• 588198閱讀
  • 33877回復

◤紅軍研究所◢ - ☆ You'll Never Walk Alone ☆ 永不言敗! [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 23775  發表于: 2014-05-06
回 utadahikaru20 的帖子
utadahikaru20:垃圾後防, 第1,2,3球都有關莊臣哥哥事
第3球KAI到喊, 點解史基會出左去頂依球波, 右邊空哂既莊臣哥哥又掛住睇風景.
第2球莊臣哥哥做左雪榚筒[表情] 比人放甩唔係第一時間追返人,係返自己禁區, 入左禁區就冇得犯規, 又MARK唔到人[表情]  (2014-05-06 05:00) 

X2, 除咗第一球deflection死於意外, 另外兩球根本無跟過人
Klopp Best XI. Thank you for all the memories in the last 9 years!!
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 23776  發表于: 2014-05-06
唉, 終於feel到AC 04/05年時的感受
Klopp Best XI. Thank you for all the memories in the last 9 years!!
離線jin
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 23777  發表于: 2014-05-06
You'll Never Walk Alone
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 23778  發表于: 2014-05-06
輸比自己,無話可說⋯⋯⋯

YFF 已死!!這是 Fantrax 的新時代!!
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 23779  發表于: 2014-05-06
回 freezefox 的帖子
freezefox:輸比自己,無話可說⋯⋯⋯ (2014-05-06 11:05) 

聽日如果曼城和的話, 我會想si.......

上榜首上到咁凄涼都係第一次
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 23780  發表于: 2014-05-06
YNWA!!!

呢季已经超标
離線Zxen
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 23781  發表于: 2014-05-06
回 leoleo_leoleo 的帖子
leoleo_leoleo:YNWA!!!
呢季已经超标[表情] [表情] [表情]  (2014-05-06 12:34) 

我很贪心..要冠军..

離線reve
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 23782  發表于: 2014-05-07
羅sir續約,總算有個好消息∼
啊蘇再贏一獎,今次受到隊友及廣大球迷肯定。
keep walking, keep scoring, let's do it again!!! YNWA
離線Gabriel
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 23783  發表于: 2014-05-07
今年第二都已經係超出預期....值得高興既同時亦都好可惜

YNWA
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 23784  發表于: 2014-05-07
回 reve 的帖子
reve:羅sir續約,總算有個好消息∼[表情]
啊蘇再贏一獎,今次受到隊友及廣大球迷肯定。[表情]  (2014-05-07 08:43) 

The carefully chosen one
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 23785  發表于: 2014-05-07
做球迷冇咩做得到, 唯有換幅Lambert的相邪一邪曼城. Aguero出唔到, 算係將曼城的機會由99%拉到落98.5%?
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 23786  發表于: 2014-05-07

睇到呢張更加不安..........

[ 此帖被posouth在2014-05-07 12:04重新編輯 ]
離線reve
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 23787  發表于: 2014-05-07
Hahahahaha
Come on Andy n Stewart!!!

說好的JC 呢?
keep walking, keep scoring, let's do it again!!! YNWA
離線K.B
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 23788  發表于: 2014-05-07
今年最大既得著 係睇到球隊真係有進步 的確係建立緊一D野

而隊波進步得黎之餘 仲拎埋咁多年黎都無既爭聯賽冠軍經驗

講真 除左板凳深度外 缺乏聯賽爭冠經驗的確係影響到最近幾場既發揮 你話無受心理影響就真係假既
對水晶宮呢d百年難得一見俾人追3球係意外的話 對norwich其實已經係好彩過關 對車路士呢場就最明顯 我地今季好多時都上半場順利入波 呢場入唔到波入唔到波就開始燥/急 呢d係壓力黎
但爭冠軍 特別係長途聯賽最後幾場 點可能無壓力? 偏偏我地球隊就係欠缺呢樣 even隊長都係

今年個冠軍係我地自己跌出黎 來年 我地加強陣容 加上今年既寶貴經驗 我相信明年會更好
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 23789  發表于: 2014-05-08
回 posouth 的帖子
posouth:做球迷冇咩做得到, 唯有換幅Lambert的相邪一邪曼城. Aguero出唔到, 算係將曼城的機會由99%拉到落98.5%?
[表情]  (2014-05-07 11:39) 

希望Paul Lambert生性!當年Norwich, Swansea 一起升班,一起比驚喜英超,宜家Rogers 成就、名聲領先Lambert好多!