• 588340閱讀
  • 33878回復

◤紅軍研究所◢ - ☆ You'll Never Walk Alone ☆ 永不言敗! [復制鏈接]

上一主題 下一主題
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 22965  發表于: 2014-01-25
呢一刻俾我會收sturridge, gerrard
離線呀威
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 22966  發表于: 2014-01-25
諗住等到富二代復出可以唔洗見到 aly,點知轉頭 gj 就傷左,又有排捱...........
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 22967  發表于: 2014-01-25
對面換前鋒入黎放手一搏
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 22968  發表于: 2014-01-25
回 sikingthegreat 的帖子
sikingthegreat:我冇咩所謂, salah俾佢~~
留返d錢買中場中我仲開心~~ (2014-01-25 22:13) 

你覺得會買人咩
傳得最勁既都無左....唉
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 22969  發表于: 2014-01-25
回 怒射角球旗 的帖子
怒射角球旗:你覺得會買人咩[表情]
傳得最勁既都無左....唉 (2014-01-25 22:41) 

唔買都冇計, 最多當佢地留錢夏天再買, 都好過買salah.... 唔係話salah冇料, 但wing唔係冇人, 唔係最急切要補充嘅位置....
離線reve
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 22970  發表于: 2014-01-26
回 leoleo_leoleo 的帖子
leoleo_leoleo:[圖片]
馬來西亞紅軍球迷聚集地 (2014-01-25 20:28) 

哇!正喔∼∼
邊度??
keep walking, keep scoring, let's do it again!!! YNWA
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 22971  發表于: 2014-01-26
回 reve 的帖子
reve:哇!正喔∼∼
邊度?? (2014-01-26 01:54) 

Kelang jaya! 尋日贏波氣氛好爽!
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 22972  發表于: 2014-01-26
sikingthegreat:唔買都冇計, 最多當佢地留錢夏天再買, 都好過買salah.... 唔係話salah冇料, 但wing唔係冇人, 唔係最急切要補充嘅位置.... (2014-01-25 23:49) 

講係咁講....但真心失望...唯一一個似有機既都無埋....mata又去左mu...唉...sad
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 22973  發表于: 2014-01-26
回 怒射角球旗 的帖子
怒射角球旗:講係咁講....但真心失望...唯一一個似有機既都無埋....mata又去左mu...唉...sad[表情] (2014-01-26 13:20) 

我只望買到一個中場中就夠, 如果真係冇, 就當俾d機會後生仔.... 睇最後成績點啦, 佢覺得夠, 唔買人, 而俾機會後生仔的話, 我其實幾LIKE.... 不過要冒咁大個險, 用第4呢個位去搏.... 真係幾擔心就真
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 22974  發表于: 2014-01-26
From @Melly_LFC: Salah latest:
- Basel want ‪#‎CFC‬ because they'll pay more.
- Salah refusing to sign or do medical.
- Salah wants ‪#‎LFC‬ for football reasons.
LFC have offered a straight £20m for Salah. LFC now favourites to land him.

20M?!
痴左線?
用黎買防中 / 中場中啦.... 仲買乜鬼winger....
離線謝拉傑
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 22975  發表于: 2014-01-26
依家傳馬體會Niguez!
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 22976  發表于: 2014-01-26
回 謝拉傑 的帖子
謝拉傑:依家傳馬體會Niguez! (2014-01-26 21:01) 

又係呢d歲數, 唔知係咪又買返黎擺.... 平平地都算, 今次仲要12m+....
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 22977  發表于: 2014-01-26
回 呀威 的帖子
呀威:諗住等到富二代復出可以唔洗見到 aly,點知轉頭 gj 就傷左,又有排捱........... (2014-01-25 22:22) 

果兩個邊個黎
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 22978  發表于: 2014-01-26
sikingthegreat:
From @Melly_LFC: Salah latest:
- Basel want ‪#‎CFC‬ because they'll pay more.
- Salah refusing to sign or do medical.
- Salah wants ‪#‎LFC‬ for football reasons.
LFC have offered a straight £20m for Salah. LFC now favourites to land him.
.......

佢對我痴心一片, 我當佢痴Q咗線.

車仔加油, 出多幾M, KO我地!
Klopp Best XI. Thank you for all the memories in the last 9 years!!
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 22979  發表于: 2014-01-26
回 utadahikaru20 的帖子
utadahikaru20:
果兩個邊個黎[表情]
哈哈.....你幾耐冇上黎.

Aly=Cissokho(因為我地成日都唔識串佢個名), 富二代=Flanagan, 有錢仔

Klopp Best XI. Thank you for all the memories in the last 9 years!!