• 588415閱讀
  • 33879回復

◤紅軍研究所◢ - ☆ You'll Never Walk Alone ☆ 永不言敗! [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線K.B
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 22575  發表于: 2013-12-02
琴晚除左22,4,37 其他都有野講

2, daydreaming
38, 替工 雖然無得怪 但係右腳打左閘既缺點出晒黎
21 & 8, 好少參與進攻..特別前者..唔知有無過過半場 都講左幾次 呢pair應該要試試拆開佢地睇下效果
31 & 12, 見到就火 特別係31唔明點解有咁多機會 where is IBE?
14, 勤力有heart 不過重要場合靠佢係好難既事................
7, 缺乏供應下 心態急左 多浪射 有d亂黎feel 同c朗 美斯 阿古路 級數上既分別係呢度

BR, where is Sakho?? where is Agger?? 點解打左咁多場右中堅既 Skrtel 突然打左中堅 防守時佢同 Toure 完全撞位防同一個位  無啦啦正選見到31個心都知不妙- -呢條友完全無進步可言........
本身之前12場仲打得好地地 今場成盤冷水照頭淋
離線魚蛋
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 22576  發表于: 2013-12-02
我只係覺得果班話上場利記留力既人充份顯示佢地對呢隊波既認識太少
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 22577  發表于: 2013-12-03
回 魚蛋 的帖子
魚蛋:我只係覺得果班話上場利記留力既人充份顯示佢地對呢隊波既認識太少 (2013-12-02 21:07) 

點解

不過我唔認為佢留力, 係出錯陣同人
離線隨風
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 22578  發表于: 2013-12-03
回 K.B 的帖子
K.B:琴晚除左22,4,37 其他都有野講
21 & 8, 好少參與進攻..特別前者..唔知有無過過半場 都講左幾次 呢pair應該要試試拆開佢地睇下效果
....... (2013-12-02 17:50) 

我覺得最奇怪係上場對個衝撞力咁多既就出四個中堅最柔既agger

今場其實可以預見控球會好多 反而唔出用波最好既agger 如果出佢我諗好多係後面死傳爛傳既波會變左agger嘗試向前傳或者自己忍唔住衝上去
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 22579  發表于: 2013-12-04
回 K.B 的帖子
K.B:琴晚除左22,4,37 其他都有野講
....... (2013-12-02 17:50) 

睇到31都知不妙,12都差,如果1-1时门前射入结果会唔同

想睇9
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 22580  發表于: 2013-12-04
希望上場只係每隊都會有嘅, 一季例牌有一兩次嘅"意外"....

黎緊兩場真係要拎足6分.... 今晚唔太擔心, 不過weekend對west ham就有d擔心.... 到時再出事先慢慢分析下發生咩事.... 希望唔使
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 22581  發表于: 2013-12-05
回 sikingthegreat 的帖子
sikingthegreat:希望上場只係每隊都會有嘅, 一季例牌有一兩次嘅"意外"....
黎緊兩場真係要拎足6分.... 今晚唔太擔心, 不過weekend對west ham就有d擔心.... 到時再出事先慢慢分析下發生咩事.... 希望唔使[表情] [表情]
(2013-12-04 23:53)

真心覺得今晚會中伏

我打FIFA明明領先NORWICH 2球...比人地加時追平...
上次打EVE咁岩比數係3比3....
希望係我廢都濟...
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 22582  發表于: 2013-12-05
回 怒射角球旗 的帖子
怒射角球旗:真心覺得今晚會中伏[表情]
我打FIFA明明領先NORWICH 2球...比人地加時追平...[表情]
上次打EVE咁岩比數係3比3....[表情]
....... (2013-12-05 00:08) 

而家嘅norwich away....  真係唔太驚.... 仲要snodgrass傷左出唔到, 少個威脅

準備瞓了, 希望一陣起到身睇....

傳聞今晚陣容: mignolet, gj, skrtel, agger, flanagan, allen, gerrard, hendo, coutinho, sterling, suarez
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 22583  發表于: 2013-12-05
sikingthegreat:而家嘅norwich away....  真係唔太驚.... 仲要snodgrass傷左出唔到, 少個威脅
準備瞓了, 希望一陣起到身睇....[表情]
....... (2013-12-05 00:57) 

Sterling again???? I want aspas or alberto
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 22584  發表于: 2013-12-05
LUIS SUAREZ IS A GENIUS

that's all i can say

[ 此帖被sikingthegreat在2013-12-05 04:41重新編輯 ]
離線TuNg
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 22585  發表于: 2013-12-05
sikingthegreat:LUIS SUAREZ IS A GENIUS
that's all i can say
 (2013-12-05 04:01) 

真係射得勁靚
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 22586  發表于: 2013-12-05
回 TuNg 的帖子
TuNg:真係射得勁靚 [表情] (2013-12-05 04:04) 

完全同場中所有人唔同level....
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 22587  發表于: 2013-12-05
suarez又黎....
拗到個身咁黎壓低個波.....

傻的嗎....
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 22588  發表于: 2013-12-05
破紀錄了....

的波過人再半volley.....

我真的冇野講了....
離線JHELSEA
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 22589  發表于: 2013-12-05
SUAREZ 唔拜唔得