• 588558閱讀
  • 33882回復

◤紅軍研究所◢ - ☆ You'll Never Walk Alone ☆ 永不言敗! [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線reve
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 21900  發表于: 2013-08-31
羅sir話kolo同allen都係微傷,就算聽晚出唔到下週都應該ok!
aly就慘d,debut10分鐘之後傷出4-6週。
keep walking, keep scoring, let's do it again!!! YNWA
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 21901  發表于: 2013-08-31
tiago ilori - 90%機會加盟
sakho - 60%機會加盟

簽到一個算係咁, 如果兩個都簽到, skrtel應該會去napoli....
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 21902  發表于: 2013-08-31
回 HINNNS 的帖子
HINNNS:你而家都可以過黎做車迷瘋狂咁愛上佢[表情] (2013-08-29 09:58) 

離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 21903  發表于: 2013-08-31
回 sikingthegreat 的帖子
sikingthegreat:
tiago ilori - 90%機會加盟
sakho - 60%機會加盟
簽到一個算係咁, 如果兩個都簽到, skrtel應該會去napoli....

Sporting B組都8M, 點解可以咁貴架.......

最衰Kelly又未番得黎住, 點頂.
Klopp Best XI. Thank you for all the memories in the last 9 years!!
離線bennylau127
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 21904  發表于: 2013-08-31
回 posouth 的帖子
posouth:Sporting B組都8M, 點解可以咁貴架.......[表情]
 (2013-08-31 14:06) 

我都唔明黠解可以叫到8M..我比多4M 買sakho算啦
之後再剩番既錢可以全力買埋隻翼佢.
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 21905  發表于: 2013-08-31
回 posouth 的帖子
posouth:Sporting B組都8M, 點解可以咁貴架.......[表情]
 (2013-08-31 14:06) 

tiago ilori

速度高嘅ball-playing中堅, 右腳打左邊, 基本上係agger嘅替補
連個style都極似, 都係對住d大隻佬就差d, 但路數同閱讀球賽能力幾好
齋睇身體素質其實真係幾唔錯, 但防守上又係有時會突然失魂嗰d....

突然又熱返, 應該係因為佢除左中堅, 都可以打埋左閘. 其實佢而家個教練甚至認為佢長遠打左閘會比中堅更出色, 因為可以多d善用佢嘅速度. 而家cissoko 傷左個幾月, 可以客串左閘嘅佢 (仲有sakho都係) 突出又傳得勁返又真係唔出奇嘅

但個價真係幾貴.... 明明人地財困.... 應該唔會要8m咁貴掛
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 21906  發表于: 2013-08-31
攻擊球員方面, 我地好似繼續向東歐進發, 繼micky ryan同willian之後, 而家到yarmolenko~~

左腳打右邊wide forward, 連續三季喺kiev都入球達雙位數字, 出身係前鋒, 客串前鋒位都ok~~

唔會差過micky ryan好多~~
離線reve
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 21907  發表于: 2013-09-01

有無咁好J?!!!
SAKHO
keep walking, keep scoring, let's do it again!!! YNWA
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 21908  發表于: 2013-09-01
回 reve 的帖子
reve:[圖片]
有無咁好J?!!!
SAKHO[表情] [表情] [表情]  (2013-09-01 00:58) 

sakho and ilori on the way~~
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 21909  發表于: 2013-09-01
我要攻中
eriksen點解要去spur
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 21910  發表于: 2013-09-01
回 怒射角球旗 的帖子
怒射角球旗:我要攻中[表情] [表情]
eriksen點解要去spur[表情] [表情]  (2013-09-01 01:28) 

諗起sigurdsson就好笑.... 而家唔知第幾選.... 又eriksen又holtby n咁多個.... 為左嗰少少錢....

將希望放喺yarmolenko啦, 如果真係買到佢, 應該會好有幫助~~
離線TuNg
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 21911  發表于: 2013-09-01
回 sikingthegreat 的帖子
sikingthegreat:諗起sigurdsson就好笑.... 而家唔知第幾選.... 又eriksen又holtby n咁多個.... 為左嗰少少錢....[表情]
將希望放喺yarmolenko啦, 如果真係買到佢, 應該會好有幫助~~[表情] (2013-09-01 01:32) 

twitter見到 I have it on good authority here in Kiev that LFC wont be getting Yarmolenko. Dynamo wont sell him - they have a foreigner limit problem
離線加歷查
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 21912  發表于: 2013-09-01
最後一日突然搞掂中堅問題 仲有埋陳豪
離線TuNg
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 21913  發表于: 2013-09-01
回 加歷查 的帖子
[url=http://bbs.hkbff.net/u.php?username=加歷查]加歷查[/url]:最後一日突然搞掂中堅問題[表情] [表情] 仲有埋陳豪 (2013-09-01 02:27) 

好似仲有星期一
離線Zxen
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 21914  發表于: 2013-09-01
回 加歷查 的帖子
[url=http://bbs.hkbff.net/u.php?username=加歷查]加歷查[/url]:最後一日突然搞掂中堅問題[表情] [表情] 仲有埋陳豪 (2013-09-01 02:27) 

最好的留在最后..