• 588662閱讀
  • 33882回復

◤紅軍研究所◢ - ☆ You'll Never Walk Alone ☆ 永不言敗! [復制鏈接]

上一主題 下一主題
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 21285  發表于: 2013-07-04
回 ryan_kewell_7 的帖子
ryan_kewell_7:其實點解賣Shelvey既? 佢上季打得好差定態度有問題?
我記得佢季初幾fit架喎....
利申: 上年九月後冇再睇波甘滯....[表情]  (2013-07-04 00:12) 

exactly....
自從對man u之後 (9月? 10月?) 之後冇場好波, 除左一場europa....
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 21286  發表于: 2013-07-04
回 怒射角球旗 的帖子
怒射角球旗:真係矛盾....係度個時又想佢走...現家唔係度個時又唔想佢走....又無人同我一樣[表情]  (2013-07-03 23:59) 

少少啦.... 不過睇佢都唔適合BR嘅打法.... 放佢都無可厚非, 同埋賺左3倍, 都算係咁, 亦都同我地而家嘅business model幾吻合....

所以係有d d唔捨得, 不過基本上都可以祝佢有個美好前途~~

btw希望有buy-back clause / future sale % 啦~~
離線K.B
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 21287  發表于: 2013-07-04
Jonjo 黎講 其實覺得 br 好睇重佢
亦覺得佢係潛力股 季初怒罵廢爵爺令好多球迷愛上佢
不過始終感覺上比較懶 如果唔係佢一直都排先過hendo既
hendo嬴在努力lo只可以話
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 21288  發表于: 2013-07-04
回 K.B 的帖子
K.B:Jonjo 黎講 其實覺得 br 好睇重佢
亦覺得佢係潛力股 季初怒罵廢爵爺令好多球迷愛上佢
不過始終感覺上比較懶 如果唔係佢一直都排先過hendo既
hendo嬴在努力lo只可以話 (2013-07-04 00:17) 

開頭係睇好佢多d, 但之後已經越黎越少機會.... 始終表現真係令人失望.... (除左europa games)
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 21289  發表于: 2013-07-04
下個邊個? 如果Spearing又套多5M就爽.

Shelvey的感覺好似當日賣Ngog, 雞肋咁. 不過如果都係sub, 唔介意用二三線中場換番D二三線後防, 調下資源好.
Klopp Best XI. Thank you for all the memories in the last 9 years!!
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 21290  發表于: 2013-07-04
回 posouth 的帖子
posouth:下個邊個? 如果Spearing又套多5M就爽. [表情]
Shelvey的感覺好似當日賣Ngog, 雞肋咁. 不過如果都係sub, 唔介意用二三線中場換番D二三線後防, 調下資源好. (2013-07-04 01:35) 

probably spearing.... hopefully another 2m or so

trading off to bring in micky ryan~~ (hopefully)
離線加歷查
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 21291  發表于: 2013-07-04

希望你過到去可以好好咁發揮啦... 如果因為需要HG先買佢真心sad
離線加歷查
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 21292  發表于: 2013-07-04
話時話係咪rafa買佢返黎架?
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 21293  發表于: 2013-07-04
回 加歷查 的帖子
[url=http://bbs.hkbff.net/u.php?username=加歷查]加歷查[/url]:
[imgg]https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/q71/421966_381673215271444_1632122972_n.jpg[/img]
希望你過到去可以好好咁發揮啦... 如果因為需要HG先買佢真心sad
張相好型
Klopp Best XI. Thank you for all the memories in the last 9 years!!
離線bennylau127
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 21294  發表于: 2013-07-04
回 sikingthegreat 的帖子
sikingthegreat:開頭係睇好佢多d, 但之後已經越黎越少機會.... 始終表現真係令人失望.... (除左europa games) (2013-07-04 01:02) 

係而家利記打法下 佢又真係格格不入,
速度慢, 跑動少, 技術未夠好,
本身侵略性強, 停完賽連團火都好似唔見左
有機會出埸時無咩表現,
同Hendo比 Hendo又多作用D ,
高跑動, 協防, 做波同有時會自己突破...

ANYWAY 希望佢係SWANSEA會打出成績!
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 21295  發表于: 2013-07-04
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 21296  發表于: 2013-07-04
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 21297  發表于: 2013-07-04
回 加歷查 的帖子
[url=http://bbs.hkbff.net/u.php?username=加歷查]加歷查[/url]:話時話係咪rafa買佢返黎架? (2013-07-04 07:15) 

yes, rafa bought for 1.7m

可惜呢隻潛力股唔啱BR用.... 如果啱使, 絕對比5m add on到6m呢個價更值~~
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 21298  發表于: 2013-07-04
回 bennylau127 的帖子
bennylau127:http://www1.skysports.com/football/news/11669/8804556
Lloyd Jones 而我不知...[表情]  (2013-07-04 19:17) 

上年打next-gen (幼齒版歐聯) 幾ok架~~ 而家仲好後生, 大把前途~~
離線reve
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 21299  發表于: 2013-07-04
回 sikingthegreat 的帖子
sikingthegreat:上年打next-gen (幼齒版歐聯) 幾ok架~~ 而家仲好後生, 大把前途~~[表情] (2013-07-04 20:19) 

呢件我睇佢踢過,確實系幾掂的!!
keep walking, keep scoring, let's do it again!!! YNWA