• 587967閱讀
  • 33876回復

◤紅軍研究所◢ - ☆ You'll Never Walk Alone ☆ 永不言敗! [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線K.B
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 24765  發表于: 2014-11-24
回 freezefox 的帖子
freezefox:照計羅SIR 無咩者。同球員關係應該唔太差架。點解無端端想趕佢走? (2014-11-24 10:13) 

可信性又唔大

我睇相 睇片 見領隊同球員都好有講有笑架............
離線K.B
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 24766  發表于: 2014-11-25
freezefox:林拔係有心的!拉拉拉都係!所以其實真係唔明點解林拔踢得咁少,拉拉拉場場第一個換走。點睇佢都唔係最快無體力個個。
史達寧其實更應該換出。唔係話佢無心,實在係發揮唔到應有效果。佢要人分波比佢走位先發揮到佢長處。佢唔係個D逢人過人既類型。身型單薄得太緊要了。擔一擔 .. (2014-11-24 16:01) 

師兄所講既都係我想講既

就連水晶宮隊長賽後都話利物浦球員全無信心

無信心 +上領隊決定非常值得商榷

愈打就愈無鬥志.................
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 24767  發表于: 2014-11-25
回 K.B 的帖子
K.B:師兄所講既都係我想講既
就連水晶宮隊長賽後都話利物浦球員全無信心
....... (2014-11-25 00:02) 

雖然我唔想承認⋯⋯⋯但似乎隊長係關鍵⋯⋯⋯

YFF 已死!!這是 Fantrax 的新時代!!
離線隨風
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 24768  發表于: 2014-11-25
freezefox:雖然我唔想承認⋯⋯⋯但似乎隊長係關鍵⋯⋯⋯ (2014-11-25 00:54) 

依一刻的寧願叫Lallana做隊長,希望係前場係肯走肯搏。
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 24769  發表于: 2014-11-25
回 隨風 的帖子
隨風:依一刻的寧願叫Lallana做隊長,希望係前場係肯走肯搏。[表情] (2014-11-25 13:32) 

唔係想賴落隊長到。上季隊長拉後呢個打法係WORK 的。但今季明顯地,真係唔WORK!咁就要變通下。

隊長在場,你一定要配個跑得搶得既係佢隔離,宜家一個祖阿倫或CAN 再搭件軒神,三個工兵型既中場,令到成隊波創造力跌到新低。係隊長會間唔中比D 長傳出黎係叫有少少威脅(但準繩度都已經不大如前了),其他兩個完全造唔到波。後面三件同中間呢三件永遠都係橫傳同後傳,個波轉黎轉去就係轉唔到出去。

好啦,到轉到出去,個個一定係古天奴。全世界都識守你啦。仲要古天奴拎到波個陣,你見唔到有幾多個隊友係會走位的。個個都原地企。古天奴HOLD 定個波,望幾望,又係要自己衝。因為實在係無人可以比。再唔係就加入橫傳大軍。齊齊橫傳。所以宜家要防守利物浦,真係易過借火。我地比哂時間人地返位。比哂時間人地人釘人。你見到我地拎親波,完全無空位的。人地拎波呢?就周圍都係空位。

無計架啦。要大變。要打番最簡單最直接既波。就算係打番442 都好過宜家。出波連尼同林拔。中間拉雲拿、古天奴、軒達臣,至於第四件出邊個就睇到時需要。CAN 又好,祖阿倫又好,史寧也好。變一變陣希望可以回復番正軋再慢慢執過。唔係場場三分三分咁輸,仲可以輸多幾多場?

YFF 已死!!這是 Fantrax 的新時代!!
離線加歷查
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 24770  發表于: 2014-11-25
我都唔明點解成日都出唔足lalala 又唔係唔夠氣 之前睇過d數據 明明佢既動跑係好多好多
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 24771  發表于: 2014-11-26
回 加歷查 的帖子
[url=http://bbs.hkbff.net/u.php?username=加歷查]加歷查[/url]:我都唔明點解成日都出唔足lalala 又唔係唔夠氣 之前睇過d數據 明明佢既動跑係好多好多[表情]  (2014-11-25 15:09) 

最差态sterling竟然留成场。

發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 24772  發表于: 2014-11-27
聽講一陣lucas, kolo toure有正選~~
咁應該可以唔使輸
如果deeplying嗰pair 係lucas 搭住can 真係冇得輸~~
離線TuNg
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 24773  發表于: 2014-11-27
極速失波
離線reve
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 24774  發表于: 2014-11-27
lucas is back
keep walking, keep scoring, let's do it again!!! YNWA
離線reve
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 24775  發表于: 2014-11-27
反領先
hendo跑死good finishing,sterling靚 A
keep walking, keep scoring, let's do it again!!! YNWA
離線reve
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 24776  發表于: 2014-11-27
仲有十分鐘唔該頂住到半場先
離線reve
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 24777  發表于: 2014-11-27
半場領先 2-1
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 24778  發表于: 2014-11-27
中間穩陣左好多, 差唔多冇俾人俾穿過~~
同埋後防開始搓上去唔會咁容易俾長傳失, 多個人現身之餘, d傳球選擇都好左好多, 雖然組織起黎冇之前咁快, 但至少似樣好多!! 一早應該要變成咁啦, 起碼穩陣d, 唔好頹落去, 打返起, 先再諗進攻點整靚佢~~
離線reve
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 24779  發表于: 2014-11-27
回 sikingthegreat 的帖子
sikingthegreat:中間穩陣左好多, 差唔多冇俾人俾穿過~~
同埋後防開始搓上去唔會咁容易俾長傳失, 多個人現身之餘, d傳球選擇都好左好多, 雖然組織起黎冇之前咁快, 但至少似樣好多!! 一早應該要變成咁啦, 起碼穩陣d, 唔好頹落去, 打返起, 先再諗進攻點整靚佢~~ (2014-11-27 04:34) 

Yes!
雖然好“笨”,但係穩陣好多,唔會慌失失。