• 588171閱讀
  • 33877回復

◤紅軍研究所◢ - ☆ You'll Never Walk Alone ☆ 永不言敗! [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線K.B
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 23895  發表于: 2014-06-02
回 reve 的帖子
reve:我唔貪心,卑我32歲前朝聖anfield就好![表情] [表情] [表情] [表情] [表情]  (2014-06-01 13:00) 

呢個唔係夢想啦一定實現到
離線K.B
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 23896  發表于: 2014-06-02
WA

法比都傳到 ................................... 我唔信

too good to be true
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 23897  發表于: 2014-06-02
回 K.B 的帖子
K.B:WA
法比都傳到 ................................... 我唔信
too good to be true  (2014-06-02 00:50) 

唔會掛, 曼城D出手, 大家唔使估估下.

繼續J番Petro.......
Klopp Best XI. Thank you for all the memories in the last 9 years!!
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 23898  發表于: 2014-06-02
兩年前的今日, 我地點諗?

http://www.bbc.com/sport/0/football/18235961

兩年前6月頭, 羅sir成為新領隊. 我剩係記得當時仲幻想緊Villa-Boas, 諗簽Rodgers都好過簽Martinez少少既.......

兩年間真係可以發生好多野!
Klopp Best XI. Thank you for all the memories in the last 9 years!!
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 23899  發表于: 2014-06-02
回 K.B 的帖子
K.B:WA
too good to be true  (2014-06-02 00:50) 

上年我地傳緊capel, atsu, 而最後借到moses....

而家.... 傳緊shaqiri, pedro, 甚至alexis sanchez....
離線K.B
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 23900  發表于: 2014-06-02
回 sikingthegreat 的帖子
sikingthegreat:上年我地傳緊capel, atsu, 而最後借到moses....
而家.... 傳緊shaqiri, pedro, 甚至alexis sanchez.... (2014-06-02 01:27)

報導話林拔要星期一先宣佈

係因為IA去左西班牙 而去西班牙唔係只為左傾摩蘭奴

都為左傾巴塞其中一個球員

即係柏度 山齊士 法比 三個其中一個

而最後傳出山齊士收到BID

但又話BR既首選TARGET係柏度

我覺得點都要等世界杯完 人地領隊安歷基可能連見都未見過班球員

點決定要邊個唔要邊個................
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 23901  發表于: 2014-06-02
回 K.B 的帖子
K.B:報導話林拔要星期一先宣佈
係因為IA去左西班牙 而去西班牙唔係只為左傾摩蘭奴
....... (2014-06-02 10:32) 

小道消息話其實係a.song
(唔知係咪搞gag)

我覺得sanchez如果黎真係會好屈機, 我地嘅打法比barca嘅打法更適合佢發揮

當然, pedro黎我都會非常興奮~~

而fabregas, 雖然我個人好鍾意佢, 但如果30+m買佢返黎又唔係好明智.... (特別係如果傾得成lallana)
離線K.B
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 23902  發表于: 2014-06-02
修頓好煩 25m都好似話唔肯

但聽聞法比30……only
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 23903  發表于: 2014-06-02
回 K.B 的帖子
K.B:修頓好煩 25m都好似話唔肯
但聽聞法比30……only (2014-06-02 11:50) 

Lallana自己又唔出聲, 有CL踼喎. 除非佢覺得有其他隊出高過25M黎買佢.....
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 23904  發表于: 2014-06-02
WELCOME HOME SON~~

it's been a while

離線K.B
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 23905  發表于: 2014-06-02
回 posouth 的帖子
posouth:Lallana自己又唔出聲, 有CL踼喎. 除非佢覺得有其他隊出高過25M黎買佢..... (2014-06-02 12:49) 

其實要拉蘭拿transfer request又有d難既
始終係俾機會佢長大既地方 正常情況唔係最後一步都唔想request
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 23906  發表于: 2014-06-02
佢嘅喜悅, 同我收到offer可以為liverpool上陣嘅喜悅相比應該有過之而無不及

發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 23907  發表于: 2014-06-02
know more about our rickie lambert:  http://www.theredmentv.com/blog/p/15308

如果可以好似mcallister咁嘅效果就真係very good喇~~
離線reve
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 23908  發表于: 2014-06-02
第一簽!!
keep walking, keep scoring, let's do it again!!! YNWA
離線呀威
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 23909  發表于: 2014-06-02

呢條友好癲,兩年前當 Soton 仲係英冠個時已經睇得出 Lambert 同 Lalala 既潛力