• 588384閱讀
  • 33879回復

◤紅軍研究所◢ - ☆ You'll Never Walk Alone ☆ 永不言敗! [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線呀威
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 22725  發表于: 2013-12-22
回 sikingthegreat 的帖子
sikingthegreat:睇埋man c同che先咁講d咩.... 作客man c真係好驚好驚....
人地作客冇aguero都輕鬆入4球, 返到主場隨時又黎....
....... (2013-12-22 14:32) 

man c 上場雖然嬴 4-2 但係其實踢到成 pat 屎咁,有段 10-20 分鐘完全過唔到半場,最後都係驚險嬴波

不過我相估主場既曼城同作客既曼城係兩隊波黎
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 22726  發表于: 2013-12-22
回 呀威 的帖子
呀威:man c 上場雖然嬴 4-2 但係其實踢到成 pat 屎咁,有段 10-20 分鐘完全過唔到半場,最後都係驚險嬴波
不過我相估主場既曼城同作客既曼城係兩隊波黎
 (2013-12-22 16:47) 

作客都4球, 返到主場....

今季主場8場35球..... (之前個record係27球....)
35 / 8 = 4.375
離線呀威
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 22727  發表于: 2013-12-22
回 posouth 的帖子
posouth:唔睇都唔覺Sakho清咗咁多波.
http://www.youtube.com/watch?v=GZrKEbtI9hg
由初初的「標童」剩係識標波, 到宜家俾球迷認可, 佢喺英超適應都好快下. [表情]  (2013-12-22 06:39) 

沙高除左硬淨之外,佢係咁多個後衛入出波最靚果個
離線呀威
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 22728  發表于: 2013-12-22
sikingthegreat:作客都4球, 返到主場....
今季主場8場35球..... (之前個record係27球....)
35 / 8 = 4.375[表情] (2013-12-22 16:50) 

所以好樂觀(悲觀)咁睇,黎緊兩場拎到一分已經好好
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 22729  發表于: 2013-12-22
回 呀威 的帖子
呀威:所以好樂觀(悲觀)咁睇,黎緊兩場拎到一分已經好好 (2013-12-22 16:51) 

冇錯..... 現實d睇, 1分已經合格....
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 22730  發表于: 2013-12-22
回 呀威 的帖子
呀威:沙高除左硬淨之外,佢係咁多個後衛入出波最靚果個 (2013-12-22 16:50) 

好有potential
d選擇比初黎報到好左, 唔出奇嘅, 始終節奏同風格同lique 1都好唔同, 而家見到質素了

keep住skrtel + sakho幾好~~ 到時前又SAS, 後又SAS, 爽~~
離線JHELSEA
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 22731  發表于: 2013-12-22
sikingthegreat:冇錯..... 現實d睇, 1分已經合格.... (2013-12-22 17:14) 

做咩咁低要求

以家既車仔好易打架咋
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 22732  發表于: 2013-12-22
回 JHELSEA 的帖子
JHELSEA:
做咩咁低要求[表情]
以家既車仔好易打架咋[表情]
因為打熱刺之前大家都係勁低要求

對車仔唔好輸多過三球算合格.........

Klopp Best XI. Thank you for all the memories in the last 9 years!!
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 22733  發表于: 2013-12-22
回 隨風 的帖子
隨風:岩岩搵到兩個網share比大家 HD既MOTD同Full Match[表情] [表情] [表情]
http://motd.lfc.vn/
http://fm.lfc.vn/
....... (2013-12-22 15:34) 

正link, bookmark先!
Klopp Best XI. Thank you for all the memories in the last 9 years!!
離線謝拉傑
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 22734  發表于: 2013-12-22
S7今季得人鐘意因為真係有改變。

肯交波,又少左麻煩嘢,尋晚Agger一入黎仲好識做即刻俾隊長章佢。

發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 22735  發表于: 2013-12-22
回 JHELSEA 的帖子
JHELSEA:做咩咁低要求[表情]
以家既車仔好易打架咋[表情] (2013-12-22 19:54) 

唔好咁講, 主場都仲係唔會點輸....
draw chelsea, lose man c - 合格
anything else is bonus
離線加歷查
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 22736  發表于: 2013-12-23
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 22737  發表于: 2013-12-24
回 加歷查 的帖子
[url=http://bbs.hkbff.net/u.php?username=加歷查]加歷查[/url]:
http://www.liverpoolfc.com/news/latest-news/151771-photo-gallery-reds-at-anfield-in-2013
舊記憶湧哂出黎 放工返黎搵張做簽名先[表情]  

好主意, 即刻黎先!!

離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 22738  發表于: 2013-12-24
邊個季初估到我地聖誕會坐榜首, 請舉手.

離線Zxen
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 22739  發表于: 2013-12-24
回 posouth 的帖子
posouth:邊個季初估到我地聖誕會坐榜首, 請舉手. [表情]
[表情] [表情] [表情]  (2013-12-24 06:07) 

真是想也没想过...