• 588635閱讀
  • 33882回復

◤紅軍研究所◢ - ☆ You'll Never Walk Alone ☆ 永不言敗! [復制鏈接]

上一主題 下一主題
在線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 21435  發表于: 2013-07-24
回 呀威 的帖子
呀威:
以現今陣容完全唔睇好,即使蘇七唔走
雙曼車唔洗講,阿仙級熱刺都好勁,仲有一班中游好似史雲斯修咸頓都上緊黎,
.......

X2, 如果唔係Moyes離開咗愛記, 我連第6都唔睇好. 因為暫時睇唔到同上季的班底有幾唔同, 尤其後防如果真係只得Carra+Reina out, Toure+Mignolet in, 咁仲更唔睇好.

唔敢再諗「不過今年係第二年, D人會夾得熟D」呢點. 之前M4, Aqua, Carroll, 失望過太多次. 舖舖都係transfer window關之前先黎料......
Klopp Best XI. Thank you for all the memories in the last 9 years!!
離線05cw2
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 21436  發表于: 2013-07-24
回 posouth 的帖子

X2, 如果唔係Moyes離開咗愛記, 我連第6都唔睇好. 因為暫時睇唔到同上季的班底有幾唔同, 尤其後防如果真係只得Carra+Reina out, Toure+Mignolet in, 咁仲更唔睇好.
唔敢再諗「不過今年係第二年, D人會夾得熟D」呢點. 之前M4, Aqua, Carroll, 失望過太多次. 舖舖都係transfer window關之前先黎料......[表情]

舖舖都係transfer window關之前先黎料

在線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 21437  發表于: 2013-07-24
40M的bid一野就拒絶咗, 型!!!

仲要領隊同老細意見一致. Liverpool owner John Henry clearly wasn't impressed with the Gunners' bid, tweeting on Wednesday morning: "What do you think they're smoking over there at Emirates?"
Klopp Best XI. Thank you for all the memories in the last 9 years!!
在線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 21438  發表于: 2013-07-24
By the way, 1:0了, 隊長靚漏, 阿倫帶兩步靚傳番比佢, 搞惦!
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 21439  發表于: 2013-07-24
posouth:By the way, 1:0了, 隊長靚漏, 阿倫帶兩步靚傳番比佢, 搞惦!  (2013-07-24 18:43) 

入球之前Melbourne控波成兩分鐘,一個反攻,搞掂!
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 21440  發表于: 2013-07-24
Suarez 熱身
在線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 21441  發表于: 2013-07-24
半場完, 要出街了.

希望繼續CS.
離線K.B
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 21442  發表于: 2013-07-24
睇見蘇七個樣

有d唔開胃

想走就transfer request啦

又想走又想拎loyalty fee呀?
離線05cw2
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 21443  發表于: 2013-07-24
回 K.B 的帖子
K.B:睇見蘇七個樣
有d唔開胃
....... (2013-07-24 20:14)

Ai.....but Liverpool play really really suck without s7.......
I can't imagine how Liverpool would play without s7;(

發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 21444  發表于: 2013-07-24
回 K.B 的帖子
有d唔開胃
....... (2013-07-24 20:14)

睇左場比賽,利物浦ibe同sterling過人係好,但係過左人唔知要做咩係致命傷!上半場hendo,allen,隊長都屬於紀律性中場,但係猜來猜去,無d創造力。borini同兩翼夾夾不入!下半換人雖然踢左20分鐘,都算有突破。Suarez創造力,滲透力,利物浦都好需要。而且睇到aspas同佢都算有默契。一球直傳無入好可惜。之前睇過數據話aspas sot 唔少,呢場波都睇到。走位好靚,射波都中龍,今場一shot比block,2 sot, 1 goal 都算係好好!期待aspas , coutinho 可以比多d創造力。而ibe sterling 繼續進步
離線05cw2
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 21445  發表于: 2013-07-24
大家有冇留意agger後備入替果陣lucas將隊長章比左佢??!!
如無意外,下季副隊應該係A5 la!!!!!!!
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 21446  發表于: 2013-07-24
posouth:40M的bid一野就拒絶咗, 型!!! [表情]
仲要領隊同老細意見一致. Liverpool owner John Henry clearly wasn't impressed with the Gunners' bid, tweeting on Wednesday morning: "What do you think they're smoking over there at Emirates?" .. (2013-07-24 18:39) 

超型~~

而家個board同之前嘅分別, 就係俾到信心我嘅原因.

暫時黎講爭第4仲係差少少, 但第5就真係有能力爭到, keep住下半季嘅成績就ok~~ 但如果加多個重量級收購, 第4真係唔係冇可能~~

問題係, BR下半季時放棄左tiki taka, 打返好直接嘅波, 加埋快速反擊, 唔知今季會用返本來嘅plan a定keep住用呢個plan b.... 真係好多變數
離線加歷查
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 21447  發表于: 2013-07-24
回 K.B 的帖子
有d唔開胃
....... (2013-07-24 20:14) 

東南北面......
離線bennylau127
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 21448  發表于: 2013-07-25
回 leoleo_leoleo 的帖子
leoleo_leoleo:睇左場比賽,利物浦ibe同sterling過人係好,但係過左人唔知要做咩係致命傷!上半場hendo,allen,隊長都屬於紀律性中場,但係猜來猜去,無d創造力。borini同兩翼夾夾不入!下半換人雖然踢左20分鐘,都算有突破。Suarez創造力,滲透力,利物浦都好需要。而且睇到aspas同佢都算有默 .. (2013-07-24 20:29) 

波仔 我反而覺得幾好, 只係sterling 上腳太多 成日都想一個過四個...有機會比又要等多兩腳, 死都唔肯傳中....反而出到果兩球比波仔, 波仔都拎到波 同射中龍, 而ibe 只能說不過不失, 都係成日想過人, 下半埸, 換左人中前埸係好左, 但總覺得s7不在狀態/無心踢, 而aspas 同佢地默契都未夠
離線呀威
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 21449  發表于: 2013-07-25
回 K.B 的帖子
有d唔開胃
....... (2013-07-24 20:14) 

唔開胃x2