• 588001閱讀
  • 33876回復

◤紅軍研究所◢ - ☆ You'll Never Walk Alone ☆ 永不言敗! [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線reve
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 24615  發表于: 2014-09-24
回 freezefox 的帖子
freezefox:之前聯賽無端端收起史0 ,又話要保護佢又話驚佢攰。攪到自己痛失三分。宜家杯賽反而走去出佢………仲要佢打足全場…………
真係唔知羅SIR 點諗………[表情] [表情] [表情] [表情] [表情]  (2014-09-24 10:25) 

今年旨在有杯拎
keep walking, keep scoring, let's do it again!!! YNWA
離線Zxen
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 24616  發表于: 2014-09-25
回 sikingthegreat 的帖子
sikingthegreat:同埋佢有膽色, 肯起腳, 可以直接俾到威脅, 真係好希望可以俾到機會佢 (2014-09-24 22:53) 

在Coutinho伤/没状态下更该用他..
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 24617  發表于: 2014-09-25
回 Zxen 的帖子
Zxen:在Coutinho伤/没状态下更该用他.. (2014-09-25 00:55) 

希望啦, 除非已跟milan簽pre-contract agreement的傳聞屬實....
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 24618  發表于: 2014-09-27
贏熱刺之後第一場踼得似樣, 咁樣輸一球非戰之罪, 我地都射咗唔少呢D 50-50波, 係無一球食得咁應. 巴神個球中眉彈走, 愛記個球彈入

YNWA!! Keep住去!
Klopp Best XI. Thank you for all the memories in the last 9 years!!
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 24619  發表于: 2014-09-27
回 posouth 的帖子
posouth:贏熱刺之後第一場踼得似樣, 咁樣輸一球非戰之罪, 我地都射咗唔少呢D 50-50波, 係無一球食得咁應. 巴神個球中眉彈走, 愛記個球彈入
YNWA!! Keep住去! (2014-09-27 22:11) 

尾段墜得太後啦。愛華頓本來都無咩攻勢。但尾段我地放棄反擊,禁區外全部係人地既人。無論解圍幾多次都仲係比番個波人地,埋下失波伏線⋯⋯⋯

YFF 已死!!這是 Fantrax 的新時代!!
離線Zxen
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 24620  發表于: 2014-09-27
我知道BR年轻,试阵要时间, 但我想看到一场场的胜利~
離線K.B
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 24621  發表于: 2014-09-28
freezefox:尾段墜得太後啦。愛華頓本來都無咩攻勢。但尾段我地放棄反擊,禁區外全部係人地既人。無論解圍幾多次都仲係比番個波人地,埋下失波伏線⋯⋯⋯ (2014-09-27 22:54) 

120%同意

重點係愛華頓本身係無咩攻勢
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 24622  發表于: 2014-09-28
回 K.B 的帖子
K.B:120%同意
重點係愛華頓本身係無咩攻勢 (2014-09-28 00:12) 

根本愛華頓呢場打得十分差。中場斷纜多過咩。我地係無咩壓力下己經控制中場。

點解要將個控制權雙手拱讓比人?

離線K.B
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 24623  發表于: 2014-09-28
身邊有好多中立球迷都覺得巴神唔岩利物浦

我口果句會講: 佢都係打左幾場JE

心裡面就愈覺唔對路

佢真係好鍾意拉出黎 唔喜歡入禁區等 出黎拎波又唔會好似史毒咁打算舞返入去

而係左路CUT大位大大力BAN or 打算整個遠柱世界波 (但無次work)

係人都睇到巴神一出禁區 家下禁區係無人接應 試問點入到波呢..........................

佢咁踢法 要佢打單箭頭盞搞死自己

仲有林杖 買佢返黎 獲獲都後段後備換咁滯 好似今日咁 換黎做咩?

而如果巴神咁唔鍾意入禁區 點解唔放林杖企一企禁區呢? 抽走岩岩相識既拉蘭拿or馬高域其中一個好無呢?

特別係帶波個款幾似美斯既馬高域 佢係有料 但未適應英超下 暫時d決定做得幾差下 最近3場英超只得1分 領隊唔該真係好好檢討下
離線K.B
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 24624  發表于: 2014-09-28
freezefox:根本愛華頓呢場打得十分差。中場斷纜多過咩。我地係無咩壓力下己經控制中場。
點解要將個控制權雙手拱讓比人? (2014-09-28 00:14) 

大慨係因為淆底掛

無啦啦嘔返2分出黎感覺仲差過3分盡失俾西咸

生波進攻更加係完全無眼睇...........
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 24625  發表于: 2014-09-28
回 K.B 的帖子
K.B:大慨係因為淆底掛[表情]
無啦啦嘔返2分出黎感覺仲差過3分盡失俾西咸
....... (2014-09-28 00:23) 

另外周中扯得史0 太盡都係一個原因。佢下半場活力己經大減。尾段跑唔郁咁滯。如果尾段有佢,打反擊都夠做了。

今場我地D 反擊其實都唔夠快。

今場呢三分對我地黎講其實好重要⋯⋯⋯⋯⋯

離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 24626  發表于: 2014-09-28
回 K.B 的帖子
K.B:身邊有好多中立球迷都覺得巴神唔岩利物浦
我口果句會講: 佢都係打左幾場JE
心裡面就愈覺唔對路
....... (2014-09-28 00:18) 

其實巴神絕對岩我地用。我地有邊個可以做到佢既工作,係前鋒護到波?佢護球能力真係好強。有佢係前面停到個波,先可以將整個攻線推前。

今場佢都射左五六球,中籠既都有三球。其實係欠少少運者,入到第一球就會順的了。我對佢既比賽態度好欣賞喎。真係全心全意投入比賽中!

離線K.B
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 24627  發表于: 2014-09-28
freezefox:其實巴神絕對岩我地用。我地有邊個可以做到佢既工作,係前鋒護到波?佢護球能力真係好強。有佢係前面停到個波,先可以將整個攻線推前。
今場佢都射左五六球,中籠既都有三球。其實係欠少少運者,入到第一球就會順的了。我對佢既比賽態度好欣賞喎。真係全心全意投入比賽中! (2014-09-28 00:29) 

我都覺得其實佢同之前係有d唔同 脾氣亦好左d

起馬肯追波幫手迫搶 有下係右路俾3,4個圍住都hold到個波係好好既

但係真係希望佢多d入禁區 打單箭頭 佢唔入禁區真係唔知邊個係禁區

佢係禁區入面既威脅力我相信效果會比浮游禁區邊好 特別係我地打佢一個前鋒
離線K.B
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 24628  發表于: 2014-09-28
freezefox:另外周中扯得史0 太盡都係一個原因。佢下半場活力己經大減。尾段跑唔郁咁滯。如果尾段有佢,打反擊都夠做了。
今場我地D 反擊其實都唔夠快。
....... (2014-09-28 00:26) 

打比戰 最後嘔左2分出黎都唔好話唔損士氣

其實主場對維拉作客西咸呢d波對我地爭前4其實都好好好重要

六分全失呢場又咁...唉
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 24629  發表于: 2014-09-28
回 K.B 的帖子
K.B:我都覺得其實佢同之前係有d唔同 脾氣亦好左d
起馬肯追波幫手迫搶 有下係右路俾3,4個圍住都hold到個波係好好既
....... (2014-09-28 00:54) 

希望史毒出番黎之後情況會有所改善。