諗到mkhitaryan既花名啦
mk=mk仔
hit=打
aryan=yanyan

mk仔打yan姐
離線Zxen
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 21184  發表于: 2013-06-22
回 怒射角球旗 的帖子
怒射角球旗:我終於諗到mkhitaryan既花名啦
mk=mk仔
hit=打
....... (2013-06-22 21:43) 

mk打啊yan
離線魚蛋
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 21185  發表于: 2013-06-22
回 怒射角球旗 的帖子
mk=mk仔
hit=打

又真係幾fit喎
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 21186  發表于: 2013-06-22
回 posouth 的帖子
posouth:原來呢個就係秘密!
[表情]
睇番suso對美國條youtube, 真係好正D基本功. Sterling上半季都俾到我波不離腳的信心, 但sterling係用盡體力去護波, Suso成日覺得佢踼好輕鬆, anticipation好. 死, 發覺我心中已經唔記得咗PC仔...... [表情]
....... (2013-06-22 20:27) 

pc.... 9成9會離隊了.....
你講得啱, suso基本功, 護球, 同埋眼界都好好, 長遠可能會做alonso嗰種角色, 要睇佢之後成長係點.... 佢同deulofeu夾就好似上季alberto同deulofeu夾咁, 好鬼fit~~ 好希望suso可以繼續成長, 如果講技術同意識, suso真係我地近年來最top嘅青訓
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 21187  發表于: 2013-06-22
回 怒射角球旗 的帖子
mk=mk仔
hit=打

但以發音黎計, micky ryan都有9成幾嘅近似度~~
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 21188  發表于: 2013-06-22
回 怒射角球旗 的帖子
怒射角球旗:睇d人translate話alberto係採訪中講「我希望我們一起努力讓利物浦再一次站在世界之巔」...識講野....好期待佢...[表情] [表情]
開始對下季有d希望[表情] [表情]
快d買埋mxxxxxxxxxxx之後汁埋中堅位,留低s7..咁就正啦[表情] [表情]
但sam哥上面張圖...睇來買mxxxxxxxxx有d .. (2013-06-22 20:32) 

係.... 好多3rd party.... 第一個club賣俾metalist嘅時候有一個, metalist賣俾shakhtar又多一個, 連埋shakhtar本身, 即係要同3個party傾.... 即係圖中最頂行左邊數起頭3位....
之後嗰d人就由第3個人負責分錢俾佢地, 我地唔使同嗰d人deal....
真係咩人都有.... 連armenia嗰邊教區主教都有份....
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 21189  發表于: 2013-06-22
回 sikingthegreat 的帖子
sikingthegreat:係.... 好多3rd party.... 第一個club賣俾metalist嘅時候有一個, metalist賣俾shakhtar又多一個, 連埋shakhtar本身, 即係要同3個party傾.... 即係圖中最頂行左邊數起頭3位....
之後嗰d人就由第3個人負責分錢俾佢地, 我地唔使同嗰d人deal....
真係咩人都有....  .. (2013-06-22 22:53) 

我就奇怪點解有條友咁似神父
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 21190  發表于: 2013-06-22
回 怒射角球旗 的帖子
怒射角球旗:我就奇怪點解有條友咁似神父[表情] (2013-06-22 22:56) 

係呀, 神父都有份

東歐d封閉政權係咁架喇

英超又禁止co-ownership, 所以真係麻煩....
離線reve
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 21191  發表于: 2013-06-23
回 怒射角球旗 的帖子
mk=mk仔
hit=打

keep walking, keep scoring, let's do it again!!! YNWA
離線reve
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 21192  發表于: 2013-06-23
條褲係咪#9???

不過最後見佢簽自己名既波衫都係未有號碼。。。
所以簽多一名真正#9 都係有機!!

WELCOME LUIS!!!

keep walking, keep scoring, let's do it again!!! YNWA
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 21193  發表于: 2013-06-23
回 reve 的帖子
reve:條褲係咪#9???[表情] [表情] [表情]
[圖片]
不過最後見佢簽自己名既波衫都係未有號碼。。。
....... (2013-06-23 02:23) 

another false no.9
he plays the messi role last season

hope!!
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 21194  發表于: 2013-06-23
Rodgers on Talksport saying Reina was made aware they'd be another keeper coming in months ago - for competition (few hrs ago)

其實睇返, 計埋mignolet, 連同aspas, toure, alberto, 暫時net spend都只係8m左右, wage budget甚至仲多左, 唔錯唔錯~~