• 588442閱讀
  • 33879回復

◤紅軍研究所◢ - ☆ You'll Never Walk Alone ☆ 永不言敗! [復制鏈接]

上一主題 下一主題
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 22470  發表于: 2013-11-03
回 posouth 的帖子
posouth:Cissokho暫時都未見有邊場特別好, 同Enrique差好遠.......... (2013-11-03 03:30) 

cissokho攻強於守, 呢場波需要防守之下, 特別懷念enrique....
離線reve
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 22471  發表于: 2013-11-03
唉∼∼∼唉∼∼∼∼∼∼唉∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼
keep walking, keep scoring, let's do it again!!! YNWA
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 22472  發表于: 2013-11-03
回 隨風 的帖子
隨風:中場真係好大問題
如果Suarez唔走基本上前鋒後衛都執得幾靚 但係成個中場基本上要restructure過咁滯
暫時最理想應該係Allen Hendo Lucas
....... (2013-11-03 03:26) 

totally agree

人地仲要成堆中場中.....

lucas 搞掂ozil都仲有ramsey, cazorla.... gerrard 可以不提, 有hendo幫手頂住還可, 下半場就俾人overrun了..... 其實真係應該早d換allen入黎.....

估計到冬季應該會賣走至少一個中堅, 但唔知會唔會買個中場, 又或者話, 唔知會唔會有質素嘅中場中俾我地去買.....
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 22473  發表于: 2013-11-03
回 reve 的帖子
reve:唉∼∼∼唉∼∼∼∼∼∼唉∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼
[表情]  (2013-11-03 03:44) 

見到冇gj, 大家個心都涼左一截....

本來諗住兩隊fit嘅對賽會好睇, 點知.....

冇左gj真係差好遠.... gj同lucas兩個位, 暫時完全冇稍具質素嘅替補.... 仲有suarez, 呢3個人是旦傷一個, 球隊即刻run唔到.....
離線reve
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 22474  發表于: 2013-11-03
中場真係完全唔夠搶,對到強如阿記呢d組織性既球隊,完全唔夠fight啊!!!
keep walking, keep scoring, let's do it again!!! YNWA
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 22475  發表于: 2013-11-03
回 reve 的帖子
reve:中場真係完全唔夠搶,對到強如阿記呢d組織性既球隊,完全唔夠fight啊!!![表情] [表情] [表情]  (2013-11-03 03:54) 

sad....

不過咁, BR其實都已經solve左唔少問題, 我覺得可以俾時間佢處理呢個問題嘅~~
離線隨風
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 22476  發表于: 2013-11-03
希望一月解決到部份問題
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 22477  發表于: 2013-11-03
回 隨風 的帖子
隨風:中場真係好大問題
如果Suarez唔走基本上前鋒後衛都執得幾靚 但係成個中場基本上要restructure過咁滯
暫時最理想應該係Allen Hendo Lucas
....... (2013-11-03 03:26) 

Lucas加隊長,我覺得依家出佢地兩個,個節奏慢一半

但唔出是旦一個又唔得
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 22478  發表于: 2013-11-03
開心既係古天奴幾fit
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 22479  發表于: 2013-11-03
回 utadahikaru20 的帖子
utadahikaru20:
開心既係古天奴幾fit[表情] [表情] [表情]  
Class of his own. 好期待下場SCS主場爆富咸.

啱啱發覺我地連續7場冇CS了. 其實如果352的原意係利用GJ同Enrique, 佢地未番黎前係唔係應該轉番做433? 我覺得就算Toure右Agger左都好過宜家咁.
Klopp Best XI. Thank you for all the memories in the last 9 years!!
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 22480  發表于: 2013-11-03
唉....阿仙奴中間實在太強...放棄哂2邊...我地既閘又攻擊力吾強....可惜...陣容完整我相信有能力一戰的....
離線魚蛋
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 22481  發表于: 2013-11-03
始終打波風格相近
而我地都只係run左年幾
有距離係正常
不過見到隊波落後都有心去追返而唔係下下亂斬亂射自暴自棄
真係進步左
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 22482  發表于: 2013-11-03
繼續留意Suso, 琴日又助攻了, 12場1G5A
Klopp Best XI. Thank you for all the memories in the last 9 years!!
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 22483  發表于: 2013-11-05
回 魚蛋 的帖子
魚蛋:始終打波風格相近
而我地都只係run左年幾
有距離係正常
不過見到隊波落後都有心去追返而唔係下下亂斬亂射自暴自棄
真係進步左 [表情]  (2013-11-03 12:45) 

其實呢種心態轉變長遠黎講先係最有用, 到時有埋skills呀, 人腳呀咁, 就真係邁向成功了~~

好過到咁上下又開始亂斬....

不過其中一個原因係賣走左CARROLL, 冇左呢個"最後選擇", 某程度上佢地想大腳都冇得咁做, 因為真係冇TARGET俾佢地去大腳亂踢~~
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 22484  發表于: 2013-11-06
原来三场cs过后再无cs, 是否继续3中后卫值得商讨。or agger 应该首发 ?