• 588161閱讀
  • 33877回復

◤紅軍研究所◢ - ☆ You'll Never Walk Alone ☆ 永不言敗! [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 23985  發表于: 2014-07-06
回 K.B 的帖子
K.B:另外話NAPOLI想借LUCAS
利物浦方面會下星期開始談判 (2014-07-06 12:56) 

拿波里⋯⋯⋯借左連拿一季又掉番過黎⋯⋯⋯唔係好想借比佢囉。

YFF 已死!!這是 Fantrax 的新時代!!
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 23986  發表于: 2014-07-06
回 posouth 的帖子
posouth:Agger, 唉........[表情]
三個中堅入面唔覺佢係最差嗰個, Sakho好過一輪, 但成日同Skrtel零溝同咁, 中意就衝出去cher波. Skrtel就好波時十分, 唔好波時負分. (2014-07-06 09:27) 

完全同意。咁多個中堅,得艾加一個識用波!

離線呀威
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 23987  發表于: 2014-07-06
回 freezefox 的帖子
freezefox:完全同意。咁多個中堅,得艾加一個識用波![表情]
 (2014-07-06 14:50) 

Sakho 用波出名好,你睇佢出波其實好淡定咁搵到前場球員
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 23988  發表于: 2014-07-06
回 呀威 的帖子
呀威:Sakho 用波出名好,你睇佢出波其實好淡定咁搵到前場球員 (2014-07-06 16:23) 

上季係利記完全唔覺囉。

發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 23989  發表于: 2014-07-06
回 K.B 的帖子
K.B:想聽下SAM兄有無咩蘇牙代替品既提議? (2014-07-06 12:56) 

其實sanchez已經係可行嘅人選入面最理想嘅一個....

不過無論係邊個都好, 都冇可能做到suarez 8成嘅作用, 所以可以肯定嘅係, 如果賣走suarez, 球隊個踢法一定會變, 咁到時就更加要買一個即食嘅踢到wide forward又可以客串到前鋒甚至攻中嘅球員..... 希望佢可以填補到一定嘅入球數字之餘, 仲有餘錢搞埋兩隻閘....

始終上季講緊係101球, 唔係81球, 平時80幾球都夠奪冠, 所以調整返個踢法之後, 同埋減少個失球數字, 應該都仲ok嘅, 不過真係好難好難, 特別係頭幾個月.... 好彩BR已經證明過佢唔係只得一套踢法嘅領隊~~
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 23990  發表于: 2014-07-06
回 leoleo_leoleo 的帖子
leoleo_leoleo:90m 可能太贵,80m?? 上季都 45m euro,依家仲要世界杯打出身价
另外,有消息指出,agger 要出售利物浦的房子同一间餐厅  [表情] (2014-07-06 02:32) 

上季都睇到BR嘅選擇, 基本上agger夏天如果有合理嘅bid應該都會放

睇得出佢真係幾鍾意liverpool, 有d可惜, 不過佢防守真係冇之前咁好, 雖然as a partnership, 佢同skrtel暫時夾得好過sakho同skrtel (但我覺得sakho skrtel呢個case, language barrier係一個因素)

但等sakho 英文再pick up得好d, 我相信sakho唔會差得過agger~~
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 23991  發表于: 2014-07-06
回 呀威 的帖子
呀威:Sakho 用波出名好,你睇佢出波其實好淡定咁搵到前場球員 (2014-07-06 16:23) 

Sakho's World Cup in numbers. Minutes played, 288. Goals conceded, 1. Fouls conceded, 0. Passes, 180 completed from 197 attempted, (91.4%).
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 23992  發表于: 2014-07-06
我淨係知道,艾加係我地最唔掂個陣對我地不離不棄者。

離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 23993  發表于: 2014-07-06
回 sikingthegreat 的帖子
sikingthegreat:Sakho's World Cup in numbers. Minutes played, 288. Goals conceded, 1. Fouls conceded, 0. Passes, 180 completed from 197 attempted, (91.4%). (2014-07-06 18:45) 

國家隊的Sakho直情係兩個人, D信心澎澎聲, 唔知點解幫利記上陣就跌watt.
Klopp Best XI. Thank you for all the memories in the last 9 years!!
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 23994  發表于: 2014-07-06
回 posouth 的帖子
posouth:國家隊的Sakho直情係兩個人, D信心澎澎聲, 唔知點解幫利記上陣就跌watt.
[表情] (2014-07-06 20:42) 

所以我覺得係語言問題

因為sakho 呢一年仲未學好d英文, 所以溝通上未做得好好

其實佢當年都做過psg captain, 而家年紀輕輕亦已經係france vice-captain, 所以領導能力不是問題, 當佢學好英文之後, 應該會表現得更好

至於傳波, 我自己覺得係因為佢身高手長腳長, 所以俾人感覺佢動作怪怪, 唔多協調咁, 睇落好似成日人地拍到埋黎先傳, 其實佢好多時都成功交到個波出去俾隊友

上年.... 整體防線都係俾輸在兩隻閘.... gj失, skrtel包埋佢嗰份, 跟住sakho又要幫手睇返skrtel去左包gj之後留返嘅位..... 唉, 總之就立立亂

對德國嗰晚, 英國d評述由第一分鐘evra失位搞到佢一個對兩個德國球員開始就係咁批評佢.... 真係唔知好嬲定好笑
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 23995  發表于: 2014-07-07
markovic nearly a done deal~~

屈速人, 唔係平, 不過值得期待~~
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 23996  發表于: 2014-07-07

lovren.... 佢加盟我地嘅決心真係幾大, 唔知soton幾多錢先肯受....

(btw lovren 之前踢lyon, 識講法文)
離線TuNg
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 23997  發表于: 2014-07-07
回 sikingthegreat 的帖子
sikingthegreat:[圖片]
lovren.... 佢加盟我地嘅決心真係幾大, 唔知soton幾多錢先肯受....
(btw lovren 之前踢lyon, 識講法文) (2014-07-07 01:24) 

其實上季已經傳過買佢
不過最後比修咸買左
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 23998  發表于: 2014-07-07
回 TuNg 的帖子
TuNg:其實上季已經傳過買佢
不過最後比修咸買左 [表情] (2014-07-07 02:12) 

上季: 8M
而家:  18M都唔肯放
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 23999  發表于: 2014-07-08
markovic, origi deal very very close
非常值得期待~~
希望快d成事