• 588320閱讀
  • 33878回復

◤紅軍研究所◢ - ☆ You'll Never Walk Alone ☆ 永不言敗! [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線謝拉傑
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 23130  發表于: 2014-02-18
回 freezefox 的帖子
freezefox:咁就要睇領隊既功力了。
朗尼就係因為跟左費SIR,所以避過早熟早殘既結果。希望羅SIR 都有呢份功力吧。 (2014-02-18 10:57) 

望就咁望啦!

我估羅sir係唔滿意佢的,所以先買Aspas同冬季險簽一件入黎,可惜一件唔對辦無機會、一件簽唔到......

唔記得貼link!

https://www.facebook.com/photo.php?v=712445822108873
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 23131  發表于: 2014-02-18
回 謝拉傑 的帖子
謝拉傑:望就咁望啦!
我估羅sir係唔滿意佢的,所以先買Aspas同冬季險簽一件入黎,可惜一件唔對辦無機會、一件簽唔到......
....... (2014-02-18 11:39) 

唔係喎。我反而覺得羅SIR 好睇佢喎。佢季初打得麻麻個陣,羅SIR 都KEEP 住比機會佢。佢先會愈打愈好。

ASPAS 就無呢D 機會了………

YFF 已死!!這是 Fantrax 的新時代!!
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 23132  發表于: 2014-02-18
回 謝拉傑 的帖子
謝拉傑:望就咁望啦!
....... (2014-02-18 11:39) 

1對2都扭到落低個下真係爽到
Klopp Best XI. Thank you for all the memories in the last 9 years!!
離線呀威
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 23133  發表于: 2014-02-18
freezefox:唔係喎。我反而覺得羅SIR 好睇佢喎。佢季初打得麻麻個陣,羅SIR 都KEEP 住比機會佢。佢先會愈打愈好。
ASPAS 就無呢D 機會了……… (2014-02-18 11:50) 

羅渣士真係好錫佢,一邊公開借富二代 case 話後生仔唔應該睇錢先,要專心踢波,一邊係內部俾機會 Sterling

不過都要 Sterling 自己爭氣先係重點,佢搞掂左單官司之後進步真係好大
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 23134  發表于: 2014-02-18
回 呀威 的帖子
呀威:羅渣士真係好錫佢,一邊公開借富二代 case 話後生仔唔應該睇錢先,要專心踢波,一邊係內部俾機會 Sterling
不過都要 Sterling 自己爭氣先係重點,佢搞掂左單官司之後進步真係好大 (2014-02-18 12:12) 

佢既進步係驚人的!真係令人刮目相看。

YFF 已死!!這是 Fantrax 的新時代!!
離線謝拉傑
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 23135  發表于: 2014-02-18
freezefox:佢既進步係驚人的!真係令人刮目相看。 (2014-02-18 12:33) 

下一步要練下出波,不論地波同高波......

唔係下下落到底就無以為繼都無意思。
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 23136  發表于: 2014-02-20
好cute!!

Klopp Best XI. Thank you for all the memories in the last 9 years!!
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 23137  發表于: 2014-02-21
Swansea踼完歐冠對賓sir, 踼住星期日就對羅sir, 辛苦哂.

雖然好似對Napoli踼得好對板..........
離線隨風
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 23138  發表于: 2014-02-23
連續兩場後防咁多漏洞都捱到三分番黎 運仔都有埋
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 23139  發表于: 2014-02-23
S7射手助攻都第一     
離線呀威
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 23140  發表于: 2014-02-23
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 23141  發表于: 2014-02-23
回 呀威 的帖子
呀威:Skrtel 今季第四球 OG[表情]
https://www.youtube.com/watch?v=Kuo4VC88Ly0 (2014-02-23 23:52) 

聽講skrtel係射手榜上超過左torres(吾係og)
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 23142  發表于: 2014-02-24
回 呀威 的帖子
呀威:Skrtel 今季第四球 OG[表情]
https://www.youtube.com/watch?v=Kuo4VC88Ly0 (2014-02-23 23:52) 

入四球, OG四球, 真係有前有後

聽講波佬話Agger係有少少傷所以先換? 唔好又Skrtel+Toure, 撻Q二人組.......
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 23143  發表于: 2014-02-24
All-You-Gettttt!!

[ 此帖被posouth在2014-02-24 01:08重新編輯 ]
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 23144  發表于: 2014-02-24
Norwich好野!!!

我地同榜首的距離, 仲近過我地同熱刺/曼聯/愛記