• 587988閱讀
  • 33876回復

◤紅軍研究所◢ - ☆ You'll Never Walk Alone ☆ 永不言敗! [復制鏈接]

上一主題 下一主題
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 24675  發表于: 2014-10-21
回 加歷查 的帖子
[url=http://bbs.hkbff.net/u.php?username=加歷查]加歷查[/url]:上半場好唔掂 [表情] 人都炆
好鐘意古天樂 可惜狀態好唔穩定 踢正選既表現真係唔敢睇
....... (2014-10-20 13:00) 

can..... 以新人+初到英超黎講, 表現普通啦

上半場真係好恐怖..... 可能係近幾年其中一個最差嘅45mins.....

中場can + gerrard + hendo 冇一個可以拎波轉身, 前面又冇活力, 對面又3中堅, 所以完全搞唔掂.... 反而後防唔知搞乜..... 人地zamora踢到成個ibrahimovic咁.....

再次證明coutinho重要性, 佢入左黎, 創造力, 運球, 同俾support balotelli 呢三點都幫到好多, 如你所講, 最緊要係keep到, 之前就冇態, 希望呢場係佢回勇嘅跡象啦....
離線reve
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 24676  發表于: 2014-10-21
系公司OT緊,希望一陣可以返屋企訓一陣先睇大戰,如果唔係實miss

我希望今晚隊波可以爭氣!!
keep walking, keep scoring, let's do it again!!! YNWA
離線TuNg
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 24677  發表于: 2014-10-21
回 reve 的帖子
reve:系公司OT緊,希望一陣可以返屋企訓一陣先睇大戰,如果唔係實miss[表情]
我希望今晚隊波可以爭氣!![表情]  (2014-10-21 22:11) 

唔係聽晚咩
離線Zxen
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 24678  發表于: 2014-10-22
是明晚...但Livescore不知为什么把明天的赛事排前...搞到我也以为是今晚...
離線reve
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 24679  發表于: 2014-10-22

keep walking, keep scoring, let's do it again!!! YNWA
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 24680  發表于: 2014-10-23

離線reve
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 24681  發表于: 2014-10-23
正路!!
離線Doublelift
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 24682  發表于: 2014-10-23
20m LOLvren
離線reve
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 24683  發表于: 2014-10-23
半場就咁三球。。

第一球無野講,C朗個人質素問題。
第二球後柱失位,奇怪,moreno之前系禁區外的,跟住右閘gj守佢個左閘位,跟住失後柱,最厲害系benz頂得咁神。
第三球就真係輸漏氣,米格應該封死個波的。。

頭二十分鐘press得幾好,但係一開始無氣皇馬就黎料,皇馬後場真係出奇地穩陣。。好驚

古仔最後都中柱,命運∼

下半場會唔會黎個istanbul?
keep fighting
YNWA
離線reve
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 24684  發表于: 2014-10-23
回 Doublelift 的帖子
Doublelift:20m LOLvren (2014-10-23 03:31) 

你好∼利迷?
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 24685  發表于: 2014-10-23
回 reve 的帖子
reve:半場就咁三球。。
第一球無野講,C朗個人質素問題。
第二球後柱失位,奇怪,moreno之前系禁區外的,跟住右閘gj守佢個左閘位,跟住失後柱,最厲害系benz頂得咁神。
第三球就真係輸漏氣,米格應該封死個波的。。
....... (2014-10-23 03:36) 

Ancelotti 下令唔比庆祝
離線魚蛋
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 24686  發表于: 2014-10-23
慘不忍睹… 古天奴中柱果吓我都嘆左一口氣

希望下半場俾返d士氣波
離線Zxen
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 24687  發表于: 2014-10-23
0-3.......   好想看到斗志和改变...
離線reve
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 24688  發表于: 2014-10-23
回 leoleo_leoleo 的帖子
leoleo_leoleo:Ancelotti 下令唔比庆祝 (2014-10-23 03:40) 

鏡頭影住佢果下,唔知佢係咪諗緊:“咦,又係三比零?!”
離線reve
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 24689  發表于: 2014-10-23
換走咗巴神,啦啦啦入替!