• 588539閱讀
  • 33881回復

◤紅軍研究所◢ - ☆ You'll Never Walk Alone ☆ 永不言敗! [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線隨風
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 21960  發表于: 2013-09-01
YNWA
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 21961  發表于: 2013-09-01
大家覺唔覺好怪...其實頭3場波好似...3場1:0..場場都係互有攻守...差d就輸返轉頭....但又有驚無險....呢幾年利物浦真係無咩點出現過呢種情況
係純粹好運定真係br既戰術
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 21962  發表于: 2013-09-01
回 怒射角球旗 的帖子
怒射角球旗:
大家覺唔覺好怪...其實頭3場波好似...3場1:0..場場都係互有攻守...差d就輸返轉頭....但又有驚無險....呢幾年利物浦真係無咩點出現過呢種情況[表情] [表情]
係純粹好運定真係br既戰術[表情] [表情]  
計番之前d無數中柱, 算俾息. 不過今場都見到羅sir好早開始已經叫人hold ball, 唔急攻, 都算戰術既.

繼續贏波輸勢.
Klopp Best XI. Thank you for all the memories in the last 9 years!!
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 21963  發表于: 2013-09-02
回 posouth 的帖子
posouth:我信! [表情] [表情]
咁中堅應該係老母+副隊長? 傳Sakho成17M, 會係羅sir任內最貴的收購. [表情]  好貴....但又好需要人....... (2013-09-01 20:01) 

sakho 23歲
18歲就已經做psg captain

相信會係正選, 所以正選應該會係sakho + agger
ilori會係agger後備, toure(同skrtel)就sakho後備....

不過應該會俾sakho慢慢融入, 唔會一黎就正選嘅應該
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 21964  發表于: 2013-09-02
回 leoleo_leoleo 的帖子
leoleo_leoleo:Again 心驚膽跳 mo de (2013-09-01 22:41) 

今場冇咁驚....
下半場除左nani一腳勁射, 都冇咩點考驗到mignolet~~
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 21965  發表于: 2013-09-02
posouth:不過講真每次影返個bench, 見到的係moyes而唔係費sir, 個心真係定好多. [表情]
兩星期後作客Swansea, 主場修咸頓, 之後阿蘇返來了. Aspas仲唔做D野的話, 遅早變成13/14版Borini.... (2013-09-01 22:49) 

而家有傳borini會外借到sunderland....
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 21966  發表于: 2013-09-02
回 怒射角球旗 的帖子
怒射角球旗:moses好似好多心事咁[表情] (2013-09-01 23:19) 

好似俾人罰留堂咁, 搞咩
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 21967  發表于: 2013-09-02
回 怒射角球旗 的帖子
怒射角球旗:大家覺唔覺好怪...其實頭3場波好似...3場1:0..場場都係互有攻守...差d就輸返轉頭....但又有驚無險....呢幾年利物浦真係無咩點出現過呢種情況[表情] [表情]
係純粹好運定真係br既戰術[表情] [表情]  (2013-09-01 23:42) 

對villa可算有少少好運, 另外兩場就唔多關運事....
離線reve
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 21968  發表于: 2013-09-02
回 sikingthegreat 的帖子
sikingthegreat:而家有傳borini會外借到sunderland.... (2013-09-02 00:04) 

我都奇怪點解板凳都無,不過唔好借去新特蘭啦!!唔好借走啦不如。。。。
keep walking, keep scoring, let's do it again!!! YNWA
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 21969  發表于: 2013-09-02
回 reve 的帖子
reve:我都奇怪點解板凳都無,不過唔好借去新特蘭啦!!唔好借走啦不如。。。。[表情] (2013-09-02 00:10) 

但唔借走真係冇咩機會出佢....
前鋒得一個位, 又suarez又sturridge又aspas
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 21970  發表于: 2013-09-02

birthday boy~~

thank you so much and....

happy birthday!!
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 21971  發表于: 2013-09-02
sikingthegreat:
今場冇咁驚....
下半場除左nani一腳勁射, 都冇咩點考驗到mignolet~~

唔記得讚米格, 勁定, 應接實時接實. 呢三場真係救唔少波.
Klopp Best XI. Thank you for all the memories in the last 9 years!!
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 21972  發表于: 2013-09-02
posouth:唔記得讚米格, 勁定, 應接實時接實. 呢三場真係救唔少波.
 (2013-09-02 00:17) 

絕對唔係要比較, 但睇返尋晚pepe兩度犯小錯....
mignolet就起碼接波穩穩陣陣.... 雖然distribution仲係唔太得住.... 但有時間調教嘅仲~~

btw 見到pepe d相, enjoy緊napoli嘅生活, 都係好事~~
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 21973  發表于: 2013-09-02
sikingthegreat:
絕對唔係要比較, 但睇返尋晚pepe兩度犯小錯....
mignolet就起碼接波穩穩陣陣.... 雖然distribution仲係唔太得住.... 但有時間調教嘅仲~~
btw 見到pepe d相, enjoy緊napoli嘅生活, 都係好事~~
相信reina都會話見到米格enjoy緊喺利物浦, 守得住個大門, 都係好事~~

離線bennylau127
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 21974  發表于: 2013-09-02
1:0 聽講係冠軍踢法