• 588359閱讀
  • 33879回復

◤紅軍研究所◢ - ☆ You'll Never Walk Alone ☆ 永不言敗! [復制鏈接]

上一主題 下一主題
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 22875  發表于: 2014-01-10
陳豪本身就係廢嫁啦

都唔知借黎做嘜
離線謝拉傑
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 22876  發表于: 2014-01-10
回 utadahikaru20 的帖子
utadahikaru20:陳豪本身就係廢嫁啦[表情] [表情] [表情]
都唔知借黎做嘜[表情] [表情] [表情]  (2014-01-10 13:59) 

係......

艾沙迪已經放哂風,話今場唔可以上陣好可惜,只可以響後備席打氣,希望球隊(Stoke)可以贏波......

舖定後路......
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 22877  發表于: 2014-01-10
羅SIR 我欣賞佢, 但係有時就怪怪地, 自己買既人又唔試下用, ASPS , Alberto , 艾沙迪 ,T. Ilori  等等

近期大勝緊都唔肯比機會依D人, 反而對車仔,就無啦啦比個新人屎勿夫出黎.佢又係冇一腳好波.

近期最好既調動就係調走個廢柴出黎,

但最想既就係佢令到謝四自己多D射返波,唔好下下都係企防中位. 最好迫佢打攻中位,唔比佢返後.佢太有責任感了.
佢最殺食既遠射好多年未見過
離線隨風
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 22878  發表于: 2014-01-13
頂住個第四先
離線呀威
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 22879  發表于: 2014-01-13
三分已袋,無限想念 sakho、agger、enrique
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 22880  發表于: 2014-01-13
今個星期Top 7贏咗6場, 仲差聽日阿記.

好在呢場Sturridge番黎, 唔係換入黎的會係Moses, Aspas, 諗到都打冷震
Klopp Best XI. Thank you for all the memories in the last 9 years!!
離線呀威
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 22881  發表于: 2014-01-13
睇返蘇七既第二球,史毒傳得真係好靚,正常人跟本唔會咁傳波
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 22882  發表于: 2014-01-13
回 呀威 的帖子
呀威:
三分已袋,無限想念 sakho、agger、enrique
X2. 我已經想念到去Arbeloa, Finnan, Riise.......場場出廖化kho真係頂唔順.

Klopp Best XI. Thank you for all the memories in the last 9 years!!
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 22883  發表于: 2014-01-13
回 posouth 的帖子
posouth:今個星期Top 7贏咗6場, 仲差聽日阿記.
好在呢場Sturridge番黎, 唔係換入黎的會係Moses, Aspas, 諗到都打冷震
[表情]  (2014-01-13 02:22) 

3分同1分的分別
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 22884  發表于: 2014-01-13
回 呀威 的帖子
呀威:睇返蘇七既第二球,史毒傳得真係好靚,正常人跟本唔會咁傳波[表情]  (2014-01-13 02:25) 

咁你仲話佢毒

其實呢個字都幾un眼.... 仲要自己友都係咁叫佢, 其實好sad
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 22885  發表于: 2014-01-13
回 隨風 的帖子
隨風:頂住個第四先[表情] [表情] [表情]  (2014-01-13 02:11) 

咩都假, 最緊要呢樣~~
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 22886  發表于: 2014-01-13
回 posouth 的帖子
posouth:X2. 我已經想念到去Arbeloa, Finnan, Riise.......場場出廖化kho真係頂唔順.
[表情]
 (2014-01-13 02:29) 

俾adam蝦都得嘅, 真係....
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 22887  發表于: 2014-01-13
擺番張圖賀賀佢先!!!
離線呀威
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 22888  發表于: 2014-01-13
回 sikingthegreat 的帖子
sikingthegreat:咁你仲話佢毒[表情]
其實呢個字都幾un眼.... 仲要自己友都係咁叫佢, 其實好sad[表情] (2014-01-13 02:30) 

史毒呢個名好正呀,我超鍾意,加埋蘇亞雷斯,雙毒拍門,

呀仲有,古天奴都愈黎愈毒,三毒,但係佢地又係好有默契,毒既世界只有毒既人明白,佢地三個真係毒出火花
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 22889  發表于: 2014-01-13
今年最正係應贏就贏, 「應輸」就輸. 諗起舊年可以贏完熱刺, 跟手輸被修咸頓(唔係今年咁勁!), 血都嘔幾升.

跟住黎緊四場「應贏」! 主場對維拉, FA Cup, 主場對愛記, 作客WBA. 無9分唔收貨!! YNWA!!!