• 588490閱讀
  • 33881回復

◤紅軍研究所◢ - ☆ You'll Never Walk Alone ☆ 永不言敗! [復制鏈接]

上一主題 下一主題
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 22260  發表于: 2013-09-29
回 怒射角球旗 的帖子
怒射角球旗:阿仙奴等陣都..既話....[表情] (2013-09-29 00:15) 

輪到我淆sunderland....
altidore呢d大大舊舊咁.... 隨時又恰死....
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 22261  發表于: 2013-09-29
回 sikingthegreat 的帖子
sikingthegreat:
輪到我淆sunderland....[表情]
altidore呢d大大舊舊咁.... 隨時又恰死....[表情]

淆前又淆後, 冇古仔之後波都未入過, 呢場如果可以1:0靠阿蘇開齋都已經唔錯.

其實我覺得球員有D唔爭氣, 無咗GJ, 竟然Wisdom同Kelly都俾唔到信心領隊出正. 無阿蘇無coutinho之下, 理應係Aspas上位的大好時機, 反而唔及moses一個借將. Sperling唔使講添, 羅sir直情同傳媒講佢要clean up his act.

諗起flanagan同robinson果半年, 人地俾機會, 都要自己爭氣做到野先得.
Klopp Best XI. Thank you for all the memories in the last 9 years!!
離線K.B
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 22262  發表于: 2013-09-29
回 posouth 的帖子
posouth:淆前又淆後, 冇古仔之後波都未入過, 呢場如果可以1:0靠阿蘇開齋都已經唔錯.
其實我覺得球員有D唔爭氣, 無咗GJ, 竟然Wisdom同Kelly都俾唔到信心領隊出正. 無阿蘇無coutinho之下, 理應係Aspas上位的大好時機, 反而唔及moses一個借將. Sperling唔使講添, 羅sir直情同傳媒講 .. (2013-09-29 07:08) 

史達寧雪下先啦
出 IBE 好過

今晚希望軒達臣倒戈打出代表作-3-

12 15 7

14 21 8

3 17 37 4

離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 22263  發表于: 2013-09-29
其實Ibe真係可以試試, 今季好似sub入黎都無, 係出過次盃賽......
Klopp Best XI. Thank you for all the memories in the last 9 years!!
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 22264  發表于: 2013-09-29
無聊試玩twitter, 第一時間follow哂利記的人. 主要係想睇相...............post出黎睇睇.

問題: 頭三張係邊個? (下面開估)

第一張: Brad Jones!! (唔係Enrique)
第二張: Suso
第三張: GJ, 宜家已拆腳架, 康復ing......

發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 22265  發表于: 2013-09-29
posouth:無聊試玩twitter, 第一時間follow哂利記的人. 主要係想睇相......[表情].........post出黎睇睇.
問題: 頭三張係邊個? (下面開估) [表情]
[圖片]
[圖片]
....... (2013-09-29 13:34) 

全部死圖
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 22266  發表于: 2013-09-29
posouth:淆前又淆後, 冇古仔之後波都未入過, 呢場如果可以1:0靠阿蘇開齋都已經唔錯.
其實我覺得球員有D唔爭氣, 無咗GJ, 竟然Wisdom同Kelly都俾唔到信心領隊出正. 無阿蘇無coutinho之下, 理應係Aspas上位的大好時機, 反而唔及moses一個借將. Sperling唔使講添, 羅sir直情同傳媒講 .. (2013-09-29 07:08) 

冇計, 冇錢執到個陣咁靚.... 其實rodgers個打法, 兩邊翼衛同10號位都好重要.... 偏偏gj個位同coutinho個位真係冇替補.... 有少少希望可以試下用alberto.... 同埋俾aspas打返個正前試下.... sturridge明顯未ok.... 如果先放sub, 有咩事下半場咁上下放入黎搏殺可能仲好....

wisdom冇計.... 對弱隊可以用, 但對強隊.... 真係怕摧毀佢自信.... 要慢慢俾機會佢上陣就啱~~

sterling.... 我都唔識講了.... 都真係不如試一試ibe....
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 22267  發表于: 2013-09-29
利物浦、阿仙奴、車路士等敵對「紅魔鬼」的球迷,最近紛紛以「留莫耶斯」的字眼,在twitter社交網站貼文,似乎希望曼聯球會繼續留用該位領導球隊開季6場聯賽輸掉3仗的教頭。
話說曼聯上周日在曼市打吡以1:4慘敗予曼城後,twitter社交網絡開始出現不少相是紅魔擁躉,以「莫耶斯滾」(#MoyesOut)的字眼,附於「但願費Sir從沒退休」等不滿莫耶斯(David Moyes)心聲之下。 曼迷「愛之深,恨之切」,卻引來利物浦、阿仙奴、車路士等敵視紅魔鬼的球迷,自發地「聲援」莫帥,實際行動是以「留莫耶斯」(#MoyesIn)字眼,在twitter網站留言,例如有網迷寫上「凡請莫耶斯執教曼聯26年!」,而使用「留莫耶斯」字眼的次數,已有蓋過「莫耶斯滾」的勢頭! 與費格遜同來自蘇格蘭的莫耶斯,從費Sir手上接過教鞭後,今季英超首6輪錄得2勝1和3負,得7分暫列積分榜第12位,落後榜首阿仙奴8分,也是曼聯自1989至90年球季後,最差的開季成績。

有無同感               
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 22268  發表于: 2013-09-29
怒射角球旗:
利物浦、阿仙奴、車路士等敵對「紅魔鬼」的球迷,最近紛紛以「留莫耶斯」的字眼,在twitter社交網站貼文,似乎希望曼聯球會繼續留用該位領導球隊開季6場聯賽輸掉3仗的教頭。
話說曼聯上周日在曼市打吡以1:4慘敗予曼城後,twitter社交網絡開始出現不少相是紅魔擁躉,以「莫耶斯滾」(#MoyesOut)的字眼,附於「但願費Sir從沒退休」等不滿莫耶斯(David Moyes)心聲之下。 曼迷「愛之深,恨之切」,卻引來利物浦、阿仙奴、車路士等敵視紅魔鬼的球迷,自發地「聲援」莫帥,實際行動是以「留莫耶斯」(#MoyesIn)字眼,在twitter網站留言,例如有網迷寫上「凡請莫耶斯執教曼聯26年!」,而使用「留莫耶斯」字眼的次數,已有蓋過「莫耶斯滾」的勢頭! 與費格遜同來自蘇格蘭的莫耶斯,從費Sir手上接過教鞭後,今季英超首6輪錄得2勝1和3負,得7分暫列積分榜第12位,落後榜首阿仙奴8分,也是曼聯自1989至90年球季後,最差的開季成績。
有無同感 [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  

我上禮拜已加入#MoyesIn黨~~

咩都好, 最緊要今晚生生性性, 真係羸返場, --66又好, 大勝又好, 點都好, 最緊要3分....

如果可以順便rest一rest sturridge就更好
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 22269  發表于: 2013-09-29
sikingthegreat:我上禮拜已加入#MoyesIn黨~~[表情] [表情]
....... (2013-09-29 17:42) 

無錯...sturridge傷未好哂....打mu個場睇到佢真係疲態盡現....希望可以rest左first half...再睇下情況...可以比佢抖下...
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 22270  發表于: 2013-09-29
回 怒射角球旗 的帖子
怒射角球旗:
全部死圖[表情]

咦點解既!? 但我睇到, 唔通有地域性個upload site?
離線隨風
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 22271  發表于: 2013-09-30
下半場終於有波入
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 22272  發表于: 2013-09-30
Sturridge MOM, 實至名歸. Moses同阿蘇都幾對版. 尤其今日阿蘇的passing幾正常, 應去就去, 應傳就傳.

呢個partnership正係..... .......有少少Torres+Gerrard果種feel番番黎.......
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 22273  發表于: 2013-09-30
回 隨風 的帖子
隨風:下半場終於有波入[表情] [表情] [表情]  (2013-09-30 01:05) 

今季第一次~~
離線隨風
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 22274  發表于: 2013-09-30
sikingthegreat:今季第一次~~[表情] (2013-09-30 01:06) 

最後下快攻真係正

搭緊地鐵都忍唔住「YES!」左出黎