• 587900閱讀
  • 33876回復

◤紅軍研究所◢ - ☆ You'll Never Walk Alone ☆ 永不言敗! [復制鏈接]

上一主題 下一主題
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 25065  發表于: 2015-06-24
離線reve
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 25066  發表于: 2015-06-24

keep walking, keep scoring, let's do it again!!! YNWA
離線Zxen
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 25067  發表于: 2015-06-24
離線羅力亞
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 25068  發表于: 2015-06-25

YFF:12-13:499 13-14:217 14-15:215 Fantrax:15-16:3 16-17:20 17-18:3 18-19:18 19-20:7 21-22: 9 22-23: 3 FPL 2018-19:94638 2019-20:98734 2020-21:8005
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 25069  發表于: 2015-06-26
新11號, 又係一個紋身仔

Klopp Best XI. Thank you for all the memories in the last 9 years!!
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 25070  發表于: 2015-06-26
呢個都可以比到D 期望過我地。

YFF 已死!!這是 Fantrax 的新時代!!
離線謝拉傑
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 25071  發表于: 2015-06-29
巴卡無左,唔好追賓迪基唔該......
離線Gabriel
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 25072  發表于: 2015-06-29
回 謝拉傑 的帖子
謝拉傑:巴卡無左,唔好追賓迪基唔該...... (2015-06-29 12:58) 

x2
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 25073  發表于: 2015-06-29
回 Gabriel 的帖子
Gabriel:x2[表情] (2015-06-29 13:12) 

X3

離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 25074  發表于: 2015-07-02
温習下先, Firmino上季精華.

https://www.youtube.com/watch?v=Dn3wTQ7ZLZ4

真係有少少阿蘇影子, 對腳好快, 好機會主義者. 不過無咁獨食, 好期待佢同古仔的合作!

[ 此帖被posouth在2015-07-02 10:21重新編輯 ]
Klopp Best XI. Thank you for all the memories in the last 9 years!!
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 25075  發表于: 2015-07-02
回 posouth 的帖子
posouth:温習下先, Firmino上季精華. [表情]
https://www.youtube.com/watch?v=Dn3wTQ7ZLZ4
....... (2015-07-02 10:07) 

頭先見你無POST 條LINK 出黎,仲想問你攞添。

離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 25076  發表于: 2015-07-02
posouth:温習下先, Firmino上季精華. [表情]
....... (2015-07-02 10:07) 

睇完精華,對佢既信心又大左。

有腳法有速度呢D 唔在講,我最開心既,係見到佢好有團隊精神,完全唔獨食,好肯造就隊友。

如果史毒唔再受傷患困擾,拍住佢同古天奴,都咪話唔令人期待呀。

離線謝拉傑
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 25077  發表于: 2015-07-02
利記成功轉型為修記2隊,可喜可賀..................................
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 25078  發表于: 2015-07-03
回 freezefox 的帖子
freezefox:睇完精華,對佢既信心又大左。
有腳法有速度呢D 唔在講,我最開心既,係見到佢好有團隊精神,完全唔獨食,好肯造就隊友。
....... (2015-07-02 10:55) 

史毒應該開季都未得, Firmino又好似唔係單箭個style, 都係要多另一件前鋒. 唔想再上季咁, 460陣, 後備就擺三件前鋒.

話時話, Lambert算唔算死係羅sir手中? 講真Borini同巴神兩個無正好合理, 但Lambert真係機會好少, 今個暑假清走佢的話好唔抵.
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 25079  發表于: 2015-07-04
posouth:史毒應該開季都未得, Firmino又好似唔係單箭個style, 都係要多另一件前鋒. 唔想再上季咁, 460陣, 後備就擺三件前鋒.
話時話, Lambert算唔算死係羅sir手中? 講真Borini同巴神兩個無正好合理, 但Lambert真係機會好少, 今個暑假清走佢的話好唔抵.
[表情]  (2015-07-03 06:55) 

林拔當然係死係羅SIR 手中。就好似當年羅比堅尼死係賓賓手中………

兩個都視利物浦為自己愛隊既球員,以為加盟利物浦係圓夢,點知最後變成惡夢………

波連尼就可以話死係自己手中。季初已經叫佢走,佢都唔肯走。如果留係新特蘭,咪唔駛攪成咁囉。