• 587997閱讀
  • 33876回復

◤紅軍研究所◢ - ☆ You'll Never Walk Alone ☆ 永不言敗! [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線呀威
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 24645  發表于: 2014-10-02
呢隊 Basel 真係唔勁,如果係曼城、阿仙奴、車仔對佢地,起碼入到三球,不過我地實在太廢,冇人識射波,成隊波氣氛差,出多d 波仔拉蘭拿古仔啦,起碼有火先
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 24646  發表于: 2014-10-02
無眼睇 落後就神早入林拔啦 ……巴神打單前 真係唔掂 唉……
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 24647  發表于: 2014-10-02
回 呀威 的帖子
呀威:又一球啦 sterling,今晚幫佢整個失誤片都可以整成分鐘 (2014-10-02 04:20) 

咁大鑊? 真係無貨了........
Klopp Best XI. Thank you for all the memories in the last 9 years!!
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 24648  發表于: 2014-10-02
又輸波
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 24649  發表于: 2014-10-02
sterling如果係之前fit嗰時, coutinho今場起碼2-3個assists了
可能佢都累了.....
同埋之前咁多場咁好表現, 有回落都可以理解
19歲仔就要背負成隊嘅重擔實在太多...

balo頭兩分鐘分右邊嗰球幾好, 可惜之後又開始hold太耐先俾 / 直情唔俾.... 其實咁踢唔係錯, 只不過真係同我地嘅踢法唔夾.... 係咁俾人foul都好慘.... 希望sturridge快d出返黎, 有sturridge會幫到佢好多

又輸死球..... skrtel 又係望人唔望波, 頂得唔夠清脆, 然後lovren.... 背住個波, 再甩埋人.... 場場都輸死球, 真係要快d執返好..... 中場唔夠防守力, 對面其實都已經唔算好強, 但都好幾次突破我地防線..... 一個8號仔都夠贏我地成條中場....

下場再唔贏, 真係不敢想像
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 24650  發表于: 2014-10-02
点解唔用suso
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 24651  發表于: 2014-10-02
羅sir 用人有d剛複自用feel,一係就機會比都唔比下,換人都好似雲格咁換黎換佢又係指定果幾個
離線TuNg
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 24652  發表于: 2014-10-02
回 leoleo_leoleo 的帖子
leoleo_leoleo:点解唔用suso (2014-10-02 15:45) 

suso好似傷左要抖幾個月
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 24653  發表于: 2014-10-04
回 leoleo_leoleo 的帖子
leoleo_leoleo:点解唔用suso (2014-10-02 15:45) 

傷了, groin injury, 黎緊兩個月應該見佢唔到....
離線reve
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 24654  發表于: 2014-10-05
終於贏波
不過我無睇
keep walking, keep scoring, let's do it again!!! YNWA
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 24655  發表于: 2014-10-05
回 sikingthegreat 的帖子
sikingthegreat:sterling如果係之前fit嗰時, coutinho今場起碼2-3個assists了
可能佢都累了.....
同埋之前咁多場咁好表現, 有回落都可以理解
19歲仔就要背負成隊嘅重擔實在太多...
....... (2014-10-02 14:53) 

贏咗, 不過傳中波繼續驚, 起碼兩次輸得, 只係對方把握唔到. 唔計佢地好彩獲判十二碼都可能係二比二打和
Klopp Best XI. Thank you for all the memories in the last 9 years!!
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 24656  發表于: 2014-10-05
回 posouth 的帖子
posouth:贏咗, 不過傳中波繼續驚, 起碼兩次輸得, 只係對方把握唔到. 唔計佢地好彩獲判十二碼都可能係二比二打和 (2014-10-05 00:08) 

冇錯, 上季係block唔到人地d傳中, 傳到入黎又成日俾人頂到
而家block到d, 但傳到入黎嗰d依然都係要驚.....

好驚sakho個injury係假.... 好驚佢俾人迫走....
有時可能略嫌佢太高章, 但佢起碼唔會禁區內輸header俾人同走甩人俾人空晒咁頂.... lovren我真係有d驚..... skrtel冇事起上黎好掂, 但間唔中就會突然sort左....

中間見到lallana個狀態開始返黎, 好值得開心.

前面sterling正如歐聯觀察所得, 真係累了, 爆唔到人地同埋單刀嗰球推唔順個波.... 真係要抖下了

man of the match我俾henderson, 防守, 走動, 助攻, 入球, 領導能力 咩都有齊, 93min鬧隊長唔去角球旗嗰下好正

不過點都好, international break之前起碼拎返3分先, 咁形勢都好返d, 呢兩個禮拜可以俾BR諗下有咩要調整, 同埋俾sturridge, allen, can康復

仲有, 最後15min push返gerrard上攻中位幾唔錯~~
離線隨風
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 24657  發表于: 2014-10-05
回 sikingthegreat 的帖子
sikingthegreat:冇錯, 上季係block唔到人地d傳中, 傳到入黎又成日俾人頂到
而家block到d, 但傳到入黎嗰d依然都係要驚.....
好驚sakho個injury係假.... 好驚佢俾人迫走....
....... (2014-10-05 00:41) 

我都覺最後推番隊長打攻中算係一個幾成功既試陣。

擺佢係後面,其實跑動一樣多,仲要失左位就即刻要中堅補位。

依家擺番佢打攻中,打番個鑽石型中場,見到佢中前場串連比直線仲好有功架,而且失左位後面有兩個跑動多既Hendo同Lallana補位。
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 24658  發表于: 2014-10-05
回 隨風 的帖子
隨風:我都覺最後推番隊長打攻中算係一個幾成功既試陣。
擺佢係後面,其實跑動一樣多,仲要失左位就即刻要中堅補位。
....... (2014-10-05 00:46) 

而且佢有一下同balo夾到, 以佢之前夾到crouch同torres嘅track record黎睇, 真係希望BR呢下係真心想嘗試睇下有冇可能將gerrard安排喺較前位置, 一方面可能有助激活balo, 另一方面我地戰術上都多個變化, 對面又難守左~~
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 24659  發表于: 2014-10-12
恭喜利物浦女队成功卫冕  

最后一轮,少车路士3分,少伯明翰1分成功反超前夺冠