• 588322閱讀
  • 33878回復

◤紅軍研究所◢ - ☆ You'll Never Walk Alone ☆ 永不言敗! [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 23085  發表于: 2014-02-13
借人地一幅圖, 睇下SAS有幾堅. 幅圖係幾個月前的, 宜家SAS已經係23+16=39球, 聯賽入多3球就係利史上最強組合!! 起碼係有英超以來計起!

[ 此帖被posouth在2014-02-13 09:03重新編輯 ]
Klopp Best XI. Thank you for all the memories in the last 9 years!!
離線謝拉傑
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 23086  發表于: 2014-02-13
我FB有問過,利記幾多年無出產過30球以上的射手,一查之下發現......

英超黎計,無試過!

答案係1987年的魯殊……

啱啱30球……

科拿響1996年最多只係28球……
離線謝拉傑
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 23087  發表于: 2014-02-13
回 posouth 的帖子
posouth:下場聯賽贏到的話都幾significant. 因為會係踼27場56分, 即係會超越咗08/09年的27場55分!!!!
[表情] [表情] [表情]  (2014-02-13 08:50) 

果年係最高分的亞軍??
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 23088  發表于: 2014-02-13
回 謝拉傑 的帖子
謝拉傑:果年係最高分的亞軍?? (2014-02-13 09:53) 

08-09 86分亚军

已被11-12 89分曼联超越。输得失球果季

離線謝拉傑
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 23089  發表于: 2014-02-13
回 leoleo_leoleo 的帖子
leoleo_leoleo:08-09 86分亚军
已被11-12 89分曼联超越。输得失球果季
....... (2014-02-13 10:23) 

THANKS!
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 23090  發表于: 2014-02-13

istanbul legend JA Riise~~
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 23091  發表于: 2014-02-13
posouth:踼埋場FA Cup, 希望Agger可以攞番正選. 今日唔係反勝到的話, 宜家討論緊的可能就係Toure球波. [表情]  (2014-02-13 08:47) 

TOURE嗰球....
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 23092  發表于: 2014-02-13
posouth:下場聯賽贏到的話都幾significant. 因為會係踼27場56分, 即係會超越咗08/09年的27場55分!!!!
[表情] [表情] [表情]  (2014-02-13 08:50) 

而家我地今季平均做到場均2分~~
咁樣落去夠我地拎第4~~

甚至更有信心, 可以向前望添~~
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 23093  發表于: 2014-02-13
最尾入球羸波, 成個感覺同08-09 yossi嗰球 真係好似~~ (當年真係俾到希望我....)

希望今次都係, 呢球令大家更上一層樓, 可以俾到驚喜我地!!
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 23094  發表于: 2014-02-14
回 sikingthegreat 的帖子
sikingthegreat:最尾入球羸波, 成個感覺同08-09 yossi嗰球 真係好似~~ (當年真係俾到希望我....)
希望今次都係, 呢球令大家更上一層樓, 可以俾到驚喜我地!![表情] [表情]  (2014-02-13 23:42) 

Yossi ........果年的精華我長keep喺HD........
Klopp Best XI. Thank you for all the memories in the last 9 years!!
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 23095  發表于: 2014-02-14
咦我有冇睇錯? 爭標賠率我地壓過咗阿記喇, 佢地1賠9, 我地1賠8, 贏個鼻位, 雖然仲落後緊佢地3分.

自我陶醉下先.........
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 23096  發表于: 2014-02-14
posouth:Yossi [表情] ........果年的精華我長keep喺HD........ (2014-02-14 00:33) 

個feel真係好似, 時間, 背景, 以致故事發展都似, 呢球入波嘅意義, 真係可能唔止3分咁簡單.....

呢d係真真正正嘅士氣波, 連最悲觀嘅我, 而家都有幾分樂觀~~

對ars前, 仲諗住其實頭四都唔係咁大信心, 點估到打完ars嗰round, 仲帶開左少少, 然後大炒完之後例牌失分呢樣死症都免疫埋, 再加上arsenal呢個月 同之後仲有一小段地獄賽程, 我地甚至可以貪心少少向上望..... 拎個第3就好, 外圍賽都避埋, 始終我地唔會係種子隊.... 好有機會抽中d硬野.... 如果可以拎到第3, 就可以避埋呢個風險, summer買人, 我地就更吸引到人~~
離線K.B
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 23097  發表于: 2014-02-14
冠軍就真係無諗過XDD
但希望嬴阿仙奴5:1果場係今季既turning point
佢地從此愈打愈差 最後我地排第3
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 23098  發表于: 2014-02-14

Opta defines a big chance as follows: 'A situation where a player should reasonably be expected to score usually in a one-on-one scenario or from very close range.' Suarez has created 16 such opportunities in the current Premier League campaign. That's as many as Chelsea's Eden Hazard and Manchester City's David Silva have managed between them. In fact, nobody else has created more than ten big chances.

真係冇得頂~~ 所以真係睇要同咩人夾..... 以前d傳球選擇.... 我真係情願佢自己射左去算.... 而家就唔同講法喇~~
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 23099  發表于: 2014-02-14
回 K.B 的帖子
K.B:冠軍就真係無諗過XDD
但希望嬴阿仙奴5:1果場係今季既turning point
佢地從此愈打愈差 最後我地排第3[表情]  (2014-02-14 00:47) 

羸5-1 可能係arsenal嘅turning point (不過踏入二月佢地通常都係咁....)

至於我地, 我覺得呢場2-3 臨尾入波, 比嗰場5-1更能打起道氣~~
冠軍唔會奢望住, 但第3.... 話唔定有得爭下!!