• 588435閱讀
  • 33879回復

◤紅軍研究所◢ - ☆ You'll Never Walk Alone ☆ 永不言敗! [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線加歷查
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 22500  發表于: 2013-11-10
回 sikingthegreat 的帖子
sikingthegreat:3中堅, hendo同coutinho可以因應對手而出....
4後衛的話中場應該會係diamond, lucas最後, 中間hendo, gerrard, 前面coutinho, width就靠兩隻full back....
wisdom 要拎經驗, coates重傷今季應該都玩完, ilori其實都要俾d機會.... 所以我估, skrtel應該會被賣走.... 除非3-5-2係B .. (2013-11-08 01:02) 

今季返生竟然要賣
離線加歷查
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 22501  發表于: 2013-11-10
sikingthegreat:home vs fulham, 對我地黎講可能係全英超最易打嘅賽事....
fulham老人兵, 中場又唔迫搶, 開正我地嗰瓣, 仲要連守死球都唔掂, 竟然俾我地憑corner入波....[表情] [表情]
不過, 唔錯嘅係, 同日everton同chelsea都失分 (全靠marriner保住一分), 咁都總算係拉返 .. (2013-11-10 13:10) 

我睇文字live都呆左 我地竟然ck入波
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 22502  發表于: 2013-11-11
曼聯又追返上來
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 22503  發表于: 2013-11-11
回 加歷查 的帖子
[url=http://bbs.hkbff.net/u.php?username=加歷查]加歷查[/url]:今季返生竟然要賣[表情] (2013-11-10 17:30) 

新買嘅冇可能賣, 副隊又唔會賣, 冇理由5中堅.....

不過, skrtel今季嘅表現, 又真係令到BR好難做.... 但都點好過summer賤賣....

除非有辦法令4個都ok啦..... kolo慢慢跌返落我expect嘅水平.... 估計唔會咁常正選上陣架喇, 係睇sakho同skrtel呢度....

anyway呢樣野留返俾BR煩~~
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 22504  發表于: 2013-11-11
回 怒射角球旗 的帖子
怒射角球旗:曼聯又追返上來[表情] [表情] [表情]  (2013-11-11 02:19) 

已經上到第5....

爭第4名又麻煩左....
離線reve
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 22505  發表于: 2013-11-11
keep walking, keep scoring, let's do it again!!! YNWA
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 22506  發表于: 2013-11-12
回 reve 的帖子
reve:http://espnfc.com/news/story/_/id/1613059/liverpool-defender-andre-wisdom-leaves-car-ditch-driving-derby-game?cc=4716
laugh die me [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  (2013-11-11 23:44) 

咁都得
離線reve
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 22507  發表于: 2013-11-12
sikingthegreat:咁都得[表情] (2013-11-12 00:10) 

我真係好想知佢點逃出黎。。。成身都係XXX
keep walking, keep scoring, let's do it again!!! YNWA
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 22508  發表于: 2013-11-12
回 reve 的帖子
reve:我真係好想知佢點逃出黎。。。成身都係XXX[表情] (2013-11-12 00:14) 

最好笑嘅係佢surname係.... wisdom....

揸住架porche點會駛入去d樹林入面嘅泥濘沼澤架

點出黎都應該幾得意.... 係有球會嘅人黎接佢定咩.... 如果自己再搵辦法去球場.... 究竟可以點去, 邊個會載佢....
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 22509  發表于: 2013-11-12
回 reve 的帖子
reve:
http://espnfc.com/news/story/_/id/1613059/liverpool-defender-andre-wisdom-leaves-car-ditch-driving-derby-game?cc=4716
laugh die me [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  

天才兒童.....

宜家先有機會睇番精華, 今個星期原來咁多top 6失分, 正!
Klopp Best XI. Thank you for all the memories in the last 9 years!!
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 22510  發表于: 2013-11-12
好中意睇佢D賽後分析.
http://www.thisisanfield.com/2013/11/change-shape-proves-effective-dominant-liverpool-display/

贊同利記的character開始番黎, 合理既波可以輸, 但輸完一場應該以好似呢十幾年來曼聯的態度面對, 成班人好似俾人打醒咗咁. 今場踼到90分鐘都仲爭緊波, 起緊腳. 咁既心態先值得球迷撐!!
Klopp Best XI. Thank you for all the memories in the last 9 years!!
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 22511  發表于: 2013-11-14

呢周赛事完全颠覆成个排行榜。除左前两名位置不变其他都有改变。最得益肯定系liverpool, Southampton 同 man united. 其他失分真系估唔到。

英超又要休息2个星期, 总结下11轮比赛。前8队依然好巩固位置,所以都分析下前8强队成绩

arsenal 9 场不败后输 mu 令到mu 唔再第8。可以讲 arsenal 主场对前8同客场对其他队稳定的表现令到暂排联赛第1

liverpool 继续上季欺善怕恶本色,主场对其他堆全胜是亮点。半程仲要打4客场强队要改善打强队成绩

Southampton 呢季意外占据前列份子,当然得益于只不过2场强队过招。但系客战2场强队可以1胜1和,抵前3名

Chelsea 就同man city 一样主场龙,客场虫。不过客战5场已经3战强队,响乱世中算是不过不失

Man Utd 同仇敌 Liverpool一样欺善怕恶,5战前8平均1分,不过打弱队6战5胜1负,客场3战全胜

Everton 无乜亮点。如果要继续进步,要提高胜绩,而唔系继续同弱队打和。十一战只输一场已经超标

Spurs 算系最奇葩,客场强过主场。入波少一直比人笑9球系领先射脚榜,好彩系失波都少,11场7场cs

Man City 出乎意料排第8。主客根本两队唔同,主场5战全胜入20球,客场惨不忍睹总共4败仗已经系前8最多

離線K.B
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 22512  發表于: 2013-11-14
唔知點解
今年作客打比有D不安........
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 22513  發表于: 2013-11-14
回 leoleo_leoleo 的帖子
leoleo_leoleo:[圖片]
呢周赛事完全颠覆成个排行榜。除左前两名位置不变其他都有改变。最得益肯定系liverpool, Southampton 同 man united. 其他失分真系估唔到。
英超又要休息2个星期, 总结下11轮比赛。前8 .. (2013-11-14 09:54) 

總之地獄賽程黎到之前嗰幾場相對較EASY嘅賽事, 希望最多和一場, 其他都羸到, 咁就好d, 如果形勢繼續係咁去進入winter transfer window, 我地買人又易左少少, 之後進步亦會更有用.... 否則好似之前咁, 到christmas已經冇晒目標, 咁就真係死得....
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 22514  發表于: 2013-11-14
回 K.B 的帖子
K.B:唔知點解
今年作客打比有D不安........ (2013-11-14 19:27) 

係? 我又唔係太驚喎 (可能因為我和都當收貨嘅關係).... 我唔覺得會輸.... 不過都要睇國際賽d人踢幾多.... (uruguay羸5球又即刻鬆晒~~)

其實我反而好有興趣睇下佢中場會點出.... 大戰lucas + gerrard嘅不足之處已經顯現, 但另一方面屈弱隊又好好用, 而上場就係60分鐘左右俾allen代gerrard.... 究竟BR係咪有咩打算呢? 呢點我反而最期待~~