• 588300閱讀
  • 33878回復

◤紅軍研究所◢ - ☆ You'll Never Walk Alone ☆ 永不言敗! [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線謝拉傑
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 23235  發表于: 2014-03-17

發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 23236  發表于: 2014-03-17
下面張圖係真嫁?
離線K.B
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 23237  發表于: 2014-03-17
雖然好似講出黎我都覺得好大口氣
不過今場嬴波係意料中事.................

對家成場得RVP果下撻頭唔中龍既頭鎚係有機會入波之外
真係無咩威脅的說...................

呀...好似仲有球 朗尼禁區頂撞射果下似樣D

作客卡迪夫 更需要專心!!!!
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 23238  發表于: 2014-03-17
回 sikingthegreat 的帖子
sikingthegreat:
食粥食飯... [表情] [表情]  

結果係鮑魚粥加魚翅撈飯, 再整個官燕埋尾.

Klopp Best XI. Thank you for all the memories in the last 9 years!!
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 23239  發表于: 2014-03-17
波胆撒网 0:3 中33倍  
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 23240  發表于: 2014-03-17
唔係化? 上次聯賽排名最終高過曼聯係12年前!!!

Klopp Best XI. Thank you for all the memories in the last 9 years!!
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 23241  發表于: 2014-03-17

YFF 已死!!這是 Fantrax 的新時代!!
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 23242  發表于: 2014-03-17
回 utadahikaru20 的帖子
utadahikaru20:下面張圖係真嫁? (2014-03-17 11:04) 

please search Edvard Munch....
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 23243  發表于: 2014-03-17
回 K.B 的帖子
K.B:雖然好似講出黎我都覺得好大口氣
不過今場嬴波係意料中事.................
對家成場得RVP果下撻頭唔中龍既頭鎚係有機會入波之外
真係無咩威脅的說...................
....... (2014-03-17 11:17) 

應該咁講, 開波前就真係好緊張, 但開波之後, 好快就定左落黎.... 之後個發展唔使講啦, 最尾正如隊長所講, slightly disappointed we did not score more!
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 23244  發表于: 2014-03-17
回 posouth 的帖子
posouth:結果係鮑魚粥加魚翅撈飯, 再整個官燕埋尾.
[表情]
 (2014-03-17 11:38) 

但中間倒瀉左碗靚雞湯....
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 23245  發表于: 2014-03-17
3場之前都仲係唔敢太樂觀, 但我講過, 呢3場作客, 如果拎足9分, 我就會信.
我以為6分都已經唔錯, 7分已經係極限, 點知, 拎足9分爆晒燈!!

現在, 我信了.

今季要爭標
離線reve
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 23246  發表于: 2014-03-18
回 sikingthegreat 的帖子
sikingthegreat:3場之前都仲係唔敢太樂觀, 但我講過, 呢3場作客, 如果拎足9分, 我就會信.
我以為6分都已經唔錯, 7分已經係極限, 點知, 拎足9分爆晒燈!!
現在, 我信了.
....... (2014-03-17 23:37) 

keep walking, keep scoring, let's do it again!!! YNWA
離線隨風
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 23247  發表于: 2014-03-18
剩番個九場上年六勝三和 如果翻兜番一次呢個run第三都應該無走雞

如果要冠軍 就睇下可唔可以突破到喇
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 23248  發表于: 2014-03-18
回 隨風 的帖子
隨風:剩番個九場上年六勝三和 如果翻兜番一次呢個run第三都應該無走雞
如果要冠軍 就睇下可唔可以突破到喇[表情] [表情] [表情]  (2014-03-18 00:26) 

最緊要主場對man c對che呢兩場..... 如果羸晒兩場6分波, 會有少少空間喘息....
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 23249  發表于: 2014-03-18
回 reve 的帖子
reve:[表情] (2014-03-18 00:14)