• 587868閱讀
  • 33876回復

◤紅軍研究所◢ - ☆ You'll Never Walk Alone ☆ 永不言敗! [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 25245  發表于: 2015-11-27
回 freezefox 的帖子
freezefox:尋晚個場打得好好呀! (2015-11-27 10:40) 

出線鳥, 32強!

米神果下真係發神經, hold住個波成22秒, 球證無辦法唔吹你. 不過Benteke好好form, 入個球同下半場比人rule out個球都好靚. 最後一場可以踼風流波了
Klopp Best XI. Thank you for all the memories in the last 9 years!!
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 25246  發表于: 2015-11-30
終於係主場win 番次了………不過羸得唔算清脆。中場無左古天奴的確係好大問題。

軒達臣同史毒都開始可以落場了。黎緊點樣分配戰力會變成最重要既課題。

YFF 已死!!這是 Fantrax 的新時代!!
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 25247  發表于: 2015-11-30
freezefox:終於係主場win 番次了………不過羸得唔算清脆。中場無左古天奴的確係好大問題。
軒達臣同史毒都開始可以落場了。黎緊點樣分配戰力會變成最重要既課題。 (2015-11-30 10:10) 

返得黎係時候, 12月好需要用人
Klopp Best XI. Thank you for all the memories in the last 9 years!!
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 25248  發表于: 2015-12-03
呢次真係堅過石堅, 6:1贏修咸. 4強仲要抽到Stoke, 盃賽有機
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 25249  發表于: 2015-12-03
不得了啦!不得了啦!連班副選都被高普打起了!

史毒一出黎就有入波!連奧歷治都打番起!高普有冇咁神呀?

離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 25250  發表于: 2015-12-03
回 posouth 的帖子
posouth:呢次真係堅過石堅, 6:1贏修咸. 4強仲要抽到Stoke, 盃賽有機
[表情] [表情]  (2015-12-03 07:53) 

修咸頓仲要係全數正選上陣,丁多都無留力!反而我地無古天奴,無軒達臣,出奧歷治、祖阿倫幾個副選,仲要史毒岩岩傷好!

呢場波真係可以證明今次係堅反彈了!唔係虛火了!

離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 25251  發表于: 2015-12-03
freezefox:修咸頓仲要係全數正選上陣,丁多都無留力!反而我地無古天奴,無軒達臣,出奧歷治、祖阿倫幾個副選,仲要史毒岩岩傷好!
呢場波真係可以證明今次係堅反彈了!唔係虛火了![表情] (2015-12-03 09:55) 

係時侯聯賽狂追分, 死亡上半季已過, 6場作客對叫做Top 7, 2贏3和1負, 絶對收貨.

史毒回歸最開心, 第一球窄角度我覺得50-50機會都冇, 咁都攪掂. 有排玩!!
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 25252  發表于: 2015-12-03
回 posouth 的帖子
posouth:係時侯聯賽狂追分, 死亡上半季已過, 6場作客對叫做Top 7, 2贏3和1負, 絶對收貨.
史毒回歸最開心, 第一球窄角度我覺得50-50機會都冇, 咁都攪掂. 有排玩!!
[表情] [表情]  (2015-12-03 10:21) 

年底前,有機會同熱刺爭前四,睇下熱刺個邊會唔會失分了。

離線英俊
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 25253  發表于: 2015-12-03
希望今個星期日可以整多場0:6
離線加歷查
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 25254  發表于: 2015-12-03
回 英俊 的帖子
英俊:希望今個星期日可以整多場0:6[表情]  (2015-12-03 16:07) 

利物浦邊有得咁易估
離線英俊
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 25255  發表于: 2015-12-03
回 加歷查 的帖子
[url=http://bbs.hkbff.net/u.php?username=加歷查]加歷查[/url]:利物浦邊有得咁易估[表情] (2015-12-03 18:42) 

踢法上面應該岩踢,膠輪玩控球在腳,,高普D高速反擊應該完爆

其實高普教咗咁多場剩係輸比精工就知其實柏祖呢D舊英式高Q大棍踢法高普係唔識打

但係對住D鍾意控球在腳既球隊高普真係當食菜咁食
離線謝拉傑
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 25256  發表于: 2015-12-04
freezefox:不得了啦!不得了啦!連班副選都被高普打起了!
史毒一出黎就有入波!連奧歷治都打番起!高普有冇咁神呀? (2015-12-03 09:54) 

一個入2球,一個入3球,癲左......
離線加歷查
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 25257  發表于: 2015-12-06
回 英俊 的帖子
英俊:踢法上面應該岩踢,膠輪玩控球在腳,,高普D高速反擊應該完爆
其實高普教咗咁多場剩係輸比精工就知其實柏祖呢D舊英式高Q大棍踢法高普係唔識打
....... (2015-12-03 22:01) 

真係好難講

你以為前列分子全部失分 利有機會既話

你就中伏了利通常就會出事
離線加歷查
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 25258  發表于: 2015-12-07
話左
離線TuNg
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 25259  發表于: 2015-12-07
回 加歷查 的帖子
[url=http://bbs.hkbff.net/u.php?username=加歷查]加歷查[/url]:話左[表情]  (2015-12-07 01:53) 

benteke+費明奴+ibe根本完全唔夾又無態