• 588154閱讀
  • 33877回復

◤紅軍研究所◢ - ☆ You'll Never Walk Alone ☆ 永不言敗! [復制鏈接]

上一主題 下一主題
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 24030  發表于: 2014-07-12
John Ruddy @Johnruddy86  ·  3 ore

Got to be in for a cut of the Suarez deal surely?!

離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 24031  發表于: 2014-07-12
最關心都係果樣, 幾銀?

蘇, thank you for the most amazing season!!!
Klopp Best XI. Thank you for all the memories in the last 9 years!!
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 24032  發表于: 2014-07-12
宜家係有錢無定駛………

YFF 已死!!這是 Fantrax 的新時代!!
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 24033  發表于: 2014-07-12
多谢suarez,虽然伤感,但是依然祝福你
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 24034  發表于: 2014-07-12
呢两季最大得益系arsenal

上季皇马买bale,枪手得到ozil;今季巴塞买suarez,枪手得到sanchez
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 24035  發表于: 2014-07-12
我等紧7500万英镑买一个大牌球员,好过热刺上季买几个球员,买贵又唔好用!

乱咁传紧既reus,di maria,benzema 都好

无拉拉念到买ibrahimovic ??32岁,唔贵(人工贵),能力唔使介绍。最紧要系职业生涯除了开始malmo fc之外,在ajax , juventus, inter, barcelona, milan, psg都拿过联赛冠军
離線國球旗
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 24036  發表于: 2014-07-12
回 leoleo_leoleo 的帖子
leoleo_leoleo:呢两季最大得益系arsenal
上季皇马买bale,枪手得到ozil;今季巴塞买suarez,枪手得到sanchez (2014-07-12 11:44) 

發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 24037  發表于: 2014-07-12
回 leoleo_leoleo 的帖子
leoleo_leoleo:我等紧7500万英镑买一个大牌球员,好过热刺上季买几个球员,买贵又唔好用!
乱咁传紧既reus,di maria,benzema 都好
无拉拉念到买ibrahimovic ??32岁,唔$ .. (2014-07-12 11:53) 

ibrahimovic is impossible

佢而家除稅後300k 周薪..... 我地最貴都係即將減薪嘅gerrard.... 120k

我地一定唔會咁買人同埋直接俾d咁貴嘅人工, 況且, 我地根本都俾唔起 :(

而家realistically最希望係benzema + griezmann啦..... 不過睇個勢似係bony..... 唔知仲會加多一個邊個....
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 24038  發表于: 2014-07-12
回 posouth 的帖子
posouth:最關心都係果樣, 幾銀?
[表情]
蘇, thank you for the most amazing season!!! [表情] [表情] [表情]  (2014-07-12 09:52) 

£75m~~
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 24039  發表于: 2014-07-12
回 國球旗 的帖子
國球旗:[圖片] (2014-07-12 13:19) 

教授
Klopp Best XI. Thank you for all the memories in the last 9 years!!
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 24040  發表于: 2014-07-12
http://www.thisisanfield.com/2014/07/signing-wilfried-bony-bolster-liverpool-attacking-options/

有關bony, 太抗拒佢嘅歡迎一讀~~

以佢質素, 如果肯做sturridge後備, 同埋BR 時433 時41212 之下, 應該都會有足夠上陣機會俾佢, 當然希望買到更好啦, 不過有多個前鋒後備都唔係壞事, 況且sturridge又有d易傷

至於錢嘅野, 總之唔影響補充閘位嘅話就算啦~~
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 24041  發表于: 2014-07-13
every stat you need to know about bony: (stat 角度, 佢都唔係太差嘅)

passing stats:

shot stats:

離線TuNg
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 24042  發表于: 2014-07-13
回 sikingthegreat 的帖子
sikingthegreat:ibrahimovic is impossible
佢而家除稅後300k 周薪..... 我地最貴都係即將減薪嘅gerrard.... 120k
....... (2014-07-12 14:18) 

可能係remy
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 24043  發表于: 2014-07-13
回 TuNg 的帖子
TuNg:可能係remy [表情] (2014-07-13 02:46) 

講真, 我覺得打法上remy會比bony更適合
平平地10m唔使搵到件有返咁上下, 而又甘願做sturridge後備嘅人, 我覺得ok, 將d錢拎去upgrade下兩閘仲好~~ 如果真係用唔著, 留住先以後再用又得~~
好驚買d人返黎唔啱使....
離線謝拉傑
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 24044  發表于: 2014-07-14
如果Remy、Bony、Origi都係用黎後備,之後再買一件Big Name的話絕無問題。

3件要我揀,我都會揀Bony!

Big Name如果真係Reus...... J爆......