• 10660閱讀
  • 367回復

島主開心快樂陣 - wk2 [復制鏈接]

上一主題 下一主題
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 240  發表于: 2012-08-24
回 sikingthegreat 的帖子
sikingthegreat:
講真, 雙方都有份.... 高層又好, rvp自己又好....

agree, 隊長投敵本身係不知所謂, 會方又真係放佢走, 露出有錢乜都得既衰樣.....整件事真係令人失望到頂點......

連鎖效應係, 想走既只要扭計, 會方就冇你乎, 隊波仲點會有士氣??.....

如果件事調轉o係mu發生, 我唔信saf 會肯俾佢黎...............士氣同尊嚴係自己辛苦建立, 可惜近年只係不斷自毀.......
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 241  發表于: 2012-08-24
回 十六號前峰 的帖子
十六號前峰:
cech
ivan chico vidic
cazorla michu pienaar xxx
tevez hazard lambert
.......

<15蚊mf, 我會考慮:
J. McCleanSunderlandMidfielder12.62
A. TaarabtQPRMidfielder13.36
離線bbq903
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 242  發表于: 2012-08-24
回 icemanbergkamp 的帖子
icemanbergkamp:<15蚊mf, 我會考慮:
J. McCleanSunderlandMidfielder12.62
A. TaarabtQPRMidfielder13.36
 (2012-08-24 01:03) 

McClean  正野 , 感覺上gunter 睇唔住佢
離線bbq903
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 243  發表于: 2012-08-24
好消息 !

kaboul is a doubt for Saturday with a knee injury . Vertonghen have a chance to make a debut .

Koscielny rule out of the trip .  

不過可能唔係壞事, stoke 最強都係高空攻勢. merteasacker 應該唔會輸得去邊 .
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 244  發表于: 2012-08-24
我係資訊版都見三狐POST 左呢個消息上黎。今周後防又鎖定一個了。

YFF 已死!!這是 Fantrax 的新時代!!
離線bbq903
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 245  發表于: 2012-08-24
回 freezefox 的帖子
freezefox:我係資訊版都見三狐POST 左呢個消息上黎。今周後防又鎖定一個了。 (2012-08-24 09:52) 

但我都暫時想緊放唔放 ivanovic  

ivanovic / chico / vidic / vertonghen  4揀 3
離線迪克
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 246  發表于: 2012-08-24
回 bbq903 的帖子
bbq903:但我都暫時想緊放唔放 ivanovic  [表情]
ivanovic / chico / vidic / vertonghen  4揀 3 (2012-08-24 10:01) 

CHICO咩料??
我都係呢4個揀3個。
只愛足球
離線bbq903
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 247  發表于: 2012-08-24
回 迪克 的帖子
迪克:CHICO咩料??
我都係呢4個揀3個。 (2012-08-24 10:03) 

今屆佢好似上屆 保頓 o個個甘,  變成blk shot 皇
離線迪克
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 248  發表于: 2012-08-24
bbq903:今屆佢好似上屆 保頓 o個個甘,  變成blk shot 皇  (2012-08-24 10:05) 

上屆無玩....邊個係甘....?
只愛足球
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 249  發表于: 2012-08-24
bbq903:但我都暫時想緊放唔放 ivanovic  [表情]
ivanovic / chico / vidic / vertonghen  4揀 3 (2012-08-24 10:01) 

同你個問題完全一樣!

VERTONGHEN 反而變成鐵膽!

伊雲升得太多,搶分能力亮麗,唔捨得放。最少今周唔捨得放。到下周再考慮是否硬食。

維迪身價吸引。曼聯長遠睇仍然係值得投資的。所以適合長線投資。今周唔買,下周你都係要買(除非今周佢又爆低分者……)

CHICO 本來都係一周貨色。面對伊雲、維迪呢D 星級球員。好難爭「正選」。但身價卻平一大截。要黎平衡番個陣容未尚不可。

所以關鍵係,究竟會唔會放伊雲。會既,今周先用V、I、C 組合,下周放I 入VIDIC,變成VIVC!

如果唔打算放伊雲,就索性將VIVI變成永久組合。放埋一邊唔理,直到再出現變數為止。
[ 此帖被freezefox在2012-08-24 10:10重新編輯 ]

離線bbq903
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 250  發表于: 2012-08-24
回 迪克 的帖子
迪克:上屆無玩....邊個係甘....? (2012-08-24 10:06) 

好似係叫韋特 wheater (我唔知有冇串錯 )
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 251  發表于: 2012-08-24
bbq903:今屆佢好似上屆 保頓 o個個甘,  變成blk shot 皇  (2012-08-24 10:05) 

一場者……未咁快可以下定論係話?

離線bbq903
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 252  發表于: 2012-08-24
回 freezefox 的帖子
freezefox:一場者……未咁快可以下定論係話? (2012-08-24 10:11) 

史雲斯話晒主場 惡晒 ,  cs 機會應該好大. 所以仍然考慮中  

我都有想過要名牌球隊  vertonghen+ vidic+ivanovic

但又要想想下場要放ivanovic , 但已經冇左低價 chico
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 253  發表于: 2012-08-24
bbq903:史雲斯話晒主場 惡晒 ,  cs 機會應該好大. 所以仍然考慮中  
我都有想過要名牌球隊  vertonghen+ vidic+ivanovic
....... (2012-08-24 10:14) 

如果你係一早決心放伊雲既,可以有兩個考慮:

1. 今周用維迪代伊雲;

2. 下周用維迪代伊雲:

兩個做法你都可以保住CHICO

離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 254  發表于: 2012-08-24
呢個時候,又係正副隊發生效用既時候啦。