• 588162閱讀
  • 33877回復

◤紅軍研究所◢ - ☆ You'll Never Walk Alone ☆ 永不言敗! [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 24000  發表于: 2014-07-08
第三kit真係, 睇佢地的表情get哂. da fxxx........

Klopp Best XI. Thank you for all the memories in the last 9 years!!
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 24001  發表于: 2014-07-08
回 freezefox 的帖子
freezefox:拿波里⋯⋯⋯借左連拿一季又掉番過黎⋯⋯⋯唔係好想借比佢囉。[表情] (2014-07-06 14:50) 

lucas's twitter unfollow liverpool
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 24002  發表于: 2014-07-08
回 leoleo_leoleo 的帖子
leoleo_leoleo:lucas's twitter unfollow liverpool [表情] (2014-07-08 09:05) 

離線Zxen
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 24003  發表于: 2014-07-08
leoleo_leoleo:lucas's twitter unfollow liverpool [表情] (2014-07-08 09:05) 

離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 24004  發表于: 2014-07-08

唉, 希望係賣唔係借. 利記之子.......
Klopp Best XI. Thank you for all the memories in the last 9 years!!
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 24005  發表于: 2014-07-08
回 posouth 的帖子
posouth:唉, 希望係賣唔係借. 利記之子.......[表情] (2014-07-08 09:46) 

借就咪啦。賣都仲可以考慮!

盧卡斯又唔係後生仔,借出去一兩年後又掉番比你,搵笨的!

YFF 已死!!這是 Fantrax 的新時代!!
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 24006  發表于: 2014-07-08

no need worry of Suarez departure
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 24007  發表于: 2014-07-08
leoleo_leoleo:[圖片]
no need worry of Suarez departure [表情] [表情]  (2014-07-08 10:21) 

佢其實係咪自抽?

離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 24008  發表于: 2014-07-08
Titi.....笑到我   

成功地令緊張的情況鬆弛過黎
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 24009  發表于: 2014-07-08
回 posouth 的帖子
posouth:唉, 希望係賣唔係借. 利記之子.......[表情] (2014-07-08 09:46) 

俾lucas跟返rafa, 去到節奏相對較慢嘅serie A, lucas有時間有空間重拾狀態, 始終經歷左連續兩次嚴重傷患, 真係要一段時間去重拾比賽狀態同信心, serie A 係一個好嘅平台.

如果一年後打返起, 有返狀態, 有返之前嘅速度, 加埋佢原有嘅first touch同足球智慧, 就有機會返黎同emre can 一齊分擔 多d gerrard嘅比賽, 慢慢俾gerrard踢少d, 留力某d適合嘅場次先落場, 而就算賣都賣得好價d, 一舉幾得

至於講到賣就.... 呢個時間賣可能係近幾年佢最低價嘅時間, 睇返而家fsg打理球會嘅方法, 睇落唔似會咁做.... 同埋如果冇左suarez, 可以預期球隊會多d打返 possession-based嘅踢法,咁到時lucas就又有返位置去踢了~~
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 24010  發表于: 2014-07-08
一個差唔多28既球員。借出去一年,返到黎都挨近29了。係多次傷患,不能重拾最佳狀態下,借去一個「節奏比較慢」既聯賽到希望佢打起個態,然後番黎節奏更快既英超為球隊主力…………

留意下巿場有咩有潛質既球員仲實際啦。

至於賣價………就算佢打得最好個段時間,身價都唔會高得去邊。身價高低分別根本唔大。買少件水貨球員都番番黎了。一係就賣左佢,乾手淨腳!一係就留番佢,作為後備兵源又好,以備不時之需又好。要黎做變陣既籌碼都好。

借出去只係拖泥帶水既做法。

離線reve
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 24011  發表于: 2014-07-08
Emre Can #23
keep walking, keep scoring, let's do it again!!! YNWA
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 24012  發表于: 2014-07-09
markovic 聽日體測, 如果冇咩問題, 應該最遲friday公布. 希望順手簽埋origi就開心了~~
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 24013  發表于: 2014-07-09
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 24014  發表于: 2014-07-09
回 sikingthegreat 的帖子
sikingthegreat:markovic 聽日體測, 如果冇咩問題, 應該最遲friday公布. 希望順手簽埋origi就開心了~~ (2014-07-09 00:21) 

正! 又一個25M, 購物原來係咁爽的. 覺得啱就買啦

順手Origi+Moreno 當日賣Torres引入咗C9同S7, 今次阿蘇呢一筆唔知換到D咩貨返黎