• 14676閱讀
  • 421回復

WK5 -- 鬼影醫務所 [復制鏈接]

上一主題 下一主題
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 240  發表于: 2012-09-22
回 Rafer 的帖子
Rafer:咁 賓硬化, lallana, 占士摸lin信 3揀2呢?
仲有Bale 同 Sterling, 5揀2先岩 [表情]
 (2012-09-22 12:00) 

你個煩惱又同我一樣.... bale + sterling vs morrison + ben arfa~~

自己有冇心水先~~
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 241  發表于: 2012-09-22
回 alan1439 的帖子
alan1439:吾要dembele定defoe好????      defoe係偷價 (2012-09-22 12:01) 

放dembele啦, 中場太多option, d分未必落到dembele度....
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 242  發表于: 2012-09-22
回 ryan.hyh 的帖子
ryan.hyh:醫生,借問聲Butter同埋maicon用吾用得過呢?吾該哂∼ (2012-09-22 12:05) 

黎到重要賽事, 正路估計evra會打返正選....

maicon.... 睇落似有得出嘅, 但有zabaleta呢個選擇.... 真係唔知會唔會換出, 同埋咩時候換出....
離線skty
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 243  發表于: 2012-09-22
回 sikingthegreat 的帖子
sikingthegreat:bale, ben afa, sterling, morrison, berbatov..... 我一定要捨棄一兩個啊....
用bale, 就一定連帶用sterling, 問題變成放唔放berb去轉ben arfa / morrison
....... (2012-09-22 13:25) 

Wigan是这个赛季被referee罚球最多的球队.
Berbatov整整是Fulham的penalty taker...
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 244  發表于: 2012-09-22
回 雲尼士杜萊 的帖子
雲尼士杜萊:

• 施治車路士[圖片]遷移                (在12.69買入)

• ....... (2012-09-22 13:06) 

8蚊買個作客嘅fulham 後衛.... 唔抵玩....
    vertonghen都仲可以試試~~

如果你有兩個熱刺人, 咁睇你對佢地信心有幾大.... 如果唔夠大, 放一個轉newcastle中前場人吧~~
    發帖
    好友元
    貢獻值
    只看該作者 245  發表于: 2012-09-22
    回 skty 的帖子
    skty:请问硬化, 大災難的英文名是什么?
    还有, Oscar的出场机会高不高? 我想换Hazard去Oscar然后进Defoe. 我想用Defoe, Tevez, Berbatov.
    怎样看? (2012-09-22 13:10) 

oscar機會.... 很難說....
    估計傷出之下, 就算出得都會先放後備掛....
    但lampard又不可能場場踢足.... 所以真的很難說....
    發帖
    好友元
    貢獻值
    只看該作者 246  發表于: 2012-09-22
    回 yoshra11 的帖子
    yoshra11:bale + harper / ba + foster?  (2012-09-22 13:21) 

睇返norwich今季, 入球數字偏低.... new主場其實真係有機cs....
    foster就.... 都ok嘅, 主場對reading應該都幾穩陣....

所以, 要睇你對new後防信心大定中前場信心大?
    發帖
    好友元
    貢獻值
    只看該作者 247  發表于: 2012-09-22
    回 skty 的帖子
    skty:Wigan是这个赛季被referee罚球最多的球队.
    Berbatov整整是Fulham的penalty taker... (2012-09-22 13:30) 

也對, 但另一方面, fulham作客的成績真的不敢恭維....
    會不會有pk的機會很成疑問....

離線yanyan
    發帖
    好友元
    貢獻值
    只看該作者 248  發表于: 2012-09-22
    回 skty 的帖子
    skty:多谢! (2012-09-22 13:13) 

記得係E. Hazard, 前鋒來的, 唔好買錯
    一心只等葡萄熟透 嚐杯酒

引用第31樓國球旗2010-04-16 01:02發表的“”:

一個好友論壇,只得一個 yan 姐 [表情]  [表情]
    離線yoshra11
    發帖
    好友元
    貢獻值
    只看該作者 249  發表于: 2012-09-22
    sikingthegreat:睇返norwich今季, 入球數字偏低.... new主場其實真係有機cs....
    foster就.... 都ok嘅, 主場對reading應該都幾穩陣....
    所以, 要睇你對new後防信心大定中前場信心大? (2012-09-22 13:34) 

但我見好似好多BALE
    18蚊BA又好似唔抵
    離線Rafer
    發帖
    好友元
    貢獻值
    只看該作者 250  發表于: 2012-09-22
    sikingthegreat:你個煩惱又同我一樣.... bale + sterling vs morrison + ben arfa~~
    自己有冇心水先~~ (2012-09-22 13:27) 

心水同你一樣係 New + TOT,
    我諗緊點樣集Bale, Arfa, Ba, Defoe 於一身
    發帖
    好友元
    貢獻值
    只看該作者 251  發表于: 2012-09-22
    回 yanyan 的帖子
    yanyan:記得係E. Hazard, 前鋒來的, 唔好買錯[表情] (2012-09-22 13:40) 

好易買錯佢細佬!!
    離線tkchan
    發帖
    好友元
    貢獻值
    只看該作者 252  發表于: 2012-09-22
    回 Rafer 的帖子
    Rafer:
    心水同你一樣係 New + TOT,
    我諗緊點樣集Bale, Arfa, Ba, Defoe 於一身

用左Bale, Arfa, Defoe , 成條後防都係骨!
    離線skty
    發帖
    好友元
    貢獻值
    只看該作者 253  發表于: 2012-09-22
    我的阵,
    K.Davies, Fox, Vertonghen, Santon, Cazorla, HBA, Ramirez, Morrison, Tevez, Berbatov, Hazard.
    Available Funds12.76

我怕Davies同Vertonghen给我 - 分.

我想入Baines同Foster但是没钱. 想转Hazard去Defoe但是找不到位子入Oscar (至少要一个车仔攻击手咯)
    我对Santon唔信心但是又找不到可以用的后卫. 有什么后卫介绍...

[ 此帖被skty在2012-09-22 13:49重新編輯 ]
    發帖
    好友元
    貢獻值
    只看該作者 254  發表于: 2012-09-22
    回 yoshra11 的帖子
    yoshra11:但我見好似好多BALE
    18蚊BA又好似唔抵 (2012-09-22 13:41) 

ba上場又波入, 狀態應該ok, 我自己係驚佢同cisse啫, 唔知cisse幾時突然入返波.... 所以我唔敢搏

bale多咩? 好似唔多喎, 咁貴....

最緊要你自己睇好邊個.... 呢4個, 邊個最睇好?