• 47523閱讀
  • 2595回復

22/23英超官方遊戲FPL Fantasy Premier League [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線G-shock
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 2115  發表于: 2023-04-18
回 freezefox 的帖子
freezefox:結果,唔好話迪亞斯,連紐尼斯都無得踢⋯⋯⋯⋯ (2023-04-18 07:45) 

除沙拿外,邊個會係前鋒穩膽? Jota?
離線羅力亞
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 2116  發表于: 2023-04-18
bruno跌價

YFF:12-13:499 13-14:217 14-15:215 Fantrax:15-16:3 16-17:20 17-18:3 18-19:18 19-20:7 21-22: 9 22-23: 3 FPL 2018-19:94638 2019-20:98734 2020-21:8005
離線stevewong_20
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 2117  發表于: 2023-04-18
好彩今朝賣咗Fernandes 跌0.1

https://www.livefpl.net/prices 呢佪網UPDATE 都好快
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 2118  發表于: 2023-04-18
freezefox:結果,唔好話迪亞斯,連紐尼斯都無得踢⋯⋯⋯⋯ (2023-04-18 07:45) 

紐尼斯後備有波入, 其實都唔係好水貨啫, 都做到嘢,只係無布歐咁癲, 正常水平, 漸入佳境
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 2119  發表于: 2023-04-18
回 stevewong_20 的帖子
stevewong_20:紐尼斯後備有波入, 其實都唔係好水貨啫, 都做到嘢,只係無布歐咁癲, 正常水平, 漸入佳境
 (2023-04-18 10:16) 

從來無認同過佢係水貨。

得罪講句(我好少少咁講),覺得佢係水貨既真係都唔知有冇睇波⋯⋯⋯

大佬,下下搵賀蘭特嚟比就成個英超都係水貨啦。

YFF 已死!!這是 Fantrax 的新時代!!
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 2120  發表于: 2023-04-18
回 G-shock 的帖子
G-shock:除沙拿外,邊個會係前鋒穩膽? Jota? (2023-04-18 08:57) 

其實真係無。

或者加普會穩陣啲。

發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 2121  發表于: 2023-04-18
freezefox:從來無認同過佢係水貨。
得罪講句(我好少少咁講),覺得佢係水貨既真係都唔知有冇睇波⋯⋯⋯
....... (2023-04-18 10:20) 

絕對贊同, 佢係脾氣差少少, 但我覺得佢第一季嚟講, 合格有餘好多下, 下季應該會更強,
不過SALAH 跌WATT 都勁, 阿諾更加唔駛講, 希望下季佢地可以踢返之前水平
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 2122  發表于: 2023-04-19
回 stevewong_20 的帖子
stevewong_20:好彩今朝賣咗Fernandes 跌0.1[表情]
https://www.livefpl.net/prices 呢佪網UPDATE 都好快 (2023-04-18 10:14) 

有得望番history都幾好, 收為己用先  
Klopp Best XI. Thank you for all the memories in the last 9 years!!
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 2123  發表于: 2023-04-19
回 羅力亞 的帖子
羅力亞:bruno跌價[表情]  (2023-04-18 09:32) 

為咗D所謂雙賽入佢, 失望到.....
Klopp Best XI. Thank you for all the memories in the last 9 years!!
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 2124  發表于: 2023-04-19
freezefox:從來無認同過佢係水貨。
....... (2023-04-18 10:20) 

對佢的評價先係好兩極, 亦因為佢的表現有時都可以幾兩極

總之就比Haaland不足, 比Carroll有餘. 肯走位呢點真係唔話得, 自發的. 前面唔跑直線/斜線, 後面炮台Thiago/TAA再準都無用.
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 2125  發表于: 2023-04-19
回 posouth 的帖子
posouth:對佢的評價先係好兩極, 亦因為佢的表現有時都可以幾兩極 [表情]
總之就比Haaland不足, 比Carroll有餘. 肯走位呢點真係唔話得, 自發的. [表情] 前面唔跑直線/斜線, 後面炮台Thiago/TAA再準都無用.  (2023-04-19 22:45) 

有時又要睇加盟時機。

當年迪亞斯加盟時,利記如日方中。個個位都打到識飛。配合完美。 迪亞斯融入自然容易啲。

今季紐尼斯也好,加普加好,都係係正利記最低潮時加盟,交到咁既成績表,你可以話唔係最好,但點講都唔會係差囉。

離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 2126  發表于: 2023-04-20
freezefox:有時又要睇加盟時機。
當年迪亞斯加盟時,利記如日方中。個個位都打到識飛。配合完美。 迪亞斯融入自然容易啲。
....... (2023-04-19 23:35) 

Gakpo的時機猶其唔知點. 如果佢同Arthur調轉, 季頭用買Gakpo個筆錢買個squad player的中場頂一頂, 然後一月時前鋒傷患危機, 是旦借一件翼鋒. 咁反而可能好D.

Firmino有機會唔使因人滿之患而走........
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 2127  發表于: 2023-04-20
[OT] 歐聯決賽抽咗係曼城對皇馬, 米蘭對國米

咁可惜兩隊意甲隊要互對
離線G-shock
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 2128  發表于: 2023-04-20
回 posouth 的帖子
posouth:[OT] 歐聯決賽抽咗係曼城對皇馬, 米蘭對國米
咁可惜兩隊意甲隊要互對 [表情]  (2023-04-20 20:43) 

呢輪唔使抽籤喎,之前已經知上下線係咁
離線羅力亞
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 2129  發表于: 2023-04-21
Double Gameweek 36 confirmed for Brighton and Newcastle, as expected.
Brighton vs ars+new
Newcastle vs lee+BHA

And this all but confirms that Brighton, Man Utd, Man City and Chelsea will get a Double Gameweek in GW37

YFF:12-13:499 13-14:217 14-15:215 Fantrax:15-16:3 16-17:20 17-18:3 18-19:18 19-20:7 21-22: 9 22-23: 3 FPL 2018-19:94638 2019-20:98734 2020-21:8005