• 587775閱讀
  • 33876回復

◤紅軍研究所◢ - ☆ You'll Never Walk Alone ☆ 永不言敗! [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 25530  發表于: 2016-08-08
回 TuNg 的帖子
TuNg:今晚就輸返4球 [表情]  (2016-08-07 23:22) 

這就是利物浦………

YFF 已死!!這是 Fantrax 的新時代!!
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 25531  發表于: 2016-08-08
原來出後備, 不過都冇理由輸咁多~
在線羅力亞
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 25532  發表于: 2016-08-11
Former England defender Jonathan Woodgate joins Liverpool as a scout. He will focus on Spain and Portugal

YFF:12-13:499 13-14:217 14-15:215 Fantrax:15-16:3 16-17:20 17-18:3 18-19:18 19-20:7 21-22: 9 22-23: 3 FPL 2018-19:94638 2019-20:98734 2020-21:8005
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 25533  發表于: 2016-08-12
回 羅力亞 的帖子
羅力亞:Former England defender Jonathan Woodgate joins Liverpool as a scout. He will focus on Spain and Portugal[表情] [表情] [表情]  (2016-08-11 12:59) 

好耐冇聽過佢個名, 記得個時喺列斯傷多過踼, 好慘......
Klopp Best XI. Thank you for all the memories in the last 9 years!!
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 25534  發表于: 2016-08-12
見到另一單話加拉塔沙雷想買Lucas, 球會ok咗價錢, 但結果Klopp又唔係好想賣, Lucas又唔係好想走, 不了了之.

睇黎Lucas好大機會留隊......好事, 多個squad player. 人工80k, 唔算話好貴, 講真Benteke肯走的話一個都等於兩個.......
Klopp Best XI. Thank you for all the memories in the last 9 years!!
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 25535  發表于: 2016-08-15
爽呀!!!!

古仔唔係抽筋的話, 好有機hattrick!
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 25536  發表于: 2016-08-15
Sadio Mane繼續pre-season的狀態, 好堅好爆得!

Wijnaldum就相對打得好保守, 除咗助攻俾Lalala果球, 成場基本上無咩帶波上或者做到邊下key pass, 成日邊個近就傳邊個, 唔使以為出緊Allen. 下場對Burnley希望見到佢大膽D攻.

整體防守我覺得其實迫得幾緊, 不過真係第一球同第二球發緊夢咁, 唔應該輸D咁既波. 第三球傳中就50-50, 好難怪哂班後防.
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 25537  發表于: 2016-08-15
借張相一用. 睇表現覺得堅, 睇stats仲堅!!

離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 25538  發表于: 2016-08-15
我想講,文尼唔係水貨!

離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 25539  發表于: 2016-08-15
回 posouth 的帖子
posouth:Sadio Mane繼續pre-season的狀態, 好堅好爆得!
[表情] [表情]
Wijnaldum就相對打得好保守, 除咗助攻俾Lalala果球, 成場基本上無咩帶波上或者做到邊下key pass, 成日邊個近就傳邊個, 唔使以為出緊Allen. 下場對Burnley希望見到佢大膽D攻.
....... (2016-08-15 08:02) 

其實尋晚嚴格黎講係打得唔好的。

先唔講人地一對中堅都係後生仔。中場無奧斯爾,又要夾硬推山齊士打前一格,令到我地中路既壓力大減,仲要對手連前鋒都無埋。

如果尋日有基奧特,有奧斯爾,有高仙尼………恐怕個結局唔係咁…………

離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 25540  發表于: 2016-08-15
回 posouth 的帖子
posouth:借張相一用. 睇表現覺得堅, 睇stats仲堅!!
[表情] [表情] [表情]
[圖片] (2016-08-15 08:06) 

其實我地好需要文尼呢類直接、強淨既球員。

你睇古天奴、法明奴,都係好柔性既球員,LALALA、軒神又係慢慢黎,唔得快的。你真係要搵個跑得、衝得、撞得,夠硬淨夠快既球員先得。成隊波先會立體D。

文尼絕對係針對我地既弱點而買入既球員。高普呢個收購無錯的。

離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 25541  發表于: 2016-08-15
KLAVAN 都比想象中好。頂走好多高波。但亦可能係因為對手無中鋒爭頂,所以先爭得嬴。如果有基奧特係到,情況唔知會點了。

離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 25542  發表于: 2016-08-15
回 freezefox 的帖子
freezefox:
我想講,文尼唔係水貨![表情] [表情] [表情] [表情]  

右面Man+Clyne修咸頓孖寶好似樣, 兩個都可以落底, 又守得.

左面就.......Moreno睇黎要雪佢一陣, 輸咗球12碼, 然後Walcott果球都有責任. 好需要多一件右後衞, 提供多個選擇. 右翼個人中意俾Firmino踼多過古仔, 不過兩個都係攻強守弱, 好靠右後衞同防中補位. 好鬼掛住Gomez........
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 25543  發表于: 2016-08-15
回 freezefox 的帖子
freezefox:KLAVAN 都比想象中好。頂走好多高波。但亦可能係因為對手無中鋒爭頂,所以先爭得嬴。如果有基奧特係到,情況唔知會點了。 (2016-08-15 09:56) 

我都對佢印象幾好, 第一場英超正選就對阿記, 唔容易. 雖然成話佢係頂Toure, 但睇佢個踼法比較似Skrtel, 硬硬淨淨咁.
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 25544  發表于: 2016-08-15
發覺利記D波忽然好有娛樂性, 上四場加埋有18個入球睇......