• 588082閱讀
  • 33877回復

◤紅軍研究所◢ - ☆ You'll Never Walk Alone ☆ 永不言敗! [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線K.B
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 24390  發表于: 2014-08-30
D波衫愈黎愈貴..

今年我仲未買

唔知買唔買好
離線魚蛋
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 24391  發表于: 2014-08-30
agger咁樣走真係
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 24392  發表于: 2014-08-30
回 魚蛋 的帖子
魚蛋:agger咁樣走真係[表情]  (2014-08-30 08:33) 

痴線, 點解咁早番丹麥!!? 佢想踼波大把球會想買!

我地啱啱先入番CL, 4個中堅叫ok夠腳, 走佢........
Klopp Best XI. Thank you for all the memories in the last 9 years!!
離線TuNg
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 24393  發表于: 2014-08-30
Liverpool FC ‏@LFC    13m
Liverpool can today confirm that @DanielAgger has completed a return to his former team, Brondby #YNWADaniel

本帖提到的人: @LFC
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 24394  發表于: 2014-08-30

YFF 已死!!這是 Fantrax 的新時代!!
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 24395  發表于: 2014-08-30
賣走佢都算,都同佢搵住好人家哎⋯⋯⋯⋯

宜家感覺真係好似累左佢咁⋯⋯⋯⋯

離線TuNg
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 24396  發表于: 2014-08-30
回 freezefox 的帖子
freezefox:賣走佢都算,都同佢搵住好人家哎⋯⋯⋯⋯
宜家感覺真係好似累左佢咁⋯⋯⋯⋯ (2014-08-30 19:26) 

好似話佢唔想去其他球隊
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 24397  發表于: 2014-08-30
回 TuNg 的帖子
TuNg:好似話佢唔想去其他球隊 (2014-08-30 19:28) 

如果係咁我仲更加心UP!

離線reve
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 24398  發表于: 2014-08-30
Agger...喊包
希望以後佢會返黎,任何形式都好,YNWA
keep walking, keep scoring, let's do it again!!! YNWA
離線05cw2
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 24399  發表于: 2014-08-30
超級傷心,極度無奈………
離線Gabriel
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 24400  發表于: 2014-08-30
離線魚蛋
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 24401  發表于: 2014-08-30
回 TuNg 的帖子
TuNg:好似話佢唔想去其他球隊 (2014-08-30 19:28) 

近幾年得副隊一個可以打到退休 人情味無晒
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 24402  發表于: 2014-08-31
回 魚蛋 的帖子
魚蛋:近幾年得副隊一個可以打到退休 人情味無晒  (2014-08-30 20:49) 

我覺得呢單轉會正正體驗到我地好有人情味.....

佢講過英超其他球會佢唔會join, 佢講(暗示)過只有barca先會令佢考慮離開liverpool, 所以佢未必係一般足球員咁, 咁有野心 / 咁向錢看. 呢d咁loyal嘅球員, 咁family-man, 現今球壇已經好少有, 所以唔應該以其他普通足球員嘅角度去睇佢.

而結果barca冇bid, 我地又喺俾唔到正選機會佢之下, 俾佢以超低價重返母會brondby.... 以brondby嘅財力, 唔係我地放行邊有可能買到, 而且agger返去, 都要減80%+ 人工, 證明agger自己本身都係想返去的, 否則唔可能接受咁嘅條件

佢而家應該踢唔到一整季頂級嘅比賽, 返去brondby踢, 對佢家庭係最好, 又可以keep住有波踢, 延長球員生涯, 又繼續有能力入選國家隊, 如果係第二d球會, 死留住個咁有級數咁有份量嘅球員做後備有咩唔好?

同之前kelly個case一樣 (其他隊都會因為佢青訓嘅status死留住佢), 我地會願意以低價放出俾球員去一隊有實力 / 俾到出場機會佢嘅球隊, 而唔係以金錢考慮行先, 對球員長遠發展絕對係好事
離線呀威
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 24403  發表于: 2014-08-31
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 24404  發表于: 2014-08-31
傳聞今晚正選陣容

Mingolet, Manquillo, Lovren, Sakho, Moreno, Gerrard, Henderson, Allen, Markovic, Sturridge, Sterling

正呀~~ 搵markovic試下dier有幾勁~~ high pressing就等sterling同markovic黎破啦~~