• 588464閱讀
  • 33879回復

◤紅軍研究所◢ - ☆ You'll Never Walk Alone ☆ 永不言敗! [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線K.B
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 22350  發表于: 2013-10-08
41212都係古天奴史杜阿蘇 打4後衛望上去感覺好D

但我地咁多高質中堅 打3個後又真係好似幾唔錯 .....................

發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 22351  發表于: 2013-10-08
回 K.B 的帖子
K.B:41212都係古天奴史杜阿蘇 打4後衛望上去感覺好D
但我地咁多高質中堅 打3個後又真係好似幾唔錯 .....................
 (2013-10-08 00:04) 

不過閘位好睇cissokho點....
同埋中場.... 以3中堅黎計, 中間要攻擊力強d.... 如果lucas 搭eriksen就正.... 可惜....
希望可以再發掘到另一個, 又或者期望henderson / allen有所突破....
離線隨風
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 22352  發表于: 2013-10-08
回 K.B 的帖子
K.B:41212都係古天奴史杜阿蘇 打4後衛望上去感覺好D
 (2013-10-08 00:04) 

唔係望上去感覺好D既

依家成績好 但係依然控制唔到中場

打4-1-2-1-2 可以出三個中場中 可能有改善都未定
離線隨風
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 22353  發表于: 2013-10-08
回 sikingthegreat 的帖子
sikingthegreat:不過閘位好睇cissokho點....
同埋中場.... 以3中堅黎計, 中間要攻擊力強d.... 如果lucas 搭eriksen就正.... 可惜....
希望可以再發掘到另一個, 又或者期望henderson / allen有所突破.... (2013-10-08 00:10) 

我到呢一刻都唔覺得買唔到Eriksen係一件可惜既事

發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 22354  發表于: 2013-10-08
回 隨風 的帖子
隨風:我到呢一刻都唔覺得買唔到Eriksen係一件可惜既事[表情]
 (2013-10-08 00:15) 

但你睇而家中場.... 對sunderland都輸..... 全靠前面夠質素先羸到....
有佢起碼串連同創造都好d, 同埋coutinho有咩依郁都起碼有替補, 而家要靠moses....

當然啦, 一個有活力嘅中場中更好.... 如果係paulino我一定開心死
離線謝拉傑
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 22355  發表于: 2013-10-09
要有一個高質素後備中場唔難,錢我地有,係成績問題。

所以如果keep住呢個勢入聖誕,1月重開咁我地就更多籌碼。
離線bennylau127
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 22356  發表于: 2013-10-09
宣傳下先
http://bbs.hkbff.net/read.php?tid=114411&page=e#a

中篇已出, 大家比d意見
離線reve
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 22357  發表于: 2013-10-09
其實。。。點解叫SAS??
個A就係簡簡單單個AND??
keep walking, keep scoring, let's do it again!!! YNWA
離線bennylau127
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 22358  發表于: 2013-10-09
回 reve 的帖子
reve:其實。。。點解叫SAS??
個A就係簡簡單單個AND??[表情] [表情] [表情] [表情]  (2013-10-09 15:51) 

係丫 SAS 好似以前已經有呢個組合Sutton+Shearer
離線K.B
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 22359  發表于: 2013-10-09

查實我都諗左個A好耐.............................
離線K.B
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 22360  發表于: 2013-10-09
回 sikingthegreat 的帖子
sikingthegreat:但你睇而家中場.... 對sunderland都輸..... 全靠前面夠質素先羸到....
有佢起碼串連同創造都好d, 同埋coutinho有咩依郁都起碼有替補, 而家要靠moses....
當然啦, 一個有活力嘅中場中更好.... 如果係paulino我一定開心死 (2013-10-08 00:33) 

正是

而家就係講緊我地中場既活動能力同機動性唔夠

盧卡斯+而家既謝拉特既活動範圍同機動性真係唔夠

謝拉特老左可以考慮下出少D

至於 LUCAS 真係要諗諗方法 push 一 push
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 22361  發表于: 2013-10-09
回 reve 的帖子
reve:其實。。。點解叫SAS??
個A就係簡簡單單個AND??[表情] [表情] [表情] [表情]  (2013-10-09 15:51) 

yes~~
Suarez And Sturridge

UK嗰邊咁叫, 應該係玩食字, 食佢地嘅SAS (special air service - UK其中一種特種部隊嘅unit)
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 22362  發表于: 2013-10-09
回 K.B 的帖子
K.B:[表情] [表情] [表情] [表情] [表情] [表情]
查實我都諗左個A好耐............................. (2013-10-09 20:18) 

話唔定本來係for Aspas嘅都未定
又或者將來用得著, 等緊aspas / alberto / aquilani (sorry.... 我諗多左) 成材~~
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 22363  發表于: 2013-10-09
回 K.B 的帖子
K.B:正是
而家就係講緊我地中場既活動能力同機動性唔夠
....... (2013-10-09 20:21) 

基本上跑動黎講, lucas做埋gerrard嗰份.... 所以你當佢跑到1.75個人份量嘅跑動, 但而家好多隊都會用3 中場中.... 特別係soton呢d, press得咁徹底, 我地就好大機會出事....

黎緊對住漸漸上力嘅cabaye, 比上季好返d嘅tiote, 同埋sissoko.... 都咪話唔驚....
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 22364  發表于: 2013-10-10
http://www.footytube.com/video/liverpool-crystal-palace-oct05-235293

精華......主要睇12分鐘之後講SAS喺對水晶宮場波的合作, 好正
Klopp Best XI. Thank you for all the memories in the last 9 years!!