• 588615閱讀
  • 33882回復

◤紅軍研究所◢ - ☆ You'll Never Walk Alone ☆ 永不言敗! [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 21570  發表于: 2013-08-06
回 bennylau127 的帖子
bennylau127:Stewart Downing could be allowed to leave Liverpool for as little as £5 million before the end of the transfer window, and Newcastle United could make a move for the winger.
而家傳緊downing會賣走, 應該係為之後6m買搵錢, 不過5m真係留係度替補好過啦 [表情] [s:1 .. (2013-08-06 09:29) 

5M 賣走佢然後6M 買個唔知得唔得既返黎?

唐寧話哂都係英人呀?5M 有冇離譜D 呀?

YFF 已死!!這是 Fantrax 的新時代!!
離線Gabriel
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 21571  發表于: 2013-08-06
Downing應該無得留低架啦.....做後備都可能嫌人工貴
離線bennylau127
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 21572  發表于: 2013-08-06
回 Gabriel 的帖子
Gabriel:Downing應該無得留低架啦.....做後備都可能嫌人工貴[表情] [表情] [表情]  (2013-08-06 10:47) 

而家好似真係想 早D賣走止蝕 ,
29歲,75K周薪都係主要原因,
不如賣埋比西咸啦
JC CARROLL DOWNING
離線Gabriel
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 21573  發表于: 2013-08-06
bennylau127:而家好似真係想 早D賣走止蝕 ,
29歲,75K周薪都係主要原因,
不如賣埋比西咸啦
JC CARROLL DOWNING[表情]  (2013-08-06 11:47) 

我以為佢4-5萬架咋....原來7萬5

咁真係窄左D 但係佢又唔係衰到要減人工....真係唯有賣/借
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 21574  發表于: 2013-08-06
回 加歷查 的帖子
[url=http://bbs.hkbff.net/u.php?username=加歷查]加歷查[/url]:有無人覺得進攻角球呢範又唔知幾時到而家比到人一種零威脅既感覺? (2013-08-06 03:48) 

呢個問題係hypia走左就一直出現。直到skrtel同carrol先有少少改變。上季更慘,skrtel打入冷宮,carrol租借出去,更加揾唔到target,aggger偶爾頂到,不過完全無on target。比起曼聯有rio, evra, vidic, Evans, man city 有 kompany, dzeko, Richard; Chelsea 有 ivanovic, luiz, terry, lukaku, Cahill; arsenal 有 mertasacker, koscielny, giroud; spurs 有 vertonghan, bale, Dawson;利物浦係進攻角球輸曬,分分鐘輸曬比任何英超隊
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 21575  發表于: 2013-08-06
回 leoleo_leoleo 的帖子
leoleo_leoleo:呢個問題係hypia走左就一直出現。直到skrtel同carrol先有少少改變。上季更慘,skrtel打入冷宮,carrol租借出去,更加揾唔到target,aggger偶爾頂到,不過完全無on target。比起曼聯有rio, evra, vidic, Evans, man city 有 kompany, dzeko, Richard; Chelsea 有 ivanovic,  .. (2013-08-06 14:26) 

我地有GJ!

發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 21576  發表于: 2013-08-06
回 freezefox 的帖子
freezefox:我地有GJ!
[表情] (2013-08-06 14:51) 

GJ 頂角球麻麻, 入切突破 勁射先係強項
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 21577  發表于: 2013-08-06
Steven Gerrard has overtaken Philippe Coutinho as the most popular player on the back of new Liverpool shirts. The top 10 is:

1/ Gerrard
2/ Coutinho
3/ Carra
4/ Sturridge
5/ Suarez
6/ Agger
7/ Aspas
8/ Lucas
9/ Mignolet
10/ Henderson

官網~隊長波衫銷量第一, 古仔緊隨其後,
副隊都因為退休唔少人印,
而經過轉會風波後印S7量大跌, 但STURR排第買真係有D意外
離線reve
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 21578  發表于: 2013-08-06
bennylau127:Steven Gerrard has overtaken Philippe Coutinho as the most popular player on the back of new Liverpool shirts. The top 10 is:
1/ Gerrard
2/ Coutinho
3/ Carra
....... (2013-08-06 22:54) 

隊長竟然要後上過古仔,之前一路都係TOP sale!!
不過卑我都好想好想印古仔,#10

系真係估唔到米格不讓都入到十大嘖。。。哈哈哈
keep walking, keep scoring, let's do it again!!! YNWA
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 21579  發表于: 2013-08-06
bennylau127:Steven Gerrard has overtaken Philippe Coutinho as the most popular player on the back of new Liverpool shirts. The top 10 is:
1/ Gerrard
2/ Coutinho
3/ Carra
....... (2013-08-06 22:54) 

lucas穩守第8位~~
henderson亦在top 10之列~~
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 21580  發表于: 2013-08-07
Suarez 已公開發表聲明要離開利物浦,並說無對利物浦不忠誠,主要係要參加更高水平的歐冠證明自己。唉,ajax年年都入歐冠,點解你當年轉會過來?自相矛盾。

忠誠?利物浦管理層同球迷都對你不薄。由假摔到種族歧視再到咬人事件,管理層同球迷比人拿來做笑柄都依然支持你,我地對你就係忠誠

勉強留你都係無好結果,只不過依家得arsenal要買,不但係歐冠資格直接對手,仲係挑撥性報價4000萬+1英鎊。同man u rooney 一樣case,都唔想賣比直接對手。
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 21581  發表于: 2013-08-07
leoleo_leoleo:Suarez 已公開發表聲明要離開利物浦,並說無對利物浦不忠誠,主要係要參加更高水平的歐冠證明自己。唉,ajax年年都入歐冠,點解你當年轉會過來?自相矛盾。
忠誠?利物浦管理層同球迷都對你不薄。由假摔到種族歧視再到咬人事件,管理層同球迷比人拿來做笑柄都依然支持你,我地對 .. (2013-08-07 09:07) 

&*&%$%@$#$^**^

發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 21582  發表于: 2013-08-07
賣邊個都唔好賣比阿仙奴
3年約大不了放你係sub..睇你點踢世杯...
講咁多野...又唔出transfer request .....唔係你經理人同阿仙奴私底下傾,佢地會知你合約係點,佢地會出4000+1...
一直支持你,你自己唔爭氣...咬人停賽唔係你say個sorry就叫做無野...
如果真係答應過比你走,你就出transfer request,唔好係到講咁多廢話,當住傳媒講自己想走,逼球會放你走....又要同阿仙奴私底下傾....你有尊重過球會?想走就唔該你爽d啦...
離線隨風
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 21583  發表于: 2013-08-07
你有你遞 我有我reject
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 21584  發表于: 2013-08-07
leoleo_leoleo:Suarez 已公開發表聲明要離開利物浦,並說無對利物浦不忠誠,主要係要參加更高水平的歐冠證明自己。唉,ajax年年都入歐冠,點解你當年轉會過來?自相矛盾。
忠誠?利物浦管理層同球迷都對你不薄。由假摔到種族歧視再到咬人事件,管理層同球迷比人拿來做笑柄都依然支持你,我地對 .. (2013-08-07 09:07) 

想走就交轉會申請啦