• 587987閱讀
  • 33876回復

◤紅軍研究所◢ - ☆ You'll Never Walk Alone ☆ 永不言敗! [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線Zxen
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 24660  發表于: 2014-10-13
回 leoleo_leoleo 的帖子
leoleo_leoleo:恭喜利物浦女队成功卫冕  [表情] [表情]
最后一轮,少车路士3分,少伯明翰1分成功反超前夺冠  [表情] [表情] [表情] [表情] [表情] [表情] [表情]  (2014-10-12 23:01) 

發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 24661  發表于: 2014-10-15
leoleo_leoleo:恭喜利物浦女队成功卫冕  [表情] [表情]
最后一轮,少车路士3分,少伯明翰1分成功反超前夺冠  [表情] [表情] [表情] [表情] [表情] [表情] [表情]  (2014-10-12 23:01) 

成功反cup~~
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 24662  發表于: 2014-10-15
經過這一輪國際賽..... 傷兵又多了兩位.....
markovic - 保守估計三週
lovren - 約兩週

下週中對皇馬, 我地中堅pairing好可能會係skrtel + kolo....
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 24663  發表于: 2014-10-15
回 sikingthegreat 的帖子
sikingthegreat:經過這一輪國際賽..... 傷兵又多了兩位.....
markovic - 保守估計三週
lovren - 約兩週
下週中對皇馬, 我地中堅pairing好可能會係skrtel + kolo....[表情] [表情]  (2014-10-15 01:14) 

markovic 好似无事,他自己post ready for Albania match

sahko 肯定唔会再用?
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 24664  發表于: 2014-10-15
leoleo_leoleo:markovic 好似无事,他自己post ready for Albania match
sahko 肯定唔会再用? (2014-10-15 09:24) 

sahko 傷左, 要抖2 weeks
唔會咁快棄用嘅, 但睇黎都會係後備....

不過人地france vice-captain, psg captain.... 一個法國人放棄留喺自己母會做captain, 唔通係為左黎坐我地個bench咩..... 如果keep住係咁落去, 就算唔係christmas, 隨時季尾都叫走..... (傳roma對佢有興趣)

btw serbia同albania賽事腰斬, 對我地對markovic黎講都係好事
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 24665  發表于: 2014-10-17

雖然我唔係利迷

但真係要幫利記發聲

四星德國!!KING OF THE WORLD 2014

發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 24666  發表于: 2014-10-19
巴哥今日仲差過尋日既CC
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 24667  發表于: 2014-10-20
睇完尋日個陣,真係好失望。點解成隊波可以踢到咁無生氣?

另外,暫時睇,祖阿倫應該比CAN 更值得坐正選位置。LALALA 唔應該係前面停供應,佢先係應該墜後策劃個個。反而巴神就係咁墜後拎波,佢都墜埋後仲有邊個係前面接應?古天奴入左場之後,先見到有人做突破。有人推生個波。之前真係人人企定定係到等運到………

YFF 已死!!這是 Fantrax 的新時代!!
離線加歷查
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 24668  發表于: 2014-10-20
上半場好唔掂 人都炆

好鐘意古天樂 可惜狀態好唔穩定 踢正選既表現真係唔敢睇

尋晚就係佢一放直線跟住比sterling跑 個效果就出左黎

sterling派牌差 做返走位呢樣野最岩佢 e.g. 2:3果球佢走得真係好快 食正佢果範

其實大家覺得陳仔尋晚踢成點? 有D分心唔係幾留意到
離線加歷查
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 24669  發表于: 2014-10-20

星期三
離線K.B
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 24670  發表于: 2014-10-21
回 freezefox 的帖子
freezefox:睇完尋日個陣,真係好失望。點解成隊波可以踢到咁無生氣?
另外,暫時睇,祖阿倫應該比CAN 更值得坐正選位置。LALALA 唔應該係前面停供應,佢先係應該墜後策劃個個。反而巴神就係咁墜後拎波,佢都墜埋後仲有邊個係前面接應?古天奴入左場之後,先見到有人做突破。有人推生個波 .. (2014-10-20 11:27) 

你講既正正係我想講既所有

巴神方面 講過好多次 又鐘意拉後 又唔夠積極

我諗佢一定要聽赫臣同舒利亞賽後點講佢一萬次
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 24671  發表于: 2014-10-21
回 freezefox 的帖子
freezefox:睇完尋日個陣,真係好失望。點解成隊波可以踢到咁無生氣?
另外,暫時睇,祖阿倫應該比CAN 更值得坐正選位置。LALALA 唔應該係前面停供應,佢先係應該墜後策劃個個。反而巴神就係咁墜後拎波,佢都墜埋後仲有邊個係前面接應?古天奴入左場之後,先見到有人做突破。有人推生個波 .. (2014-10-20 11:27) 

上半场队长打攻中,明显地无活力,成个前场同后场无连接。换can落场打番防中反而好d,远传到位,中场c10可以连接,sterling,allen亦都打生左

enrique完全无态,两个失波都关他事。最差就连普通hold ball都被抢 (以前一个身位就hold住),当然耐无打比赛无态还可接受

johnshon line block shot 肯博,不错。
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 24672  發表于: 2014-10-21
回 K.B 的帖子
K.B:你講既正正係我想講既所有
巴神方面 講過好多次 又鐘意拉後 又唔夠積極
....... (2014-10-21 01:23) 

巴神之前我對佢都好支持。雖然入唔到波,但作賽態度係積極的。

但今場真係感覺到佢有少少鬥氣,甚至係HEA 踢。同隊友全無默契。咁多次浪費機會下,隊友仍然選擇信任佢,比波佢。佢就求求其其亂咁射。真係睇到好洩氣。

希望佢只係一場半場發波瘟,否則,佢係利記既前途真係係咁先…………

離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 24673  發表于: 2014-10-21
leoleo_leoleo:上半场队长打攻中,明显地无活力,成个前场同后场无连接。换can落场打番防中反而好d,远传到位,中场c10可以连接,sterling,allen亦都打生左
enrique完全无态, .. (2014-10-21 11:23) 

安歷基可能真係太耐無比賽了………感覺跌WATT 得好緊要………

發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 24674  發表于: 2014-10-21
回 加歷查 的帖子
[url=http://bbs.hkbff.net/u.php?username=加歷查]加歷查[/url]:[圖片]
星期三[表情]  (2014-10-20 13:16) 

歐聯之前三場對皇馬全勝同未失過波嘅紀錄..... 唔知仲保唔保得住呢