• 588379閱讀
  • 33879回復

◤紅軍研究所◢ - ☆ You'll Never Walk Alone ☆ 永不言敗! [復制鏈接]

上一主題 下一主題
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 22770  發表于: 2013-12-28
回 posouth 的帖子
posouth:今場會唔會唔輪換下人腳? 講真都無位有人換, 除咗中堅.
Cissokho上場打得合格, 比起以前震滕滕好好多, 一出番黎就對住曼城真唔容易.  (2013-12-27 23:40) 

正路就應該係返呢11個....

始終作客強隊, 隨便再變都幾冒險....

反而再之後對hull, 可能就真係可以換少少..... 可能會見返agger, 仲有新仔smith, rossiter
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 22771  發表于: 2013-12-28
回 sikingthegreat 的帖子
sikingthegreat:
正路就應該係返呢11個....
.......
諗起Robinson仔同Suso, 借將入面得佢兩個叫長期正選, 好想收返黎用. 08/09之後都未試過咁接近榜頂, 有咩資源係時侯一月搏一搏.
Klopp Best XI. Thank you for all the memories in the last 9 years!!
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 22772  發表于: 2013-12-28
見官網話G8有機新年回歸, 希望快D返黎, 等唔使幾個中場中場場踩90分鐘

Klopp Best XI. Thank you for all the memories in the last 9 years!!
離線呀威
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 22773  發表于: 2013-12-28
回 posouth 的帖子
posouth:諗起Robinson仔同Suso, 借將入面得佢兩個叫長期正選, 好想收返黎用. 08/09之後都未試過咁接近榜頂, 有咩資源係時侯一月搏一搏. [表情]
 (2013-12-28 03:31) 

Suso 上個星期返左黎 Melwood 報到啦,不過係返黎傾下上半季表現,會繼續借,咁樣對佢最好
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 22774  發表于: 2013-12-29
回 sikingthegreat 的帖子
sikingthegreat:正路就應該係返呢11個....
....... (2013-12-28 02:34) 

今場就見晒呢3個.... 有兩個喺bench....
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 22775  發表于: 2013-12-30
咁多年黎茅柴多到數唔哂
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 22776  發表于: 2013-12-30
最難打的一輪波終於打完, 正式踏入下半季.

仲差未作客MU, 客場打哂了. 只可以話仲大把機會報仇!

但呢兩場真係好唔抵, 之前對阿記俾人技術擊倒, 呢兩場無五五波都起碼四六波, 好好好唔gur
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 22777  發表于: 2013-12-30
[url][/url]
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 22778  發表于: 2013-12-30
見到個sub...我覺得br真係好勁...咁都只係輸1粒
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 22779  發表于: 2013-12-30
回 怒射角球旗 的帖子
怒射角球旗:
[url=
[/url]
苦笑中......如果呢兩隊bench打7-on-7係幾比幾?

發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 22780  發表于: 2013-12-30
回 ryan_kewell_7 的帖子
ryan_kewell_7:咁多年黎茅柴多到數唔哂 (2013-12-30 02:04) 

無言....
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 22781  發表于: 2013-12-30
反而擔心s7又再鬧情緒。兩場波至少3粒penalty claim。之前(上季)d跳水印象報應。不過skrtel上一場同lucas呢場都應該pkc
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 22782  發表于: 2013-12-30
唔計d 問題12碼, 其實都見到完全無力入波.... 班友應該都真係tired.....

coutinho呢d都係第一次冇winter break, 仲要咁密咁狂打.... 見佢今場俾d波都唔係幾到位....
反而sterling幾好, 越打越好, 叫做見到d希望
suarez完全被孤立.... 冇service冇波到....

至於smith.... 我諗其中一個原因係獎勵佢u-21打得好.... 所以俾佢上陣.... 佢出黎打左邊攻擊位.... 其實好難打.... 打防守點都易過進攻好多, 又後衛出身.... BR呢個奇招.... 真係睇唔明.... (如果唔係allen傷, 都唔會有咁嘅機會俾佢就真)

cissokho都幾灰, 上場算係咁啦, 今場俾smith爬頭....

而家sakho傷埋, allen又傷埋, gerrard可能被迫要上陣, 對呢期咁勇嘅hull.... 真係驚驚地....
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 22783  發表于: 2013-12-30
回 leoleo_leoleo 的帖子
leoleo_leoleo:反而擔心s7又再鬧情緒。兩場波至少3粒penalty claim。之前(上季)d跳水印象報應。不過skrtel上一場同lucas呢場都應該pkc (2013-12-30 02:19) 

呢點唔擔心, 起碼場上都唔見佢有.

等佢冷靜d賽後諗返, 佢應該冇野嘅....
離線Zxen
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 22784  發表于: 2013-12-30
回 ryan_kewell_7 的帖子
ryan_kewell_7:咁多年黎茅柴多到數唔哂 (2013-12-30 02:04) 

什么意思?