• 588581閱讀
  • 33882回復

◤紅軍研究所◢ - ☆ You'll Never Walk Alone ☆ 永不言敗! [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線K.B
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 21750  發表于: 2013-08-17
米奴列 兩分係佢既
離線TuNg
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 21751  發表于: 2013-08-17
米奴列
離線reve
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 21752  發表于: 2013-08-17
榜首!!!

keep walking, keep scoring, let's do it again!!! YNWA
離線Zxen
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 21753  發表于: 2013-08-17
好的开始~
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 21754  發表于: 2013-08-17
英超第一利物浦
離線呀威
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 21755  發表于: 2013-08-18
安致 0-3 辛尼特,Willian 冇入大名單
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 21756  發表于: 2013-08-18
我上季冇睇

今日睇完覺得hendo比一年前進步好多,原本有機會hattrick的
離線Zxen
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 21757  發表于: 2013-08-18
回 ryan_kewell_7 的帖子
ryan_kewell_7:我上季冇睇
今日睇完覺得hendo比一年前進步好多,原本有機會hattrick的[表情]  (2013-08-18 02:12) 

你终于上水啦~
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 21758  發表于: 2013-08-18
回 ryan_kewell_7 的帖子
ryan_kewell_7:我上季冇睇
今日睇完覺得hendo比一年前進步好多,原本有機會hattrick的[表情]  (2013-08-18 02:12) 

射術要改善,單刀果下要入啦
離線呀威
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 21759  發表于: 2013-08-18
今日見到幾則 twitter 既消息,實在太振奮人心 (轉貼自虎扑)

1. 正如我之前所講,Willian 冇入安致對辛尼特既大名單。而 BBC 記者話週日係利物浦俾安致同埋 Willian 既最後答覆時間,所以得定唔得,今日將會有消息。

2. 琴日賽後,BBC 記者問 Rodgers Willian 既轉會進展,Rodgers 笑而不語,只係話肯定仲有 1-2 名新援加入。

3. 多名 kop 記者都爆出我地同安致已經傾好轉會費 (32-35m),而家同經理人傾緊個人條款。

4. 至於 Willian 本人,琴日又係個人 instagram like 左 Lucas 兩張圖片。(兩位係巴西國青隊友)

發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 21760  發表于: 2013-08-18
有冇中堅消息?
離線呀威
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 21761  發表于: 2013-08-18
回 怒射角球旗 的帖子
怒射角球旗:有冇中堅消息? (2013-08-18 12:21) 

如果 1-2 名新球員係正確既話,中堅希望不大,近排都冇咩可靠消息.........

Cissokho 80% 到手,Willian 60% 到手
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 21762  發表于: 2013-08-18
回 怒射角球旗 的帖子
怒射角球旗:有冇中堅消息? (2013-08-18 12:21) 

BR應該屬意 toure + agger
希望toure呢兩年, 可以俾我地足夠時間去買個中堅返黎啦
我自己心底裡就好希望skrtel可以打返起, 我覺得佢真係有料到的!!
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 21763  發表于: 2013-08-18
mignolet~~
其實都係擔心佢嘅生波分波情況多d, 只要佢適應左踢法, 同埋有多d經驗定返落黎之後, 應該會更好~~

但救波方面, 一球臨完上半場嗰球, 已經精彩.
個十二碼double save, 最精彩嘅其實唔係第一下, 係第二下. 第一下除左mignolet救到外, 都要多謝training, coaching team 嘅data research, brief定佢撲邊面成功機率較大, 再加上walters唔算射得特別好.... 但第二下, 除之以黎嘅即時反應, 封位擋出個補射, 就真係精彩絕倫!!

幾驚又係嗰d老套野, 入完一球拉開唔到紀錄最後俾人一野搞掂....

fans reaction to the double save~~

https://www.youtube.com/watch?v=dMMENE50qCE
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 21764  發表于: 2013-08-18
LUCAS 接近回來了~~
尋晚tackles made - 100% success rate, 加埋護空門 (原來係佢), 佢狀態返黎的話, 我地後防會更少受壓, 進攻起黎更放心了~~