• 588220閱讀
  • 33877回復

◤紅軍研究所◢ - ☆ You'll Never Walk Alone ☆ 永不言敗! [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線國球旗
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 23655  發表于: 2014-04-24
回 謝拉傑 的帖子
謝拉傑:
我見外國網仲有件CB話會用,個名水蛇春咁長...... 好似Ch乜鬼......

Andreas Christensen
離線謝拉傑
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 23656  發表于: 2014-04-24
回 國球旗 的帖子
國球旗:[圖片]
Andreas Christensen (2014-04-24 16:19) 

呢件有冇上過陣??
離線國球旗
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 23657  發表于: 2014-04-24
回 謝拉傑 的帖子
謝拉傑:呢件有冇上過陣?? (2014-04-24 16:21) 

無呀,係 21 歲以下青年軍。
離線謝拉傑
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 23658  發表于: 2014-04-24
肺up論:摩佬絕對會做得出出青年軍!
原因:以佢同BR、比歴堅奴的「交情」........
離線國球旗
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 23659  發表于: 2014-04-24
回 謝拉傑 的帖子
謝拉傑:肺up論:摩佬絕對會做得出出青年軍!
原因:以佢同BR、比歴堅奴的「交情」........[表情]
 (2014-04-24 22:19) 

火鳳凰:

mourinho 同 pellegrini 本身唔妥,另一邊 rodgers 係佢舊下屬兼朋友,係自己隊波已經無機會之下,我諗佢真係情願俾 rodgers 贏……

至於曼城嘈到斥天,到時佢就實話的人傷晒,eto, hazard 呢的本身傷開既就算好返都一定唔會打,另外加多幾個有 knocks 唔出得…… [表情]  
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 23660  發表于: 2014-04-25
回 posouth 的帖子
posouth:Wow, 冇D字就正.
感覺遲D實有成個系列We Go Again衫 [表情] (2014-04-24 06:23) 

我反而覺得d字嘅效果好正~~
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 23661  發表于: 2014-04-25
回 謝拉傑 的帖子
謝拉傑:Btw,星期日大戰,摩佬受訪時話好大機會出下星期三無得出場既球員,預計會係咁。
前鋒:(伊度奧今個星期歐聯停賽,下星期一定出佢搏殺)
T9、Ba
....... (2014-04-24 15:13) 

佢講野, 信一成都死.... 我會選擇視而不見, 置之不理.
出b隊? 直到見到line-up我先會信~~ 況且個所謂b隊, 中前場一樣全部國家隊球員, 身價夾夾埋埋高過我地成隊....

至於準備工夫方面, 其實佢講乜我地都會一樣咁認真去準備, 唔會有咩影響~~ 佢要同fa, roman, 定係馬體會玩咩politics, 玩咩mind games, 都唔關我地事~~
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 23662  發表于: 2014-04-25
回 sikingthegreat 的帖子
sikingthegreat:
佢講野, 信一成都死.... 我會選擇視而不見, 置之不理.
出b隊? 直到見到line-up我先會信~~ 況且個所謂b隊, 中前場一樣全部國家隊球員, 身價夾夾埋埋高過我地成隊....
至於準備工夫方面, 其實佢講乜我地都會一樣咁認真去準備, 唔會有咩影響~~ 佢要同fa, roman, 定係馬體會玩咩politics, 玩咩mind games, 都唔關我地事~~[表情]

都係搞好自己最緊要. 上兩場真係踼到餅印咁, 上半場9分, 下半場3分, 一唔好彩兩場都輸/和得. 其他隊有入球先等於有得贏, 我地就有CS就等於有得贏.
Klopp Best XI. Thank you for all the memories in the last 9 years!!
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 23663  發表于: 2014-04-25
大家又比摩佬呃左, 佢依招幾高.

講真, 就算佢依家FULL TEAM 都未必嬴到我地.(我地個勢太勁) 當時作客阿仙奴又係咁, 果時阿仙奴個勢好勁, 佢又避風頭出巴士陣, 可惜雲格不思進取唔夠膽攻.

依家又係見我地個勢咁勁, 剛剛又有一大堆人傷左, 就比到機會佢話出2線兵打, 輸左又唔樣衰, 嬴左又可以有排講. 車仔D人, 話就話2線兵姐(對佢地黎講), 其實人腳唔差, 好多都係大國腳黎, 加上平少出場少, 上到場一定搏表現. 計落佢出2線對於我地黎講仲危.

我覺得我地既優勢係, 如果佢真係出1,2件好新既球員上陣, 咁就可能怯場, 先對我地有利, 唔係既話出副選可能仲惡搞.
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 23664  發表于: 2014-04-25
其實今時今日既利物浦,人地出咩陣都好,我地都係咁打架啦。變動都唔會有幾大架既。我唔認為羅SIR 會比呢D 消息所動搖囉。

真正影響我地陣容既其實係我地自己傷兵問題。史毒出唔出到先係關鍵。

YFF 已死!!這是 Fantrax 的新時代!!
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 23665  發表于: 2014-04-25
係, 我之前都講過依家最大既敵人係自己 , 睇下自己頂唔頂得住壓力.
不過唔鐘意摩佬有機又可以將個波射左比傷兵同歐聯問題到

比起史獨, 我覺得冇左軒仔先最大問題, 上場打諾域治危到呢........
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 23666  發表于: 2014-04-25
回 utadahikaru20 的帖子
utadahikaru20:係, 我之前都講過依家最大既敵人係自己 , 睇下自己頂唔頂得住壓力.
不過唔鐘意摩佬有機又可以將個波射左比傷兵同歐聯問題到
比起史獨, 我覺得冇左軒仔先最大問題, 上場打諾域治危到呢........ (2014-04-25 10:16) 

你唔係好撐祖阿倫既咩?

離線迪克
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 23667  發表于: 2014-04-25
車仔件基斯甸臣人工好高架
只愛足球
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 23668  發表于: 2014-04-25
回 freezefox 的帖子
freezefox:你唔係好撐祖阿倫既咩? (2014-04-25 10:18) 

有拖慢哂既盧卡斯MA

上場阿倫一個都頂左好多, 但係少緊個軒仔, 佢搶唔哂個大中場, 所以我先羅SIR係換佢走唔係換盧卡斯, 我就驚到賴屎了.........你唔覺下半場尾10分鐘危左好多好多好多咩
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 23669  發表于: 2014-04-25
回 utadahikaru20 的帖子
utadahikaru20:有拖慢哂既盧卡斯MA[表情]
上場阿倫一個都頂左好多, 但係少緊個軒仔, 佢搶唔哂個大中場, 所以我先羅SIR係換佢走唔係換盧卡斯, 我就驚到賴屎了.........你唔覺下半場尾10分鐘危左好多好多好多咩[表情] (2014-04-25 10:56) 

咪講左無睇囉,呢場。