• 588346閱讀
  • 33878回復

◤紅軍研究所◢ - ☆ You'll Never Walk Alone ☆ 永不言敗! [復制鏈接]

上一主題 下一主題
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 22935  發表于: 2014-01-23
http://www.liverpoolecho.co.uk/sport/football/football-news/liverpool-fc-midfielder-lucas-out-6535364

LL out for 2 months.....

個人黎講, 剛剛先入選返國家隊.....
成隊黎講, 有佢冇佢差好遠..... king kenny教唔到落去, 有一半原因係lucas傷左半季.... 而上季下半季, 成績好左咁多, 除左因為有coutinho + sturridge外, lucas復出係另一個極重要嘅原因

如果呢個window補唔返一個有級數嘅防中返黎.... 唔好話第4, 基本上第5都無望, 第6都會好危....
離線K.B
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 22936  發表于: 2014-01-23
回 sikingthegreat 的帖子
sikingthegreat:http://www.liverpoolecho.co.uk/sport/football/football-news/liverpool-fc-midfielder-lucas-out-6535364
LL out for 2 months.....
個人黎講, 剛剛先入選返國家隊.....
....... (2014-01-23 01:33) 

我唔明球會做緊咩

大家都睇到既地方 借又好買又好 防中真係10萬個急
離線Zxen
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 22937  發表于: 2014-01-24
回 K.B 的帖子
K.B:我唔明球會做緊咩
大家都睇到既地方 借又好買又好 防中真係10萬個急 (2014-01-23 15:21) 

Salah没了..我也很想知道球会在做什么..
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 22938  發表于: 2014-01-24
回 K.B 的帖子
K.B:我唔明球會做緊咩
大家都睇到既地方 借又好買又好 防中真係10萬個急 (2014-01-23 15:21) 

salah, sigurdsson呢啲例子我發現

henry自從carroll downing之後,堅拒做水魚,唔啱價情願唔買

其實係好嘅,而BR明顯係進攻足球嘅教頭,所以先執前鋒,有限資源下,之後選擇執中堅

但而家,真係時候搏一次貴少少嘅即食型球員喇,今屆幾個新領隊令第四位變得有得爭,之後都唔知幾時先再有咁好機會

希望對ars前可以買到個中場中返黎啦…

中場中三個位,而家得年紀大又耐唔耐會傷嘅隊長,都幾易受傷嘅allen,同埋場踢足咁濟嘅hendo,再落已經係16歲嘅rossiter… 一有咩冬瓜豆腐就…
離線Zxen
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 22939  發表于: 2014-01-24
sikingthegreat:salah, sigurdsson呢啲例子我發現
henry自從carroll downing之後,堅拒做水魚,唔啱價情願唔買
....... (2014-01-24 01:59) 

这个我明白, 我玩HT也是不会贵买.
现在非常时期,希望球会买需要的人.
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 22940  發表于: 2014-01-24
sikingthegreat:
salah, sigurdsson呢啲例子我發現
.......

唉, Salah.....
Klopp Best XI. Thank you for all the memories in the last 9 years!!
離線K.B
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 22941  發表于: 2014-01-25
sikingthegreat:
而BR明顯係進攻足球嘅教頭,所以先執前鋒,有限資源下,之後選擇執中堅

中堅多到有個未用過已經借左出去喇wo
7百萬買返黎tim....
係個別位唔知點解死都唔買架咋wo
例如 閘位 防中

7百萬買隻for future既返黎
但傳我地俾個令巴素爾覺得羞辱既價去傾salah
家下連根基都未實 肯俾錢買d for future唔肯俾買現成既 -__- 唔知咩 concept

br打進攻 肯定唔會唔知433對閘既要求係幾多 唔會唔知隻防中對個陣既平衡幾重要
定係傾果個人既問題呢? 定係上頭真係唔科水呢?

前者的話 無野好講啦 唔明點解利物浦咁多年傾轉會都係手法依舊地爛
後者的話 對利物浦既前途唔需要抱有希望

[ 此帖被K.B在2014-01-25 00:16重新編輯 ]
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 22942  發表于: 2014-01-25
回 Zxen 的帖子
Zxen:这个我明白, 我玩HT也是不会贵买.
现在非常时期,希望球会买需要的人.
 (2014-01-24 02:24) 

同意, 機不可失....
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 22943  發表于: 2014-01-25
回 posouth 的帖子
posouth:唉, Salah.....[表情]
 (2014-01-24 08:32) 

算啦, 買少左wing, focus返去執執個中場中仲好....
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 22944  發表于: 2014-01-25
回 K.B 的帖子
K.B:中堅多到有個未用過已經借左出去喇wo
7百萬買返黎tim....
係個別位唔知點解死都唔買架咋wo
....... (2014-01-25 00:11) 

ilori真係十萬個唔明....
ilori + alberto + aspas = 20m

上季allen + borini又係, 25m....

不過, 領隊買人總會有買得好買得差, 而BR又咁年青, 都預左要係從錯誤中學習, 希望同球隊一齊成長啦....

始終本身個plan都係3年時間, 希望可以入得返頭4名, 而家今季暫時, 暫時, 算係有少少超額架喇, 快左一季, 當然啦, 下半季換帥個幾隊正常返之後, 再加上我地嘅傷兵問題, 最後會排第幾真係好難講....
離線reve
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 22945  發表于: 2014-01-25
miss佐個“超錯”唔緊要,買番個防中吧∼
keep walking, keep scoring, let's do it again!!! YNWA
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 22946  發表于: 2014-01-25
摩佬呢次真係一野收我地檔...搶完我地人,賣mata比曼聯....好野.....唔寫個服字比佢唔得
離線呀威
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 22947  發表于: 2014-01-25
failed
[ 此帖被呀威在2014-01-25 19:39重新編輯 ]
離線呀威
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 22948  發表于: 2014-01-25
Jones, Kelly, Toure, Skrtel, Cissokho, Gerrard, Henderson, Moses, Coutinho, Sturridge & Suarez.

強陣
出 moses 不如出 alberto
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 22949  發表于: 2014-01-25

馬來西亞紅軍球迷聚集地