• 588404閱讀
  • 33879回復

◤紅軍研究所◢ - ☆ You'll Never Walk Alone ☆ 永不言敗! [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 22635  發表于: 2013-12-09
原來隊長15年前的琴日debut! 佢個髮型諗起Flanagan, 薯到......

Klopp Best XI. Thank you for all the memories in the last 9 years!!
離線K.B
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 22636  發表于: 2013-12-09
回 posouth 的帖子
posouth:只要唔係阿蘇有事, 咩都有得解決. 覺得其實宜家好多key pass都係來自古仔而唔係隊長. 反而想軒仔+阿倫練下D射術, 好多次有機會都test唔到個龍.
 (2013-12-09 11:51) 

雖然係

但無左謝拉特始終好似差咁D
同埋怕中場唔夠硬 幫波唔夠
不過中場個短傳可能會做得好D就真
亦可以睇睇14,24,21夠唔夠級數接棒
離線K.B
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 22637  發表于: 2013-12-09
眼看聖誕快車呢幾場的確係幾緊要
兩星期內作客三支強隊....無兩件主力.....傻的嗎.......唉

不過如果咬住個第2/3/4 到三月中
last 9 場分別要作客奧脫福 主場對熱刺 & 曼城 & 車仔 &  紐記 + 4場作客中下游 好似仲大件事

希望一月可以好似上年咁 有兩件靚野真係幫到手 真係久違了第4位了................
離線加歷查
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 22638  發表于: 2013-12-10
回 K.B 的帖子
K.B:眼看聖誕快車呢幾場的確係幾緊要
兩星期內作客三支強隊....無兩件主力.....傻的嗎.......唉
last 9 場分別要作客奧脫福 主場對熱刺 & 曼城 & 車仔 &  紐記 + 4場作客中下游 好似仲大件事[表情] [表情]
....... (2013-12-09 23:10)

咁惡踢
真係唔睇好
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 22639  發表于: 2013-12-10
回 K.B 的帖子
K.B:雖然係
但無左謝拉特始終好似差咁D
同埋怕中場唔夠硬 幫波唔夠
....... (2013-12-09 12:52) 

某程度上, 對強隊唔用gerrard可能仲好, 特別係作客, 中間3個都夠晒活力去迫搶, 對方都唔易打.

不過就要犧牲左佢今季好有水準嘅死球.... 今季所有聯賽入球好似唔係關suarez就係關sturridge事, 再唔係就係死球, 同埋人地og.... 作客幾場睇黎都要係以一分為目標喇....
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 22640  發表于: 2013-12-10
回 K.B 的帖子
K.B:眼看聖誕快車呢幾場的確係幾緊要
last 9 場分別要作客奧脫福 主場對熱刺 & 曼城 & 車仔 &  紐記 + 4場作客中下游 好似仲大件事[表情] [表情]
....... (2013-12-09 23:10) 

唔使咬到3月, 捱過呢幾場, 去到1月, 如果仲排到前3,4名, 有理由相信老闆會肯俾錢買多一件貴少少嘅返黎 (希望係yarmolenko), 咁就真係有力爭 / 保頭4喇~~
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 22641  發表于: 2013-12-10
回 sikingthegreat 的帖子
sikingthegreat:唔使咬到3月, 捱過呢幾場, 去到1月, 如果仲排到前3,4名, 有理由相信老闆會肯俾錢買多一件貴少少嘅返黎 (希望係yarmolenko), 咁就真係有力爭 / 保頭4喇~~[表情] (2013-12-10 00:58) 

X2, 呢4場真係「硬野」. 係時侯出返08/09戰術, full court press. 好似上場愛華頓對阿記咁, 真係逼都人都癲, 波未到腳已經到.
Klopp Best XI. Thank you for all the memories in the last 9 years!!
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 22642  發表于: 2013-12-10
回 posouth 的帖子
posouth:X2, 呢4場真係「硬野」. 係時侯出返08/09戰術, full court press. 好似上場愛華頓對阿記咁, 真係逼都人都癲, 波未到腳已經到.  (2013-12-10 01:22) 

BR似乎冇打開呢種pressing.... 不過中間有抖左咁耐又好似開始上力嘅allen, 跑不停的hendo同埋路數, first touch, recycle個波都一流嘅lucas, 應該唔會再慘輸中場喇掛.....

只能希望塞爆個中場鬥混亂然後靠suarez靈光一閃搞掂~~

除左suarez, 就只有aguero能夠有呢種能力.... 到時又睇下邊個掂~~
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 22643  發表于: 2013-12-10
離線K.B
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 22644  發表于: 2013-12-10
hendo 都傷左咁大獲

NOLAN
離線reve
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 22645  發表于: 2013-12-10
Hendo 都傷?系真唔係啊
keep walking, keep scoring, let's do it again!!! YNWA
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 22646  發表于: 2013-12-10
回 leoleo_leoleo 的帖子
leoleo_leoleo:
最新消息hendrson out 15 days and 5 games
[表情] [表情] [表情] [表情] [表情] [表情]
http://www.mirror.co.uk/sport/football/news/jordan-henderson-injury-leaves-liverpool-2909613
.......

limping with foot brace, 真係唔多掂.

都叫仲有件Alberto sub既......

離線加歷查
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 22647  發表于: 2013-12-10
場場睇moses不是夢
離線reve
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 22648  發表于: 2013-12-10
最新消息,隊長傷出六週。。。錯過曬對熱刺曼城車仔。。。
hendo應該無麼大礙,可戰熱刺。

唉,無了∼
keep walking, keep scoring, let's do it again!!! YNWA
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 22649  發表于: 2013-12-10
回 K.B 的帖子
K.B:hendo 都傷左咁大獲 [表情]
NOLAN [表情] (2013-12-10 11:18) 

nolan嗰下真係傻左.... 明明係利迷.... 點解要咁做....